А и навсякъде са отделни гишета за пенсии и колети/пакети

. Погледни постовете на JJuleto да видиш кога е било и какво точно са и казали, но аз имам спомени, че някъде съм чела , че не е препопръчително по време на кърмене да се печем, защото може да се получат пигментационни петна
!
,но изправянето не го умее още,но като стане на 6мес както е писал някой в проходилката и айде,то тая енергия трябва да се изразходва!
ми сега ходи разбирай от жега ли са или от пюре
Моите дъщери никога към нищо не са били алергични, както и аз, въпреки ранното захранване, та изобщо не съм компетентна по въпроса. Дори не съм сигурна, че бих познала, ако бебето покаже алергия към нещо - гледам памперс и пъпки и ако се усъмня, ще питам доктора му (който сме виждали само веднъж откакто се е родил и повече не ни се й полага, осен ако не се разболее, не дай Боже).

!

писах ти ЛС!

на Дейзи, за Киселото Мляко)

)

.Пусти панелки,веднъж като се нагреят и можеш да се изпържиш вътре.
.Аз нямам търпение и Слав да започне да сяда,ама още ме е страх да го слагам.Чакам да стане на 6м.Май съм много задръстена
Ще взема да го подпирам и аз,че той все на коремна преса седи в шезлонга.Ще направи плочки на корема скоро,за разлика от майка си дето сякаш второ чакам 
.А за отстъпката,аз си я исках.

и по този повод да ви поздравя с едно тяхно клипче, където им има бебешките снимки Препоръчани теми