Отговори
# 615
  • Русе/Germany
Огнена, нещо не са се доразбрали май. Аз постоянно пазарувам и продавам в Продавалника и няма такива неща като 3лв доставка.
Опаковаш го, пишеш си адреса и адреса на получател и отиваш в пощата, даваш го те го мерят там и ти казват колко парички е. Аз за изпращане грам ред не съм попълвала. Ако не се лъжа само един подпис искат Naughty А и навсякъде са отделни гишета за пенсии и колети/пакети

Е не, трета страница първи пост мой Mr. Green това явно е съдба че трябва да изпиша страницата с моите глупости hahaha

# 616
Диамантче, мисля че Юлето беше питала и и казаха, че не е проблем да ходи на солариум, стига да си маже зърната с предпазен крем.
Ad-i, благодаря за отзивчивостта!  Hug
Няма за какво  Hug . Погледни постовете на JJuleto  да видиш кога е било и какво точно са и казали, но аз имам спомени, че някъде съм чела , че не е препопръчително по време на кърмене да се печем, защото може да се получат пигментационни петна  Rolling Eyes Нали сега са ни разбръцани хормоните  ooooh!

# 617
Здравейте аз не пиша,че нещо нямам много настроение 2 нощи не спим Марти постоянно и мрънка не е гладен не е мокър не знам какво му е няма спокоен сън и хем ми е жал,хем се ядосвам.То ние дето се вика като беше новороден не ставахме така,но здраве да е Crazy!

И ние почти сядаме държи се стабилно няма проблеми Sunglasses,но изправянето не го умее още,но като стане на 6мес както е писал някой в проходилката и айде,то тая енергия трябва да се изразходва!

Валерия,защо така в болница какво е станало с вас Tired

За пъпките newsm78ми сега ходи разбирай от жега ли са или от пюре

Приятни разходки после по хлад bowuu

# 618
На мене пък ми стана интерсно ако аджеба се окаже алергичен към някои неща какво правиме - никога вече не му ги предлагам, или с възрастта се израства това... newsm78

# 619
За алергични реакции аз като говорих с нашата каза,че обривите не изчезвали,а се увеличавали.А мисля,че храната се предлага пак,но по късно след време,не вярвам да е за цял живот Shocked

# 620
Амидала,  доколкото знам повечето алергии се израстват с възрастта (като тази към лактозата), но след постепенно въвеждане на по-късна възраст. Но пък, от друга страна, познавам хора с алергии към определен вид ядки, на които им е абсолютно противопоказно някога да опитват дори трошичка (ако има такова нещо) от ядка, та май е доста сложна тази материя с алергиите.  ooooh! Моите дъщери никога към нищо не са били алергични, както и аз, въпреки ранното захранване, та изобщо не съм компетентна по въпроса. Дори не съм сигурна, че бих познала, ако бебето покаже алергия към нещо - гледам памперс и пъпки и ако се усъмня, ще питам доктора му (който сме виждали само веднъж откакто се е родил и повече не ни се й полага, осен ако не се разболее, не дай Боже).

# 621
  • софия
Много, много благодаря, мили мои.....

Аз знам, че ще свикна...  но за момента е тоооолкова трудно....

А за снобарството и в стария квартал... всеки се правеше на велик, а накрая се оказа съвсем друго...

Като си паркирам фиестичката 98ма долу.... направо срам ме хваща... то БМВ-та, аудита и мерцедеси... друго няма, ама това в йръга на шегата де... не, че наистина ме е срам, моята кола си ме слуша и мисля, че и да имах пари за някаква лъскава каляска, нямаше да си я купя.... аз карам от 2 години... за какво да дера и подпирам 100 000 лв. Simple Smile

Благодаря за комлиментите! Марулче... чак сестра.... благодаря ! ще трябва да, Ви, черпя май, май Simple Smile

Моя малък мъж също иска непрекъснато да седи... ама съвсем седнал... иначе е истерия... като му сложа от нашите възглавници дето спим, легнал отгоре сам става.... като го бутна да легне се сърди.... даже рано, не рано, още малко и в проходилката ще влезе... не бързам да прохожда, но напоследък не се търпи, за една секунда да не е гушнат и се изпада в истерия, нямам това време....

Целувам ви и благодаря момичета!

# 622
  • Mostly in my mind
Здравейте аз не пиша,че нещо нямам много настроение 2 нощи не спим Марти постоянно и мрънка не е гладен не е мокър не знам какво му е няма спокоен сън и хем ми е жал,хем се ядосвам.То ние дето се вика като беше новороден не ставахме така,но здраве да е Crazy!

може да му е горещо. и ние от два три дни сме така. през деня почти не сме мигнали. днес сефте заспа за 2 часа и още спи де, и то само по памперс. климатик включвам за малко, понеже се притеснявам да не й стане нещо.

# 623
Браво на седналите и опитващите се да пълзят.  Hug
Огнена, най-вероятно се плучава оттам,че го пускаш с наложен платеж. Така ли е? Нека този който ти го купува ти преведе парите отделно( 6+ 1.60 за доставка) по пощата или с Еконт-запис(което за мен е най-лесно,бързо и сигурно), след което ти го пускаш като обикновен малък препоръчан пакет, тогава излиза не повече от 1.60.

# 624
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
Първо да честитя на всички с поводи за празнуване тези дни. Живи, здрави и много щастливи.
От пусто ходене не ми остава време да ви прочета, още по-малко да пиша.
Бяхме за три дни и до Варна. Разпуснахме, видяхме се с приятели от студентските години, с две думи супер си изкарахме. Бяхме си взели и баба да помага Heart Eyes
Симеон вече пие по 50гр. сок от ябълка/ на екс дет се вика/ и много му харесва, но с водата си удрям на камък максимум 30-40 на ден. Още изчаквам с пюретата, мисля от другия месец да започна и тях.
Иначе ходим на плаж, малкия го оставяме на майка или татко да го разхождат в парка. След обяд гледам да помогна и аз с нещо, но обикновено няма какво и почивам а вечер по кръчми. Но така ще е до събота защото в неделя мъжо си отива в София и ще сме на по лек режим. Ще ви чета и пиша повече, че тази тема е изтървах тотално.
Обичам ви всички. Прегръдки и целувки.

# 625
Дидишонче, важното е да се чувстваш добре у дома, а със съседите - ще намериш все някой готин! Пожелавам ти го!

Лолитка, дрешките са много хубави. Веднага ги изпрах и от утре започваме да се фръцкаме. Party
Още веднъж много ти благодаря за инфото. Сигурно пак ще поръчвам от там.

Булче, дано всичко е наред на прегледа!

Миленка, щом избледняват може все пак да са от претопляне.  Hug

Моника, може да са зъбки и затова да е неспокоен.

Снежи, аз ползвам предимно рексона сух и почти не се потя. С другите сухи не ми се получава така добре. Та може и това да пробваш.

Пчеличката Hug писах ти ЛС!

Браво на сядащите и почти пълзящите човечета! Моята мома не е много буйна, особено като я сравнявам с големия батко, който беше с буйна кръв ( то и сега си е така).

Огнена, кажи си нещата на съседката направо. Заобикалките не помагат,  за съжаление!  
А за пощите- в неделя пусках едни документи в Централна поща и една силиконова " хубавица " се опита да ме изпревари. Направих и забележка и тя като се нахвърли върху мен, все едно съм последна мърла. УжасТ! А в кварталната поща от както ми забавиха два пакета и им казах, че ще се оплаквам на шефовете, започнаха много да ме уважават! Така че пощите и на мен са ми слабост.

# 626
Да взема да драсна някой ред,че видите ли ще ни забравите Mr. Green,ама такова мрънкало като мен забравя ли се ooooh!
Валерийка, чудех се аз защо не пишеш Confused, много съжалявам че се е наложило да стигате до болница чак, ако искаш сподели!
Дано вече да сте добре и много здравички Praynig Hug
Да вземе и Галики и Мар Димитрова да се разпишат Naughty
Кали, радвам се че и ти намери временце за нас, би ли споделила как е детенцето с бъбречни проблеми (което бяхме засекли в Педиатрията),на твоята позната Praynig Peace
Да отговоря от преди няколко дена (а може и от миналата тема да беше ooooh! на Дейзи, за Киселото Мляко)
Уж след операцията не се разрешава да се захранва с КМ, не че й хареса, защото преди ден два когато категорично отказваше АМ, се наложи от зор да й предложим КМ и изобщо не се впечетли Sad
Та продължаваме да се мъчим, и най-лошото е че ще се разболеем с мъжът ми Confused,но да не ви занимавам повече, сори!
И на Лори да отговоря Embarassed, не сме на няква специална диета наложена ни от лекар, просто четох какво не трябва да се консумира при бъбречни проблеми и гледам да не я насилвам с захранването, не че се е засилила кой знае колко на тези пюрета Crossing Arms

Булче, радвам се че си научила нещо и от мен Mr. Green(туй за ромпърите Joy)
Винаги ми е много готино да те чета,както и всички мами тук Peace Hug
Браво на твоето момченце и на всички които напредват със седянето и пълзенето Party
Борянка също много се напъва да сяда и когато й подам ръце и я издърпам се надига,но в никакъв случай не може да се задържи седнала, олюлява се веднага и се килва, никак не е стабилна и не мисля и да я насилвам или подпирам, тя е такава запетайчица Heart Eyes
Синът ми е седнал сам без чужда помощ чак на 8 месеца, без да го подпирам или слагам в проходилката!

И понеже не съм писала от няколко дена.. за майчиците на Амидалка и Дейзи spoko Hug
За "тези" на Огнена и Мим Cry Hug
За това пък вие сте най-прекрасните маминки за вашите слънца!  bouquet
Извинявам се за тези които пропуснах,но не е умишленно, ставам че Борянка е недоволна Tired
Ха сега ме четете Laughing

# 627
Опааа!Мале момичета ще изпукам от жега  sweating .Пусти панелки,веднъж като се нагреят и можеш да се изпържиш вътре.
Браво на седящите бебоци  Hug .Аз нямам търпение и Слав да започне да сяда,ама още ме е страх да го слагам.Чакам да стане на 6м.Май съм много задръстена  Whistling Ще взема да го подпирам и аз,че той все на коремна преса седи в шезлонга.Ще направи плочки на корема скоро,за разлика от майка си дето сякаш второ чакам  ooooh!
За бодитата- http://www.bezplatno.net/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8/%D0%BF%D … rk-uk-870653.html .Като моделчета са само тези двата вида,но пък за тази цена са си идеални  Peace .А за отстъпката,аз си я исках.
И друго щях да пиша,ама пусто изхвърча.Нямам тренинг още  LaughingМай трябва да си записвам  smile3523

# 628
Здравейте шукарки,
И на мен тези дни не ми се пишеше, че ми омръзна все да мрънкам и да се оплаквам и вкъщи, че  и тук.
Никито спи гол по памперс до мен милия и реших да драсна 2 реда.
Честито на всички с поводи тези дни, а от днес и рождения ден на Янчето - да сте живи и здрави всички   bouquet
Добре, че Зелда е отсрамила пловдивската групичка, че нещо съвсем се загубихме момичета - самопорицавам се  Mr. Green
Благодаря на всички за милите думи по повод моите притеснения за връщане на работа - няма да го мисля отсега и това е, няма смисъл. В тази връзка последните дни се опитвам да намеря къде може да се оплаче човек от некадърна счетоводна фирма и удрям на камък. Май най-близо до истината е инспекцията по труда, макар че не ми се занимаваше с тях - знам колко са ефективни, а и най-вероятно ще си докарам главоболия с работодателя, въпреки че счетоводната къща няма общо с неговата фирма. Не се отказвам още обаче, така са ме вбесили с наглостта си. Ще ми обясняват на мен, дето си чакам парите за май още, че шефката не им плащала пътните до Нои и затова се бавели  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Красивия се събуди и ме побутва, но аз искам поне да кажа, че Бон Джови са ми най-голямата и първа музикална любов и на мен  Heart Eyes и по този повод да ви поздравя с едно тяхно клипче, където им има бебешките снимки  Laughing:
http://vbox7.com/play:86cdb1ba
После ще пиша пак, целувки от нас с голото шкембаче

# 629
И естествено нещо забравих...

Янчето, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много любима мама и жена, с безброй сбъднати желания!!!

Валерия Hug дано вече всичко да е наред!

Надеждата, не и се притеснявай на Борянка. Така както не яде вече е по- голяма от Елиза.

Общи условия

Активация на акаунт