АМа много напреднал малкия мъж, браво на него, а на теб дупе да ти е яко, щото нали се сещаш какво значи това- скоро няма да може да седнеш 

АААА Булче,
ще извиняваш, ама съм прочела-че си вдига дупето и се опитва да пълзи, но не съм писала от тогава
Браво на Криско, макар, че завиждаме и неблагородно за това 

, а твърдо ли му е акото? Проблемно ли е за него това неизхождане? Защото аз големият си син го мъчих около 6-7 месеца и накрая го оставих. Просто си ака веднъж на няколко дни.
Ние имахме проблем пък с многото акане и като че ли именно захранването ни помогна да се урегулира стомахчето. Може да пробваш да даваш и БиоГайа, тя също помага при такива ситуации
Но Огнена е много права за водата
Виждам и по детето, че е много важно да се предлага вода, когато вече се консумират пюрета.
бъди сигурна, че винаги те четем
Толкова ми стана криво, че някак си сме пропуснали да те поздравим за постижението на Шошъл
Нали знаеш, че си те обичаме много 
знам как се чувстваш, аз също загубих майка си преди много време и се наложи бързо да порастна... така че обичайте майките си момичета и им го казвайте често 
Да са живи и здравички, за радост на мама и тати 
Аз го стривам между две лъжички и с мало преварена водичка му го притиквам някак си 
и докато се изкажа по някоя тема то вие вече сте изписали ....
. Може да видя и въпросната лампа, за която спомена Фентъзи.
завидях за ставането на '4 крака' на Криско , напредвате бързо, по мъжки
( мерси и за паролката )
.....онзи ден сутринта и аз с чорапчета ги изкарах
, ама пък Рая си загуби нейното някъде по пътя, по едно време я гледам без едно чорапче 
недейте така де! И на мен много пъти никой не ми обръща внимание но знам как е с тези сладки бебчета които ни отнемат 99% от времето и мислите
Както сега, малкия ме вика и ще забравя много неща които съм искала да кажа 
и до колкото знам и кашата! Ако искаш просвай с плодовите пюрета както мен. Иначе нямаме оправия ние, само вири крачета и пъшка и не може да спинка спокойно детето.

бях в банята само да си измия зъбите, той си лежеше по корем и се мъчише да стигне една играчка и не знам как е решил че трябва назад да пълзи и крачетата му висяха от леглото и аз влизам в стаята
Грабнах го и запончах да плача и да го гушкам а той ми се смее и ми ближи рамото 

на Боби от бобената шушулка 

...
. За неакането - има ли някакви признаци, че му е некомфортно на детенце на коремчето? На този етап те приемат още твърде малко друга храна и някои деца си акат просто по-рядко, без това да е проблем. Щом акото не е твърдо и в случай че бебчо видимо се чувства добре, аз лично на твое място не бих помагала.
.
. Даже си я представих вашата поза и да ти кажа, мойто диване ми се вижда още далееече от такива умения 
.
)
Понякога ми се събират няколко страници за изчитане и като дойде момента да отговарям и забравям половината неща дето съм искала да кажа. Но те разбирам де, и аз на моменти имам чувството,че постовете ми не се четат....
)
...
яко яко 
ще видим до кога ще издържим. Сега ще си ходим малко по селата че там е по-хладно.
Препоръчани теми