За феновете на тениса - тема 2

• 28 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна и...духом на Босфора
 :ooooh:Ahasver,много правописни грешки.......
 Thinking ThinkingЩо така?
Само морето,бриза и  хубавия септемврийски ден   ме спасиха от тенисновините....

# 106
  • град-държава
Надявам се, така да понасяш по-леко поста ми... може и да ме поправиш, ако съм пропуснала измежду многото, нямам против.

Този четвърти сет, определено бих гледала поне още четири пъти. Хубава вечер.

# 107
Е, честито на Джокович! Ама като ми е мъчно за Рафа , какво да правя, да се преструвам ли!?! Аз просто съм си фен на Рафа, както преди бях на Агаси, и никой друг не ме кефи, ако ще да е най-големият! И рабира се ще търся кусурите на съперниците му. И какво от това?

# 108
Този четвърти сет, определено бих гледала поне още четири пъти. Хубава вечер.

То някой и с това си и остават.....

# 109
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart Eyes Heart EyesМаме,здраве и успехи  на дечицата ти през         новата учебна година! На теб -търпение и да пишеш домашните! Crazy Party Mr. Green Wink
Хора,още ми е мъчно,даже не съм гледала мача.Обаче забравих да ви разкажа за един сърбин,беше ми гост на моя етаж вхотела,където работя това лято.Бате Дражко Звездаша! Фен на  `Цървеназвезда`,пееше ми химните на  клуба,вече знам и насън да ме бутнете славните победи над вечния враг `Партизан`. Разговаряхме и за тенис.Каза ми ,че за повечето от сърбите Джокович е идол ,бог,фетиш,но има и много хора ,които не го одобряват като личност,характер,непремерени думи и изказвания. Така,засега ви казвам чао и отивам с надежда в сърцето да гледам волейбола! Praynig Praynig

# 110
newsm18

Честит трети Шлем на Ноле за годината, честита победа и на феновете! Догодина ГШ!
Това бе един от най-спокойно изгледаните ми мачове на Ноле,   за миг дори не се усъмних, че Шлема ще е негов. Радвам се, че натри носа за пореден път на всички, които продължават да Oмаловажават и всеячески принизяват, качествата му на голям тенисист с необоснования си хейт.
За пореден път доказа, че в момента просто не съществуват тенис аргументи срещу играта му.

Нека симулира щом правилника му го позволява (на такова ниво никой не вика терапеВт за кеф на играча), истината е, че мача си беше на Ноле и трябва наистина да не разбираш грам от тази игра, за да го оспорваш, а и нека не бъдем късопаметни, що се отнася до симулации, че Рафа (моето уважение) е първенец в класацията.  Wink
И един класен тенисист, радва ли се с боен вик на непредизвиканите грешки на съперника...
Няма значение, Ноле заслужаваше тази победа, заслужи я с тенис, защото една физ.-пауза не може да ти даде мача... две загуби за цял сезон, заслужава най-малко съперниците да поздравят, ако не друго.  Wink

ahasver, от всички коментари за US OPEN, които прочетох (а те не бяха никак малко, оказва се, че активните в интернет не се шегуват  Grinning), лично според мен твоят е един от най-смислените  Simple Smile Симпатиите към Надал или към който и да е друг не бива да имат нищо общо с това, което се случва на корта... А тук се случи това, че Новак си спечели безапелационно турнира просто защото беше по-добрият  Simple Smile Като включим и спортменското държание и хъса на сърбина, получаваме формулата за достоен шампион! А към всички, които плюят по Ноле с всички сили.... Когато талантлив и упорит човек постигне нещо, не е ли нормално то да бъде уважено?  Wink

# 111
От вчера са пуснати Турнира на шампионките на WТА,
който през 2012 ще се проведе в България
http://tennis.sportal.bg/news.php?news=342023

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 11:30 от Boomer

# 112
За много години! Да сте живи и здрави!

Никой ли не гледа тенис #Crazy

# 113
Никой ли не гледа тенис #Crazy

За Доха, Бринзбей или за Австралия и Нова Зеландия питаш........

И футбол дори гледаме сега..........

# 114
За Доха, естествено! И Хопман Къп.

# 115
Който страда от безсъние може да гледа нощес.  Simple Smile
Успех на Цвети и Гришо!   bouquet

# 116
Някой да вика сега за наш`те?

# 117
честита победа !!!!!

# 118

ПОБЕДААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!! СУПЕР, СУПЕР, СУПЕР!!!!!!! 10:1 hahaha hahaha hahaha

bg bg bg bg

# 119
Привеет  bouquet Надявам се приемате нови попълнения!
Отдавна съм във форума Rolling Eyes но досега не съм намирала тема за тенис Blush поне вече ще има къде да се вихря  Whistlinghahaha
Следя тенис от има, няма десетина години, и по други спортове съм запалена, но тенисът ми е особено на сърце. Peace
Сега гледах победата на Цвети и Гришо, страхоотни бяха Crazy Много добре им се получава играта на двойки, ще стискаме палци и срещу САЩ Praynig и дано да ги видим и на Олимпиадата заедно.

Общи условия

Активация на акаунт