За феновете на тениса - тема 2

• 28 264
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Добре поне, че коментаторите не ме ядосват много.....

Какъв стадион обаче, какво съоръжение......без думи ме оставя........

Почина си Джокович, болния Джокович........

Нервите пак започнаха........

Ани, видях те.....

# 91
Не е хубаво да се злорадства, но се надявам догодина купа да не види...съжалявам, ама след това изпълнение - това заслужава  ooooh!

# 92
НЕмам нерви........

Край?

# 93
# 94
# 95
Ама наистина ревнах...сега няма да мога да заспя 2 часа...Ай как да е за мен, но  Praynig - за Рафа - да не му повлияе и тази загуба, а напротив. Редува силна, с по-слаба година, следващата е негова, сигурна съм!
Ох, наистина ми е неприятен победителя  Crossing Arms

# 96
Ама наистина ревнах...сега няма да мога да заспя 2 часа...Ай как да е за мен, но  Praynig - за Рафа - да не му повлияе и тази загуба, а напротив. Редува силна, с по-слаба година, следващата е негова, сигурна съм!
Ох, наистина ми е неприятен победителя  Crossing Arms

Адреналинът е на макс.....аз също трудно ще заспя........

Догодина - Голям шлем!!!!!!!

Ни Джокович, ни жена му са ми симпатични.....

# 97
Малей, ама верно им злобея, надъхах се, ама поне не рева вече  Grinning
Айде, лека и VAMOS RAFA - нашия боец!!! Hug

# 98
Уважавай противниците, май ви е доста чужда мисъл.
Джокович спечели 3 ГШ тази година, колкото и да сте пристрастни фенове на Рафа, не може да го отминавате. Симулант бил, я се сетете Сампрас какви читалищни сценки правеше та дори и повръщаше на корта и после пак печелеше.

ПС За да няма диалози надолу отбелязвам само, че Ноле ми е напълно безразличен, Фед е най-великия тенисист и спортист за всички времена!!!

# 99
  • град-държава
 newsm18

Честит трети Шлем на Ноле за годината, честита победа и на феновете! Догодина ГШ!
Това бе един от най-спокойно изгледаните ми мачове на Ноле,   за миг дори не се усъмних, че Шлема ще е негов. Радвам се, че натри носа за пореден път на всички, които продължават да Oмаловажават и всеячески принизяват, качествата му на голям тенисист с необоснования си хейт.
За пореден път доказа, че в момента просто не съществуват тенис аргументи срещу играта му.

Нека симулира щом правилника му го позволява (на такова ниво никой не вика терапеВт за кеф на играча), истината е, че мача си беше на Ноле и трябва наистина да не разбираш грам от тази игра, за да го оспорваш, а и нека не бъдем късопаметни, що се отнася до симулации, че Рафа (моето уважение) е първенец в класацията.  Wink
И един класен тенисист, радва ли се с боен вик на непредизвиканите грешки на съперника...
Няма значение, Ноле заслужаваше тази победа, заслужи я с тенис, защото една физ.-пауза не може да ти даде мача... две загуби за цял сезон, заслужава най-малко съперниците да поздравят, ако не друго.  Wink

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 19:28 от ahasver

# 100

Позна!

които продължават да умаловажават и всеячески принизяват, качествата му на голям тенисист с необоснования си хейт.

И ще продължавам да го правя.........

# 101
Позна!
Да довърша, а? Wink
Цялата мисъл е:
Уважавай противника си, защото това прави победата ти над него по-ценна
Унижавайки и обиждайки противниците на любимците ви, умаловажавате техните постижения...  Way to GO! hahaha

И отново.
Браво Саманта!!!

# 102
Позна!
Да довърша, а? Wink
Цялата мисъл е:
Уважавай противника си, защото това прави победата ти над него по-ценна
Унижавайки и обиждайки противниците на любимците ви, умаловажавате техните постижения...  Way to GO! hahaha

Нали не смяташ,че тук всички с всичко и всички трябва да бъдем съгласни? Особено с готови и заучени фрази?

# 103
Нали не смяташ,че тук всички с всичко и всички трябва да бъдем съгласни? Особено с готови и заучени фрази?
О, не в никакъв случай...
Но ако следиш клишетата ето още едно Wink

http://ivo.ucoz.com/index/0-17

# 104

Добро четиво, благодаря Peace.......Но..всичко е въпрос на гледна точка и усещане......Хората сме различни и добре,че е така.....Времето  е това, което показва разликата между тези, които оставят трайна диря и тези, които танцуват само едно лято......Поживьом - увидем........Що е време - все пред нас е!

Общи условия

Активация на акаунт