На пазар във Варна - 16

• 47 960
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

На работата ми интериорът беше поръчван там,разлепих им се кантовете още на първата година,увиснаха релсите на шкафовете,изобщо нещо с кофти впечатление останах за качеството,а като прибавим и платената сума  ooooh!
Може и да са влошили качеството. Rolling Eyes Моите впечатления са от преди няколко години за кухня и спалня. Всичко си е наред.

# 646
Паприкови???
Моля за някакви координати и благодаря за отговорите.

# 647
Дами, посъветвайте ме къде да има разнообразие и на добри цени мивки от алпака   Flutter !

# 648
  • Варна
Паприкови  и Мела
И от двете фирми съм много доволна.

# 649
  • Варна
Препоръчайте ми фирма или магазин във Варна, където да правят цялостно обзавеждане на дома - интериорен проект / ако може безплатен/ и обзавеждане.

Солус,намират се до Нептун.Много мебели имаме оттам,всичко е супер качествено.Момичетата дават добри съвети и правят проекти безплатно. Peace

И аз с въпросче.Търся да закупя видеобебефон на ТСМ ,а не знам къде са им магазините във Варна? newsm78b]

# 650
  • ride my bike...
TCM има до ЦКБ до общината и срещу Севастопол.

# 651
  • Варна
Има ли през деня голяма навалица пред МОЛ Варна за динозавъра?  newsm78

Ще си позволя да те цитирам, Реа, защото и мен ме интересува, както и до кога ще е там?

# 652
  • Варна
Има ли през деня голяма навалица пред МОЛ Варна за динозавъра?  newsm78

Ще си позволя да те цитирам, Реа, защото и мен ме интересува, както и до кога ще е там?

в Интернет като проверих, пише че е до 30 август там, вход 6 лв, за деца под 1,10 м ръст - безплатно.

# 653
Момичета, къде във Варна се продават обувките на Бефадо? Бях питала преди време, ама забравих  Embarassed, пък идва време за стягане за градина. Виждала съм ги на Мадара, но няма никакъв избор там  Confused

# 654
Момичета, от няколко дни се измъчих в търсене на нощничка за бременни newsm78 и тъй като най-сетне открих едно магазинче с добър избор, реших да споделя с вас, понеже си помислих, че щом за мен беше премеждие, най-вероятно е и за вас. Магазинчето е за бельо и  се намира под цветята на Чаталджа, пада се диагонално на сладкарничка "Синчец" до магазина за осветителни тела. Женичката си зарежда сама и е много мила, така че ако искате нещо, което в момента не е на разположение, можете да и поръчате и ще ви го достави. Надявам се да съм ви била полезна  Hug

# 655
  • София
Момичета, от няколко дни се измъчих в търсене на нощничка за бременни newsm78 и тъй като най-сетне открих едно магазинче с добър избор, реших да споделя с вас, понеже си помислих, че щом за мен беше премеждие, най-вероятно е и за вас. Магазинчето е за бельо и  се намира под цветята на Чаталджа, пада се диагонално на сладкарничка "Синчец" до магазина за осветителни тела. Женичката си зарежда сама и е много мила, така че ако искате нещо, което в момента не е на разположение, можете да и поръчате и ще ви го достави. Надявам се да съм ви била полезна  Hug

мерси, аз отдавна съм го набелязала този магазин за бельо  Peace

# 656
Къде във Варна продават ламинат на изгодни цени.

# 657
Бефадо има в "Сладури". В Мадара има много малък избор.
Ето сайт, ако си знаете номера, аз поръчах и за двамата и са готови за градина/ясла : http://net.ilinor.bg/index.php?route=product/category&path=24&page=1

Ламинат на добри цени има на ул. Царевец 38 - фирма "Гергана", скоро поръчвах за офиса, много експедитивно и коректно свършиха работата.

Благодарности за colibri, днес капарирах двойното леглото на Неосет, дъщеря ми се качи на втория етаж и каза "това е моето легло", ходихме и в Мебелната палата да гледаме, верно, че са доста по-евтини, но като качество много зле.
Тъкмо като ни стане леглото ще отворят ИКЕА в София и ще напазаря чаршафите от там  Grinning.

# 658
Препоръчайте ми фирма или магазин във Варна, където да правят цялостно обзавеждане на дома - интериорен проект / ако може безплатен/ и обзавеждане.
Попаднах в нета на някакви фирма - Веди интериор, но нямам отзиви за нея, а пък и мисля, че обзавеждат без мокрите помещения и кухнята.
Жилището е малко нестандартно и затова ще ми трябва помощ, а и нямам нерви и време да обикалям цяла Варна.

Във посочените от момичетата магазини не се прави точно интериорен дизайн.Имам приятелка дизайнер и виждам за какво става на въпрос като се прави професионално, но и пари струва.Вземат се размери, прави се разпределение и после след като избереш от предложените варианти ти прави реализация.Предлага ти и фирми с отстъпка при работа с нея, а дори и авторски надзор.

# 659
  • Варна
Момичета, къде във Варна се продават обувките на Бефадо? Бях питала преди време, ама забравих  Embarassed, пък идва време за стягане за градина. Виждала съм ги на Мадара, но няма никакъв избор там  Confused

http://www.facebook.com/Sladuri

Общи условия

Активация на акаунт