На пазар във Варна - 16

• 47 931
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, помагайте пак! от къде да купя за подарък стоманена гривна комбинирана с черна гума за момченце? не знам дали добре се изразих  Embarassed
Благодаря! Помощта Ви е безценна! Simple Smile

# 721
  • Варна
От къде мога да намеря бежов сутиен без презрамки, със силиконов гръб или изобщо без гръб на прилични цени? Трябва ми за събота, еднократно  Crazy поръчах си по интернет, но се бави и не знам дали ще стигне навреме  ooooh!

# 722
сутиени всякакви има на белите бараки на Колхозния пазар, точно до Елитис.......... там, ако не намериш това, което търсиш не знам:) цените са между 3-5лв, качеството многократно надхвърля цената, сутиените ми от там издържат 2-3 години, а ги пера само в пералня

# 723
  • Варна
Благодаря за помощта. Една от тротинетките, които се спрях е такава:   http://магазинвелосипеди.com/trotinetka-s2000-sia01403p-p-2313.html?osCsid=7e58e2f57c7cd7b7926f76e3d38f15a5 Идеи къде има?

# 724
  • Варна
Знаете ли къде се продават гипсови корнизи?

# 725
Здравейте,
знаете ли къде във Варна мога да поръчам да ми направят бродерия върху халати за баня, хавлии или спално бельо(още не съм решила).
Благодаря много!

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 15:17 от Pamdar

# 726
  • Варна
Като всяка есен да отворя тема за детските обувки  Mr. Green Има ли фирмен магазин на Примиджи? В Добрич няма как да се замъкна скоро. Обикаляла съм всички магазини и на всякъде някакви оскъдни   моделчета. Гледам , че в чуждите сайтове има голямо разнообразие, но грехота български обувки да поръчвам от вън Crazy

# 727
Много са добри тези обувки, миналата зима носихме на тази марка, но бяха втора ръка Simple Smile и не знам къде се продават.
Искам да споделя, че ходихме да гледаме "Мечо Пух" в Гранд Мол, филмът беше хубав, но цените са жестоки и неприемливи според мен. Не може детският билет да е седем лева, когато за големи е девет! И то през събота и неделя! Бяхме пет човека в залата - трима големи и две деца, срамота! Срамота за българските търговци, които така и не се научиха, че могат да спечелят повече, ако през празници намялат цените и повече хора се заинтересуват от стоката им, а не да ги увеличат, безобразие и късогледство години наред! Не печелят, но и не искат явно да го правят newsm78 Абсолютно малоумие!

# 728
chapla на мен пък не ми хареса Мечо Пух ( може би защото по принцип не го харесвам), но това с филмчето от 10-на минути преди самият филм, мн ме изнерви.
Може би си разбрала, че всеки четвъртък билетите са по 5лв и може да си резервираш билет по Интернет, а във вторник всички 3Д филма за по 7лв и също може да се резервира по нета.

# 729
  • Варна
Момичета трябва да намеря дрогерия Доверие.Някой знае ли къде се намира?

# 730
Барбера, къде в Добрич е магазина на Примиджи...?

# 731
В завода в Индустриална зона ,обаче цените не са "заводски" ,а магазински..

# 732
  • Варна
Само малки номера ли правят или има 30 и нагоре?

# 733
  • Варна
Те са ти отговорили за магазина, въпреки, че аз не съм ходила. Знам само, че ги правят там. Цените не ме интересува, че не са заводски. Все пак се надявам някой да каже дали има във Варна добре зареден техен магазин? Ако не ,добричлии да не се ослушват ами да действат!

# 734
  • София
момичета,

още малко остава и влизаме в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт