На пазар във Варна - 16

• 47 930
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Предстои ни кръщене и трябва да намеря или да си украся кошничка с бутилка за зехтина, кутийка за косичката и свещи за кръщелничката, някакви идеи от къде мога да намеря нещо подобно на разумна цена? И тоалет ще трябва да избирам, ако сте мяркали нещо оригинално за 1г.

# 676
  • София
хубави роклички и костюми видях преди около месец и нещо до сладкарница "Дилайт" (до Централна поща). Малко след нея има магазин за детски дрехи (качваш се по 2 стълбички).
Провери и в "Беборан" (май така се казваше) с/у площадката на Мед. университет (пак има 2 стълбички) там имаше на витрината разкошни рокли.

Кутийката за косичката ми направиха в едно магазинче за опаковане и сувенири на "Ген. Паренсов" (една от пресечните с/у родилното на ОБ). Иначе има и в магазини:
2) "Handmade" на Селиолу 5;
3) "Ахава" (ул. Ив. Аксаков);
4)  Елемент (ул. "27-ми юли")

Аз лично бях най-доволна от Handmade и от магазина в уличката с/у ОБ.

Свещи могат да ти украсят в "Handmade", в този с/у ОБ и в "Елемент"  Peace

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 18:12 от missence

# 677
Здравейте на всички тук!Загубих си слънчевите очила и спешно си търся нови,но да са евтини и оригинални.Мисля,че преди време в kolektiva.net имаше оферта за оригинални слънчеви очила на много ниски цени.Забравила съм името на сайта,който ги офертираше.Дали може да ме насочите към такъв сайт,може и да е чужд,стига нещата да са изгодни.Или нещо,което се сетите.Предишните ми бяха Diamante на Roberto cavalli за 400лв,които скоро няма да платя и прежаля:(((
Магазини има много,но там нещата са по-скъпи.

# 678
  • София
в Pоlaroid на Шипка имаше 60% намаление преди месец.

# 679
  • Варна
Виж в Море от очила в пресечката срещу стоматологията.

# 680
  • Варна
yana.genova, в МОЛ Варна има оптика Леонардо с прекрасни модели очила на добри цени...има намаление на всичко... Crazy

# 681
  • Варна
в Джъмбо има щанд за кръщенета, но не знам дали всичко ще намериш, аз сама си правих подаръците за гостите и кошницата, както и погачата, беше огромно удоволствие

# 682
Здравейте, знаете ли дали във Варна има специализиран магазин за подправки с богат асортимент? Предварително благодаря!

# 683
Здравейте, знаете ли дали във Варна има специализиран магазин за подправки с богат асортимент? Предварително благодаря!

Виждала съм в едно от гаражчетата на пазара - много насипни попправки,чайове - блокът е успореден на бенковска,мисля,че точно където е Депо-центъра,но от другата страна  Peace ,ако не е същия блок е следващия  Peace

# 684
  • Варна
В карфур има голямо разнообразие на насипни подправки.

# 685
  • Варна
еничка би ли споделила снимки от творенията ти  Peace

# 686
Здравейте, знаете ли дали във Варна има специализиран магазин за подправки с богат асортимент?

На уличката срещу бившето кино ,,Г.Димитров"

# 687
На Колхозния пазар в един от блоковете, както се писа по-горе, вторият от Бенковска четено, и този, за който казва Вилия също - това са магазини на една верига, казват се "Дрога". Има всякакви подправки и чайове, най-добрият магазин за такива неща. От години купувам само от там

# 688
  • Варна
Има ли през деня голяма навалица пред МОЛ Варна за динозавъра?  newsm78
Ще си позволя да те цитирам, Реа, защото и мен ме интересува, както и до кога ще е там?
в Интернет като проверих, пише че е до 30 август там, вход 6 лв, за деца под 1,10 м ръст - безплатно.
Благодаря !

Според мен изобщо не си заслужава 6-те лева! Платихме 18 лв. (за малкия беше безплатно) и го обиколихме точно за 3 минути. Отвън е много по-впечатляващ, отколкото отвътре. Peace

# 689
  • Варна
Аз пак по повод кръщенето да попитам, откъде да купя златно кръстче със синджирче на поносима цена?

Общи условия

Активация на акаунт