На пазар във Варна - 16

• 47 933
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Къде мога да намеря сироп за разреждане-мента?Разни други има навсякъде,но мента не открих.

# 706
  • Варна
Момичета помагайте! В неделя сме канени на сватба, търся си рокля, желателно  да е под коляното, прикриваща недостатъците около ханша и бедрата Smile Някаква идея за магазин във Варна или онлайн такъв?  Мерси предварително   bouquet

# 707
yana.genova, в МОЛ Варна има оптика Леонардо с прекрасни модели очила на добри цени...има намаление на всичко... Crazy
Точно така, намалението е много голямо - 70% и има много хубави модели  Peace

Не знам къде го видяхте това до -70% намаление в Леонардо, но няма такова нещо. Преди малко се върнахме от там. Имаше на някои модели до -40%, но от 400 лв. пак не е много.

# 708
  • Варна
За 70% не знам...но на мен цените и очилата там ми харесаха много...жалко, че не си останала доволна... Tired

# 709
Мами, търся тетрадки с малки квадратчета(не карирани!),формат А4. Някой знае ли къде мога да намеря ?  newsm78

В една книжарница ми казаха,че вече не ги прозивеждат. Последните години само внасяли,но вече не и за това ги няма.   Rolling Eyes

# 710
  • Deutschland/HE
Мами, търся тетрадки с малки квадратчета(не карирани!),формат А4. Някой знае ли къде мога да намеря ?  newsm78

В една книжарница ми казаха,че вече не ги прозивеждат. Последните години само внасяли,но вече не и за това ги няма.   Rolling Eyes

в Orange при канцеларските материали мисля, че видях.

# 711
Някой беше питал за проектиране, тук има 3D даже само на кухня или на всичко не знам.
http://www.happydeal.bg/Kuhnyamechta-s-dizain-proektirane-i-3D-v … mo-za-150-lv.html

# 712
  • Варна
Къде мога да намеря сироп за разреждане-мента?Разни други има навсякъде,но мента не открих.

В Метро има сироп мента - и аз дълго време търсих и случайно видях, че там има. Беше в промоция около 6-7 лева, не запомних колко беше нормалната му цена.

А да ме насочите къде да намеря дръжки за детска секция за гардероб, чекмеджета и т.н.   bouquet

# 713
  • Варна

В Метро има сироп мента - и аз дълго време търсих и случайно видях, че там има. Беше в промоция около 6-7 лева, не запомних колко беше нормалната му цена.

А да ме насочите къде да намеря дръжки за детска секция за гардероб, чекмеджета и т.н.   bouquet
Мъжа ми беше взел таъв сироп от Карфур преди няколко месеца.

# 714
dima1,такива дръжки има в Практикер и изобщо във всички магазини за гвоздеи, пирони и т.н. Hug

# 715
  • Варна
Благодаря, ама искам някакви по-интересни, детски, не обичайните  Rolling Eyes Има ли такива в Практикер?

# 716
  • York
Благодаря, ама искам някакви по-интересни, детски, не обичайните  Rolling Eyes Има ли такива в Практикер?

Дима, мисля тези ще ти харесат Simple Smile Около 4 лв е цената на бройка.  Peace
http://www.kentimpex.bg/catalog/year.2010/cat.89

# 717

В Бриколаж съм купувала мечета,май имат и патета,виж там  Peace

# 718
  • В центъра на моретата
Момичета помагайте! В неделя сме канени на сватба, търся си рокля, желателно  да е под коляното, прикриваща недостатъците около ханша и бедрата Smile Някаква идея за магазин във Варна или онлайн такъв?  Мерси предварително   bouquet

Като начало се сещам за магазините на Блага Благоева - срещу Общината до х-л "Романс" и на бул. "Владислав Варненчик"

# 719
  • София
"Gеrry Weber" с/у дупката и Kensol по "Владислав"

Общи условия

Активация на акаунт