И така ставам, на болните да оздравяват, на празнуващите честитооооо
пак ще пиша
пак ще пиша

После вече свикнах да се цедя, а и той не ми помогна много в опитите да го кърмя и така ... до момента
Не съветвам обаче за вариант цедене освен ако това не е единственият начин ...
.
. 
Нанунана мисля че си права за това че на бебчо му трябва повече време. Всички пробни кърмения са ни под час. Казаха ми да кърмя от двтете гърди по 15мин. Ще пробвам да го държа докато той пусне да видим какво ще покаже кантарчето.
.
, със слинга сученето не е проблем, можеш с една ръка да свършиш някоя работа или пък да седнеш с Марти да се позанимаваш, просто забравяш за бебето. В началото трябва време да посвикнеш, но после е перфектно, хем има стимулация, хем няма да цедиш. То колко бебче е, три килца. Не е малко де, Яни се роди износен 3340, но не е тежко, само малко трябва да се внимава с движенията. Ако решиш да пробваш де
...
...
те момичетата са ти казали всичко 

Децата се държаха много добре. Планирали сме една среща в Борисовата за другата седмица, ще пиша, кога и къде, ако има желаещи 

! На верен път сте! Много се радвам за вас, 60-70 грама са супер за малко бебе!

предлагам да е зад тенискортовете в горния край. Стига се много лесно с метро - на станция Жолио Кюри и после максимум 10мин пеша. Няма, както каза Ивето "разоряващи" колички, продавачи на бонбонки, чипс и прочие. Само гора и една скрита градинка с пясъчник и две катерушки. Колкото пъти до сега сме ходили, да е имало 1-2 родители с дете, дори през уикенда