НОЕМВРИйската дружина върви към третата си година!

• 71 053
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Тофче, шарката е едра. Тя не се лекува, а трябва да мине сама. Особено противопоказно е да се пие АБ, защото не може да избие и организма се мъчи.Любчо я изкара много леко (пъпките бяха много малко).  Алекс още не е болна, но тя може и да не се разболее, защото ако не се лъжа  бебетата се имунизират и изграждат някакъв имунитет, но при всички деца е различно.

ХотЛедиnewsm59, желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти  bouquet!

Честит имен ден на Никол и Никола и всички други именници!

Диданка, бързо да се оправя Момо Hug!

# 586
  • София
Вита, от години не се слага ваксина за едра шарка .

Лейди, честит празник!   bouquet

Утро, сори, че така телеграфно ти отговорих, но бързах по домашн изадачки, а ако не бях отговорила щех да забравя по-късно. Апарата е добър, но и моделите са готини Wink Освен това от 500 снимки е нормално поне 10 да излязат добре  Mr. Green

# 587
Илка, права си объркала съм едрата шарка (Вариола) с Рубеола Peace.

# 588
Лейди, Честито и от мен!   bouquet

Илка, относно моделите спор няма!!! Трябва да си призная,  че Ида ми е любимка.

Ние малко по малко окомплектоваме подаръците. Едната баба е взела количка за легнало бебе. Ние имаме за седнало, която вече доста се амортизира, та смятам, че ще върши добра работа за игра.  Simple Smile Дядо Коледа ще ни носи легло-люлка за бебе. Аз поръчах едно ей такова бебе Шрек, много ми хареса :

А другата баба е избързала и без да се консултира е взела някаква каляска на Барби.  ooooh! Симона се заиграва доста  с барбитата, останали от кака й. Имаме специално изработена къща, цялостно обзавеждане и цял кашон с кукли и аксесоари. Малко ми се искаше постапенно да преминаваме от куклите бебета към барбитата, но май всичко едновременно се случва. Та затова не съм очарована от каляската.  Embarassed

Едно от нещата, с които много си играе Симона е ето това :

А другото е конструктора с влакче, който й подарихме за рожденния ден. Може да го видите на снимките във фейса.

# 589
  • София
Утро, моля те кажи бебе Шрек от къде го поръча? Моята девойка много би му се зарадвала...

# 590
Тофче  Hug мерси мила, изкарахме си приказно.

Утро
 Shocked уцели в десятката с това бебе Шрек.Моля те сподели от къде си го поръчала.Анита много ги харесва и съм сигурна, че ще е много щастлива.

Диданче как сте вие?Как е малкия герой?

Аз днес бях на изпит-мина добре, надявам се да го взема.Резултатите обаче най-рано след 6 седмици  ooooh! Е това най-го мразя-чакането.

Лек ден сладурки  Hug

Хаха Сиска писали сме заедно.Дано го имат в по-големи количества  hahaha

# 591
  • София
Хаха Сиска писали сме заедно.Дано го имат в по-големи количества  hahaha

Party

# 592
Ето от тук
http://prodavalnik.com/bebeto-na-shrek-i3195928

Малко имам съмнения относно размера - кутията била с височина 35 см. Притеснявам се да не би бебето да е дребно, но уж било с обичайния размер.  newsm78

# 593
Уф на мен не ми върши работа продавалника.А нещо не мога да намеря в нета подобни.

Дано й хареса на Симонка  Hug

# 594
Що бе, Ели? Не може ли някой да го купи вместо теб и да ти го изпрати?! Сякаш има още време да пристигне.

Я виж тези :

http://www.shrektoy.info/detail/B000MLQWLI

http://www.amazon.com/Shrek-Babies-Out-Control-Triplets/dp/B000QNNI3C

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 16:30 от utro77

# 595
здравейте. ами днес пуснахме гърлен секрет, ще е готов в четвъртък и ще започнем тогава АБ. Дали няма да е много късно, на 4-ти ден чак да се започва АБ?
иначе колкото повече чета, толкова повече се шашкам от страничните ефекти на тая гадост....  Cry
детето се държи, пие течности вече. първия ден много ме изплаши, не поемаше нищо... хапва по малко и така. но е доста отпаднал. Утро, Адриана в какъв интервал от време я изкара 2 пъти  Shocked
Стискайте палци да не го лепне Майчето това  Praynig

# 596
Диданка, през 2-3 години.
Първия път я изкара в детската градина. Втория - в първи клас.
Да не те шашкам, но втория път се излекувахме в болница с венозен АБ. Втория път болестта протече много по-тежко.

Ако можете да чакате 4 дни.... Поне със сигурност ще знаете кой е правилният АБ. Но си зависи от симптомите, де. Ние втория път имахме много тежки симптоми - скарлатината освен с ангина бе придружена и със сериозен синузит. Не дочакахме секрета и почнахме АБ, който за късмет се оказа неподходящия. За 7 дни получи недостатъчно подобрение, симптомите не отшумяха напълно. Щом свърши АБ, отново започна Т и обрив по езика. Синузита си продължаваше без промяна. Та накрая се наложи да влезем в болницата за венозен АБ. 

Дано Момо успее бързо да я пребори гадната скарлатина!

# 597
Честит празник на всички студенти в училището живот Hug
Диданка как сте? Много странно ми се струва това изчакване на започване на лечение  newsm78 Стиснати палци и дано опазите Мая  Hug
Тротинетка и ние взехме лятото, но нещо не е много запалена  Crossing Arms А като видеше на площадката искаше.....Просто всичко и омръзва мн бързо......

Успешен ден!

# 598
Честит празник!
Диданка, стискам палци! А за АБ - ако не уцелите от първия път така или иначе все едно чакате.
И в нашата градина едната група е под карантина заради скарлатина.
Тротинетка и Дани има такава, но не й е фен нещо...миналата година за РД му взехме ама....сега гледах списъка в градината - наш човек искал самолет  Joy и аз така казвам като ме питат какво искам  Mr. Green
Усмихнат ден!

# 599
Не било скарлатина, секретът е чист. Ама си има т, налепи и прочее. Ще пие Аугментин 7 дни. Ужас, ужас... за 3 месеца - 3 антибиотика, не може така... Като го гледам, май и на него се очертава сливиците му да се превърнат в инкубатор за болести. Предполагам ,че някой ден ще трябва да се раздели с поне едната от тях...

Общи условия

Активация на акаунт