Кюретаж и забременяване след това - 20

• 23 903
  • 725
  •   1
Отговори
# 570

Sad
МАТ 460.3 при реф. <34
ТАТ 1304 при реф. <115 ...

Освен дето съм тотално ошашкана и хич не знам какво да мисля иииии...

Кати, ти ТСХ и Фт 3 и ФТ 4 пускала ли си скоро? Макар, че може и те да са си ОК, а само ТАТ и МАТ да са завишени.

# 571
Doni, завиждам за инжекциите Mr. Green благородно разбира се, дай боже всекиму, пък колкото и инжекции да има.. Mr. Green всичко ще е наред- успокой се!!!!!!!видя че всички изследвания са ок, а тези които не са- няма да ти пречат! ще си мислиш за хубави неща и здраво бебе, не се вторачвай в проблеми, които ги няма Hug Hug Hug Hug

Кати, откъде ти дойде да пускаш тат и мат, лекаря ли ги назначи? не че е било излишно...но все пак...и кога ще ходиш да ти разчетат резултата?

Аз съм непоносима! Тия хапчета просто..какво да кажа..физически съм 6+, обаче настроението ми е #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire не се диша покрай мен, викам, тръшкам, аман! тез хормони ми писнаха честно казано да ме командорят, ей тъй без нищо да ми се дореве, то не е човешко, ако не се самообеся до утре ще се надявам да съм по-добре #Cussing out

# 572
  • София
Миналия октомври ми бяха казали да ги пусна... ама така някак не като да е особено вероятно да имат проблем - след ехограф на щитовидната жлеза... FT4 тогава е бил 13.6 (при реф. 10.3 - 25.8 ) . TSH в началото на този месец 0.567 (реф. 0.270 - 4.201)... Не знам какво точно означава това, но каквото и да е, не го искам... Имам си астма, ринит, колекция от алергии - нямам нужда от повече автоимунни болести... искам нещо, с което да мога да се боря - каквото и да е, но да може да му се сложи я АБ, я нещо и да се премахне, изцяло... нещо външно... не искам такова нещо, което да си го правя сама... Sad

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 13:39 от katiABV

# 573
Кати, това, което виждам на прима виста е, че ТСХ ти е много нисък, което има връзка с ТАТ и МАТ и тяхното завишение. За жалост, аз не съм специалиста, който ти трябва и това, което казвам се базира не на солидни знания, а на мои собствени главоблъсканици, в следствие от многото четене и препрочитане.
Та, това, което аз знам е, че трябва да отидеш на ендокринолог, да се направи отново ехо на щитото, да се пуснат задължително пак ТСХ и ФТ3 и 4 и така да се търси връзката между всичките хормони. Ако ТСХ ти е в норма (в нашия случай,,за бебежелаещи от 1до 2), то тогава няма да има проблем. На тези завишения си има противодействие, спокойно, просто отнема време, доколкото знам. Но пак казвам, не ми вярвай на 100 %. На толкова вярвай на доки, аз съм любител четец по неволя.
Не се шашкай сега, вярно е, че има голямо завишение, но ще се намери начин да се свалят гадините. Това може да е някакво временно състояние на организма ти, заради температурата например, която поддържаш...по - скоро причината за нея.
Тичай още в понеделник при ендокринолог. Поне ще си наясно за какво става въпрос.
Много съжалявам да видя този резултат, но пък стискам палци бързо да се коригират тези неща и всичко да си дойде там, където му е мястото. Hug

# 574
Doni-за преглед просто е много рано,а пък инжекциите -ще видиш въобще не са страшни Naughty Naughty-аз даже много си ги обичам,така се радвам като свърша една кутия,аз си ги слагам сама..мъжО го е страх Mr. Green Mr. Green
но ако толкова те е страх може и в ръцете,ако има кой да ти ги поставя-просто няма да гледаш....важно е всичко да е наред,а ще бъде Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed Hug

# 575
Дони, толкова неща си преживяла, за да стигнеш до тук. Сега твоето слънчице расте в теб и благодарение на инжекциите ще бъде добре! С иглите се свиква, а страховете се преодоляват, особено, ако резултата ще е едно прекрасно бебе.  Hug Hug Hug

# 576
Кари, радвам се да те видя, надявам се , че си добре, много ще се зарадвам на една дългоочаквана новина от теб Hug Пожелавам ти я мила , от все сърце Hug
За изследванията, направете ги момичета, действа и като терапия, ако излезе нещо, вземат се мерки, и през следващата бременност ти е спокойно, ако пък не излезе, просто си казваш , ами наистина е било мал шанс, няма ми нищо, сега всичко ще е наред Hug При мен беше втория вариант.
Пропуснах да кажа, че аз моите- Тат , Мат, антифосфолипиди, НК клетки, ги правих в Плевен.За момичетата от провинцията е добър вариант, пратих кръв по куриер до клиниката, а те ми пратиха резултатите по интернет.

Момичета, скоро се сетих за един филм, свързан с положителни и хубави мисли .Казват , че когато искаме нещо много силно , го привличаме Hug
http://vbox7.com/play:b3a84b06

# 577
  • Пловдив
tedd, много си права. Сигурна съм, че всяка една инжекция ще си заслужава. Днес си я бих сама. Чак и аз не мога да повярвам каква съм бъзла и така да се престраша, но както доктора ми каза "Въпрос на мотивация", а моята е много голяма явно...
Не го облазявам твоя мъж с тези лекарства. Това е доста кофти да си като бомба със закъснител  Confused Няма ли как да се нормализират тези неща?

katiABV, другите хормони ми се виждат ок, но ТАТ и МАТ  Confused Кога ще ходиш на консултация?

me4koni, аз страх не страх тая сутрин станах и си я бих сама. Боднах 2-3 пъти докато се престраша, но се справих  Sunglasses Само, че там където съм си била има едни алено червени точки. А вчера акушерката като ми я сложи не стана така. Сигурно, защото още ми е несигурна ръката и ме е шубе  Rolling Eyes Мъжът ми предложи да ми ги слага, но аз май имам доверие или на мед. лица или само на себе си  Whistling

mari:), това клипче много ме заинтригува  Hug

zuzi_79, така е  Hug

# 578
Дони, то си е цял филм, разделен е на серии,в сайта са всичките Hug Мен лично ми помогна да променя малко или много мирогледа си Hug

# 579
Дони, гордея се с теб, мила! Ето, виждаш ли колко си силна? Едни инжекции не могат да те уплашат. И аз като теб разсъждавам, че ако се наложи да слагам инжекции, май сама ще го правя. Дано не се стига до там, но и така да е, ще се справя! Точно както ти в момента се справяш!  Hug Hug Hug Продължавай в този дух! За сряда съм заредила палците в бойна готовност! Praynig

# 580
  • София
katiABV, другите хормони ми се виждат ок, но ТАТ и МАТ  Confused Кога ще ходиш на консултация?

me4koni, аз страх не страх тая сутрин станах и си я бих сама. Боднах 2-3 пъти докато се престраша, но се справих  Sunglasses Само, че там където съм си била има едни алено червени точки. А вчера акушерката като ми я сложи не стана така. Сигурно, защото още ми е несигурна ръката и ме е шубе  Rolling Eyes Мъжът ми предложи да ми ги слага, но аз май имам доверие или на мед. лица или само на себе си  Whistling

Ами в понеделник ще търся ендокринолог някъде...

За инжекциите не се бой, ще свикнеш и просто няма да ти прави впечатление...

# 581
Здравейте, момичета.
На мен ми закъснява цикъла с 4 дни вече и малко се притеснявам каква ли може да е причината...възможно ли е от тези глобули които слагах да е?

# 582
  • София
Поли, какви бяха глобулите? ПО- вероятно ми се види стрес да е, ама... ?

# 583
Здравейте, момичета.
На мен ми закъснява цикъла с 4 дни вече и малко се притеснявам каква ли може да е причината...възможно ли е от тези глобули които слагах да е?

От доки и от опит знам, че варирането в цикъла е нормално да е +/- 4-5 дни. Не се шашкай, Поли! Кати е права, че може и стрес да е.

# 584
Нищо чудно и стрес да е, прави сте  Hug
глобулите - Лактажин
А иначе Зу, аз знам, че е нормално на мен никога не ми е на точна дата и закъснението го броя от най-дългия период между цикъл който съм имала 32 дни, въпреки че последните месеци ми идва 26-30...та за това се притесних малко

Общи условия

Активация на акаунт