Кюретаж и забременяване след това - 20

• 23 920
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Дони, с това ЧХГ направо ти казвам ЧЕСТИТО!  Hug Heart Eyes Пожелавам ти една вълшебна и незабравима бременност, а на финала - здрав и пухкав бебок!  bouquet

Кати, стискам палчета резултатите да са ок. Praynig Praynig Praynig

Лили, радвам се, че всичко е наред и те чакаме скоро и ти да се похвалиш. Hug Praynig

Мечкони, как ще си досадила, няма такова нещо, даже много се радваме, че споделяш с нас за бременността си. Hug Heart Eyes

# 556
Дониииииии  Hug Heart Eyes Толкова много ти се радвам!!!!!!!!! С инжекции, без инжекции, важното е един нахален Вряк да ти се качва на главата накрая, и да иска разни неща, и да знае най- добре, и да се катери по теб като по Хималаите...

Ох, че сладко  Heart Eyes Днес с мъжа ми ходихме до банката и там една жена оставила бебо в количката зад гърба й и аз като видях тия малки боси краченца и като започнах с поведение тип "аз съм дебил" и това дете като позна да се смее и оглежда...умрях от кеф ви казвам  Laughing

# 557
Дониииииииии Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug само така до края, леко и безпроблемно Praynig Hug Hug Hug Hug

# 558
Здравейте момичета
Аз да се отчета от прегледа днес, доктора ме прегледа и каза, че всичко е наред.
Матката се възтановява, въпросното течение което ви бях писала, че имам е от там и е нормално, това е защитна слуз която се отделя от матката за да предотврати сраствания.
За изследванията каза да отида при проф. Балева за Антифосфолипиден синдром- някой правил ли е  такова изследване?
За бебеправене каза въобще и да не си мисля в близките 6месеца Sad, а аз така се надявах октомври да започнем с опитите

# 559
Лили, да бързам да поздравявам Дони, забравих да честитя и на теб, скоро ще те чакаме с двете черти!

Льони, на мен ми казаха една година- демек февруари догодина, сега ми казаха след 3мес да се хващаме с опитите...недей се връзва много Hug

# 560
Лили, честито и на теб, миличка   bouquet

Льони, важното е, че се възтановяваш и всичко е наред. Ще дойде и бебо. Сега по-важно е здравословно да си ок ти. Много мацки чакат дори повече от година, всичко ще си дойде на мястото  Hug

# 561

За изследванията каза да отида при проф. Балева за Антифосфолипиден синдром- някой правил ли е  такова изследване?

Да, аз! Това е имунологично изследване, но го правих заедно с НК клетки - така си върви комплект. Правих и генетични изследвания. Тези изследвания се правят не по препоръка на АГ-то, а след КОНСУЛТАЦИЯ с имунолог и генетик!

# 562
Благодаря ти Зузи
На мен АГ ми ги препоръча, защото той ми следеше и бремеността и е запознат с историята ми, аз имах подуване в глезените и високо кръвно още в 5-6 г.с., от вродените тромбофилии нищо не излезе и затова ми препоръча да направя изследавнето.
за НК клетки /каквото и да означават Thinking/ трябва ли да си ги искам или си вървят цялостен пакет.
Зузи колко ти струваше това изследавне питам, за да знам да се подготвя психически

Тед дано да си права и наистина да вдигнат забраната по рано от тези месеци
Поли и лекарят това каза, че трябва да си почивам и да не мисля и бързам пък ще видим, ама аз като съм се вторачила, че нямам време и искам бебенце baby_neutral

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 17:46 от Льони 77

# 563
Антифосфолипидите ги правих на моя глава!И двамата ми доктора, тукашния и френския ме уверяваха след двата ми спонтанни аборта, че е чиста случайност, май така и беше.
Антифосфолипидите ми бяха ок, Тат...мат, всичко.Само НК клетките ми бяха тройно повече!Но пък и това е спорна работа с тези Нк клетки, в много държави изобщо не ги отчитат и отразяват, каквито и  да са им стойностите.Не предприех нищо за тях, след 4 месеца бях отново бременна с прекрасен резултат!
Льони, изследвала ли си Тат и мат?Токсоплазмоза, листерия?

# 564
Благодаря ти Зузи
На мен АГ ми ги препоръча, защото той ми следеше и бремеността и е запознат с историята ми, аз имах подуване в глезените и високо кръвно още в 5-6 г.с., от вродените тромбофилии нищо не излезе и затова ми препоръча да направя изследавнето.
за НК клетки /каквото и да означават Thinking/ трябва ли да си ги искам или си вървят цялостен пакет.
Зузи колко ти струваше това изследавне питам, за да знам да се подготвя психически

Здравейте, момичета!  bouquet

Льони, виждам, че си от София. Иди в Александровска болница при проф. Балева, разкажи й случая си, консултирай се с нея, тя ще те посъветва най-добре какво да изследваш. НК-клетките са част от така наречения клетъчен имунитет - всъщност съкращението означава natural killer-cells - има теории, че е възможно да станат причина организмът да разпознае плода като чужд и да го отхвърли. Антифосфолипидният синдром пък са няколко вида антитела, т.нар. придобити тромбофилии, които пък могат да са виновници за нарушения в кръвоснабдяването на плода и после е ясно. Tired И те се водят имунологични, защото организмът в някакъв момент си ги създава, не е ясно точно защо. Имунологията изобщо е малко тъмна Индия, учените изобщо не са единодушни нито за причините, нито за терапията, нито за нейната ефективност. При всички положения ти трябва консултация, защото джунглата там е много гъста. За цената - май трите вида НК-клетки бяха около 80 лв., а антифосфолипидните - горе-долу пак толкова, но това са спомените ми от 2009-а година, а и не е речено, че на теб ще ти кажат да изследваш същото, което аз изследвах. Успех и ако имаш въпроси, тук съм, може и на лични.

Момичета, прегръщам ви Hug Hug Hug, чета, но не ми се пише, включвам се само да дам някой и друг съвет, ако смятам, че мога да съм полезна... ние пак сме до под кривата круша, май ще се правят пак някакви изследвания... дано да има ефект... Tired

Мари хубаво те е подсетила за ТАТ и МАТ, това са антитела на щитовидната жлеза. За паразитите - токсоплазмоза и листериоза, ако решиш да ги правиш, само в паразитологията, няма смисъл да си даваш паричките другаде. Посъветвай се с АГ-то си и пиши какво ти е казал, пък от нас съвети само да искаш.
Мари Hug

# 565
Антифосфолипидите ги правих на моя глава!И двамата ми доктора, тукашния и френския ме уверяваха след двата ми спонтанни аборта, че е чиста случайност, май така и беше.
Антифосфолипидите ми бяха ок, Тат...мат, всичко.Само НК клетките ми бяха тройно повече!Но пък и това е спорна работа с тези Нк клетки, в много държави изобщо не ги отчитат и отразяват, каквито и  да са им стойностите.Не предприех нищо за тях, след 4 месеца бях отново бременна с прекрасен резултат!
Льони, изследвала ли си Тат и мат?Токсоплазмоза, листерия?

Не не съм, но аз тепърва започвам и още ми е тъмна Индия какво трябва да направя, затова съм решила едно по едно.

# 566
Благодаря ти Зузи

Здравейте, момичета!  bouquet

Льони, виждам, че си от София. Иди в Александровска болница при проф. Балева, разкажи й случая си, консултирай се с нея, тя ще те посъветва най-добре какво да изследваш. НК-клетките са част от така наречения клетъчен имунитет - всъщност съкращението означава natural killer-cells - има теории, че е възможно да станат причина организмът да разпознае плода като чужд и да го отхвърли. Антифосфолипидният синдром пък са няколко вида антитела, т.нар. придобити тромбофилии, които пък могат да са виновници за нарушения в кръвоснабдяването на плода и после е ясно. Tired И те се водят имунологични, защото организмът в някакъв момент си ги създава, не е ясно точно защо. Имунологията изобщо е малко тъмна Индия, учените изобщо не са единодушни нито за причините, нито за терапията, нито за нейната ефективност. При всички положения ти трябва консултация, защото джунглата там е много гъста. За цената - май трите вида НК-клетки бяха около 80 лв., а антифосфолипидните - горе-долу пак толкова, но това са спомените ми от 2009-а година, а и не е речено, че на теб ще ти кажат да изследваш същото, което аз изследвах. Успех и ако имаш въпроси, тук съм, може и на лични.

Момичета, прегръщам ви Hug Hug Hug, чета, но не ми се пише, включвам се само да дам някой и друг съвет, ако смятам, че мога да съм полезна... ние пак сме до под кривата круша, май ще се правят пак някакви изследвания... дано да има ефект... Tired

Мари хубаво те е подсетила за ТАТ и МАТ, това са антитела на щитовидната жлеза. За паразитите - токсоплазмоза и листериоза, ако решиш да ги правиш, само в паразитологията, няма смисъл да си даваш паричките другаде. Посъветвай се с АГ-то си и пиши какво ти е казал, пък от нас съвети само да искаш.
Мари Hug

Кари много благодаря Hug
доста изчерпателна информация и ще взема да послушам съвета ви, всъщност той и лекарят ми ме прати точно при Проф. Балева във Александровска, ще отида другата седмица пък да видим какво ще каже тя. За всички останали изследвания сама ли трябва да си ги назначавам, т.е искам да си направя всичко необходимо но мога ли да отида в лабораторията и да кажа искам изследване на ТАТ и МАТ
извинявайте момичета, сигурно съм ви досадна, но искрено ви благодаря, че въпреки това с юнашко търпение отговаяте на въпросите ми  bouquet

# 567
Льонка, Кари вече ти е отговорила на въпросите, които си ме питала. При антисофсолипидните се изследват 4 антитела, цената е 80 лв. НК клетките са си само НК клетки, при тях няма показатели. Цената е 40 лв. Общо 120 лв - аз ги пусках в началото на Юли.

Иначе за ТАТ и МАТ - можеш да си ги направиш навсякъде. Цените им са около 30-40 лв заедно. На мен ми кпуснаха анти ТПО (МАТ), което струваше 18 лв. Заедно с тях обаче пусни и ФТ4, който се оказва, че е важен за бременността (минава по ЗК). Пусни и ТСХ, задължително! За цялата тази хубост можеш да си вземеш направление от ЛЛ за ендокринолог, за да спестиш някой лев поне, а и да ти коментира резултатите после. Това е моя съвет.

Токсоплазмозата минава също по ЗК. На мен АГ-то ми я пусна. За листерията - не минава по каса, аз не съм я пускала още и смятам да се я пускам засега.

Пусни си и хламидия, уреа и микоплазма. Това е, което се сещам.

А ти влагалищен секрет и цитонамазка дава ли, че аз вече се бъркам и не помня?

# 568
  • София

Sad
МАТ 460.3 при реф. <34
ТАТ 1304 при реф. <115 ...

Освен дето съм тотално ошашкана и хич не знам какво да мисля иииии...

# 569
  • Пловдив
zuzi_79, Поли, sunshine through the rain, me4koni, Lucky Plam, Льони 77, katiABV, toni_St, tedd и всички останали Hug Hug Hug

Бях при док, но даже не ме преглежда, защото още си е много рано и чак в сряда ще се състои преглед. Преди това във вторник каза да пусна ТСХ да видим какво става с него и ЧХГ още веднъж.
От днес съм на инжекции в корема - Клексан 0.4 мг. иииии.... са просто ужасни. Тази фобия как ще я преодолея незнам...

zuzi_79, само от кравичката ще да е  Laughing Hug

katiABV, това пожелание много ми допадна  Crazy
Мале, ти какви ТАТ и МАТ си изпраскала  Sad Какво се прави в този случай???  Shocked

Льони 77, браво за хубавите новини  Hug Аз съм правила изследване за антифосфолипидни антитела и струваше 90 лв.
Защо са ви казали да чакате толкова много за бебеправене?

Общи условия

Активация на акаунт