Кюретаж и забременяване след това - 20

• 23 922
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Кати, стискам ти палци;
. Вяра, ще се борим с тези коки - няма наин;
Зузи, и аз така си помислих за кандидата, но като се видя с доки ще ми каже със сигурност.
Благодаря на всички, всички за подкрепата. Хубаво е, че ви има Hug

И на моята пише Кандида /-/. Доки е човека, който ще те успокои най - добре. И да хвърлиш една гора баой на тез кокчовци  hahaha

# 541
  • Пловдив
katiABV, стискам палчета да е наред всичко с ТАТ и МАТ  Praynig

Iatci, дано бързо ги умориш гадините  Hug

Момичета, аз не издържах и отидох един кръвен да направя и излезна. ЧХГ ми е 333.6. Сега след малко тръгвам към доки да видя ще се почват ли инжекциите или ще се чака да видим ембрио с пулс. Стискайте палчета  Praynig

# 542
Ятци, ето по-малкто зло мила. Сега убий гадините и всичко ще е наред  Laughing  bouquet

Кати, палчета и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 543
katiABV, стискам палчета да е наред всичко с ТАТ и МАТ  Praynig

Iatci, дано бързо ги умориш гадините  Hug

Момичета, аз не издържах и отидох един кръвен да направя и излезна. ЧХГ ми е 333.6. Сега след малко тръгвам към доки да видя ще се почват ли инжекциите или ще се чака да видим ембрио с пулс. Стискайте палчета  Praynig

Дони, Дони, Дони, ще се подрискам от радост, честно! Сори за израза, ама си е голата истина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нищо повече няма да кажа, само ей това:  Hug Hug Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Виж кравата какви чудеса прави, а?  Wink Wink Wink Laughing Laughing

# 544

Момичета, аз не издържах и отидох един кръвен да направя и излезна. ЧХГ ми е 333.6. Сега след малко тръгвам към доки да видя ще се почват ли инжекциите или ще се чака да видим ембрио с пулс. Стискайте палчета  Praynig

Дони, Дони, Дони, ще се подрискам от радост, честно! Сори за израза, ама си е голата истина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Нищо повече няма да кажа, само ей това:  Hug Hug Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Виж кравата какви чудеса прави, а?  Wink Wink Wink Laughing Laughing

Олелеее какъв съм заплес smile3555
още съм тихичка, но усмихната и стиснала палчета  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Дони  Hug

# 545
  • Sofia
Doni, скромно честито от мен Hug и дано всичко да е наред.

# 546
Дони-страхотни новини...браво-сега една прекрасна и спокойна бременност до финал Praynig Praynig

Кати-имаш палчета и от мен Peace Peace

Файърче Hug-добре сме с бебко ..то сякаш вече не е толкова горещо Whistling Whistlingняма да мрънкотя за това,че не го усещам явно си е мързеланко Heart Eyesна преглед съм чак  в началото на август на ФМ-само всичко да е наред Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover-иначе изчитам всички непрочетени книги от библиотеката,ама др седмица вече трябва да си купя Mr. Green
Много  Heart Eyes Heart Eyesза всички-надявам се да не съм досадила Blush Hug Hug

# 547
  • Страната на чудесата
Дони,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кати, много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Хайде, момичета, и другите които са вече от нечакащите, повече теленца  Wink пожелавам на всички, които искат и са готови Hug

# 548
  • София
Пуснах ТАТ и МАТ, моля се да нямат нищообщо смен...  Praynig

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кати, кога чакаш резултата? Колко пАри ти отскубнаха от джоба? Аз като клю-клю малко питам, ама...иформирам се  Laughing Laughing Laughing

Чакам следобед / довечера, струваше 28.50 и адски ме е шубе...

# 549
Iatci,  като гледам това "нон А, нон Б" , струва ми се , че си напъъълно чиста  newsm78.
Хайде пиши по-скоро, какво казва доки. Много ми е чудно.
Аз да се похваля, мина и втория ми МЦ. Този път си беше нОого убав  hahaha и трЕбе да съм вече ОК. Подушвам  бебеправене вече.

# 550
  • София
Момичета, току що си взех резултата - изолира се Streptococcus spp. /non gr.A,non gr.B/.Candida/-/...Уморила съм ентерококите, а сега стрептококи и май гъбички, доколкото разбирам...В неделя ще се видя с доки. Дотогава отивам да се попека:) Но след тези бактерии вече се чудя мога ли или не да влизам във водата Thinking
Дони, мн., ама мн. се радвам, че най - после има някой, който да ни зарадва с пол. тестче. Стискам палци всички да си мине по мед и масло този път.

Пък аз мисля, че това означава, че нямаш...

Streptococcus spp.
                          / gr.A non,
                               gr.B non/.

Candida /-/

# 551
Пише, че се изолират стрептококи. Иначе щеше да пише, че не се изолира патогенна флора.  Peace

Кати, спокойно, поне ще си разбереш скоро резултата, а той ще е ОК  Praynig  Hug

При мен явно няма никаква надежда.....звънях сега в лабораторията да им видя положението с въпросните реактиви  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Еми няма следа от реактиви и идея си нямат кога ще ги получат  Joy Joy Joy
Кажете ми това какво е?  hahaha hahaha hahaha Седя и си се смея сама... Mr. Green

Те генетичните по-бързо ще излязат май. Представете си, ако бях бременна колко щеше да ме е страх...цяла седмица чакам хормон, който е важен за бебето и бременността, а те си чакат тъпите реактиви! Щях да си взема кръвта 100% и да си я нося другаде!

# 552

Дони отивай при доки и само хубави неща да си мислиш по пътя, всичко ще бъде наред вярвай в това и то ще е  така! Кураж и много  fingerscrossed от мен

# 553
  • София
Дониииииии  Hug Heart Eyes Толкова много ти се радвам!!!!!!!!! С инжекции, без инжекции, важното е един нахален Вряк да ти се качва на главата накрая, и да иска разни неща, и да знае най- добре, и да се катери по теб като по Хималаите...

# 554
Дониииииии  Hug Heart Eyes Толкова много ти се радвам!!!!!!!!! С инжекции, без инжекции, важното е един нахален Вряк да ти се качва на главата накрая, и да иска разни неща, и да знае най- добре, и да се катери по теб като по Хималаите...

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт