Кюретаж и забременяване след това - 20

• 23 925
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
.Вяра., кофти е това с микрото, но не се тревожи. Много са упорити, самата аз от един профилактичен половин година се влачих по прегледи, но пък съм сигурна, че ще се справиш  Peace

tedd, това с визитната картичка е много гот  Laughing

Iatci, дано да са от не толкова гадните  Praynig

# 526
Ох, Iatci, и ти ли бе? Големи гадове тези бацили. Но пък не знаят, че ние сме още по- големи от тях!  ppp Чакаме повторното микро от теб. ПОжелавам да е най - лекото възможно бацилче.

# 527
nай вероятно някоя гъба след лечението Яци, стискам палци все пак Hug

# 528
Ето ме и мен, благодаря ви  Hug
Аз си правех изследвания малко преди втората неуспешна бременност, понеже имах гъбички и на мен също ми излязоха e-coli. Странното е, че аз съм ги имала 13 години, но в бъбреците, някъде към 7-8 клас се изчистих.
Чудя се дали, преди да започна с всякакви изследвания, да не си пусна през личната лекарка една пълна кръвна картина, стерилна и обикновена урина... вие какво ще кажете?

# 529

Чудя се дали, преди да започна с всякакви изследвания, да не си пусна през личната лекарка една пълна кръвна картина, стерилна и обикновена урина... вие какво ще кажете?

Не се чуди - просто ги пускай. Аз лично с това започнах, но направо АГ-то ми ме изпрати да ги направя. Peace

# 530
Ятаци, всичко ще е наред, мила. Стискам палчета да е нещо дребно, дребно, дребно, от най-дребните гадинки и бързо да ги изтрепеш  Grinning

# 531
Добро утро   bouquet
Благодаря ви за успокоението, момичета  Hug
Поли, страхотен ник Wink
Дони, стискам палци Simple Smile
Невидимо дете, съжалявам и те прегръщам силно.
Яци, наистина с антибиотици се оправят нещата Simple Smile
Тед, много се смях за визитната картичка Simple Smile
Зузка    bouquet

# 532
  • София
А как ти ги намериха тези е-коли?

# 533
Кати, с МБ се установяват...трихомони на мен от микроскоп ми бяха намерили Crazy ма аз имах един период дето ходех при една и лекувах какво ли не Crazy

# 534
  • Варна
Вяра, Iatci, стискам палчета бързо да преборите гадинките. Praynig Praynig Praynig

# 535
  • София
Пуснах ТАТ и МАТ, моля се да нямат нищообщо смен...  Praynig

# 536
Пуснах ТАТ и МАТ, моля се да нямат нищообщо смен...  Praynig

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кати, кога чакаш резултата? Колко пАри ти отскубнаха от джоба? Аз като клю-клю малко питам, ама...иформирам се  Laughing Laughing Laughing

# 537
  • Варна
Момичета, току що си взех резултата - изолира се Streptococcus spp. /non gr.A,non gr.B/.Candida/-/...Уморила съм ентерококите, а сега стрептококи и май гъбички, доколкото разбирам...В неделя ще се видя с доки. Дотогава отивам да се попека:) Но след тези бактерии вече се чудя мога ли или не да влизам във водата Thinking
Дони, мн., ама мн. се радвам, че най - после има някой, който да ни зарадва с пол. тестче. Стискам палци всички да си мине по мед и масло този път.

# 538
Момичета, току що си взех резултата - изолира се Streptococcus spp. /non gr.A,non gr.B/.Candida/-/...Уморила съм ентерококите, а сега стрептококи и май гъбички, доколкото разбирам...В неделя ще се видя с доки. Дотогава отивам да се попека:) Но след тези бактерии вече се чудя мога ли или не да влизам във водата Thinking

Според мен кандидата ти е отрицателна  т.е. няма.
Само стрептококчовци са изолирани.
За къпането с гъбички знам, че не се препоръчва, че влагата ги провокира онез хубавци, но за стрептококите - нямам идея.  newsm78

# 539
  • Варна
Кати, стискам ти палци;
. Вяра, ще се борим с тези коки - няма наин;
Зузи, и аз така си помислих за кандидата, но като се видя с доки ще ми каже със сигурност.
Благодаря на всички, всички за подкрепата. Хубаво е, че ви има Hug

Общи условия

Активация на акаунт