Кюретаж и забременяване след това - 20

• 23 919
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • София
циганките с по 15 чаавета дали са чували за жлеза...??????

Все за нея говорят, сигурна съм  hahaha

Аз предлагам да не мъдрим повече, а да оставим на докитата да ни обясняват, защото така се заплитаме още повече. Peace

Аз - като пате в кълчища. И колкото повече чета, токлова повече се ошашквам...

# 601
Здравейте, момичета!  Heart Eyes
Отдавна не съм писала, но от декември смятам да ви следя редовно.   Wink
Пожелавам леко износване и раждане на всички бременни в темата.   bouquet

Хайде наистина кажете ми как го правят това... ромките Wink Да сте чували за бездетна, помятаща или раждаща секцио... ромка? А докато са бременни пият, пушат и ги бият и пак раждат по 10, а ние за едно се борим с години  newsm78
Аз докато лежах в болницата покрай раждането и кюретажа се запознах с такава ромка. Историята и беше супер кофти, няма да я разказвам, заради бременните в тази тема. Тя ми разказа и за  други ромки.... Rolling Eyes....през доста проблемни бремености преминават и те...  Peace

# 602
Здравейте, момичета!
И аз почти изпуснах темата, но прелистих последните няколко странички!

Успех на всички с изследванията и в борбата с всички гадинки и скоро на фронта на бебеправещите!

Шуууу, то не остана, душа! Кога разбрахме  Wink,  то хей го на почти дойде! Леко раждане ти пожелавам, мила!

Дони, честито миличка! Ще видиш, че всичко ще е ок, инжекциите са бял кахър, обещавам ти че догодина напролет като гушнеш едно розово бебоче ще забравиш за всичките игли! Априлче ще е нали? Много сладко, като моето съкровище - пожелавам да е същото спокойно, послушно и усмихнато бебченце!

Мечконнка, браво на теб! Лежи, чети пък после срещи с количките в Градската...ето и Дони ще се присъедини! Ти в кой квартал си между другото?

# 603
Мили момичета,
Здравейте.
Чувствам се много нахална като се набутам  някоя тема. Като се зачета и сякаш тук всички са семейство, но...Нямам кого да питам, нито с кого да говоря и да се чувствам разбрана. След няколко дена ще правя аборт по медицински причини. Ще бъда в 17 г.с. Бебчето ми има много малформации и...Не мога да опиша колко ме боли. Толкова искахме детенце, толкова си мечтаехме, а сега...Само като погледна като корема си и започвам да плача ли, плача.
Ще ми правят аборта в МД. Казаха, че с простагландини ще предизвикат раждане и после под упойка кюретаж.
Някой от вас тук дали го е преживял? Темите са страшно много. Сега ще започна да ги чета, но междувременно ако някой ми отговори, ще съм много благодарна. Просто ми се иска да знам какво да очаквам от самата процедура с простагландините. Лекарката ми каза, че предизвиква контракции, но самото раждане след колко часа ще се случи, никой не може да каже.И...Четох някъде за адски болки Sad Толкова ли е зле наистина? Ще видя ли бебето или няма да ми го покажат Sad Толкова ми е мъчно. Дано не ви разстройвам много. Така се радвам като чета, че вече някои от Вас имат бебчета, а други са бременни. Много ме е страх. Наистина много ме е страх. И аз, и бащата сме на 25 години, здрави, това ми е първа бременност, никой не си е и помислял, че ще стане така. Извинявам се, ако не съм на място.

# 604
blasphemy, съжалявам за всичко, през което трябва да преминеш миличка  Hug Тук можеш да си споделиш болката, да си поплачеш, а след това да се възстановиш, да споделиш какви изследвания ще правиш, а ние ще стискаме палци и когато опитите започнат отново пак ще сме тук. Тук ще сме и като видиш новите 2 чертички. Лека по лека, стъпка по стъпка и това ще се случи. Сега ти е тежко, но ще го преживееш, ще си стъпиш на краката. Казаха ли ти лекарите каква е причината, какви са малформациите...,ако не ти се говори, няма проблем  Hug Стягай се, предстои ти нещо тежко, трябва да си силна, защото живота продължава и ти ще се бориш!

# 605
Ами...Последно онзи ден откриха киста в мозъка. Иначе като ходих преди две седмици имаше омфалоцеле, лимфотични сакове в шийната област, обратен кръвоток в дуктус венозус, хипопластична носна кост (малко под въпрос) и киста на пъпната връв.
А сега и кистата Sad И носната кост вече не е под никакъв въпрос. И....Няма да има бебче smile3518

Уф на всичко отгоре в ю-тюб има едно клипче за предизвикано раждане и едно бебенце в дланта на един лекар, което потреперва с ръчичка, а той си обяснява. Не мога да разбера защо изобщо са направили такова клипче.
Страх ме е, че ще боли, че и бебето ще го боли, че нещо ще стане и може да нямам дечица Sad

# 606
Миличка, успокой се. Ние сме тук и ще те подкрепяме. Спокойно! Млади сте ще имате дечица. Всичко ще мине леко. Гледай да се обградиш с близките и хора и приятеля ти- те ще са до теб, а това е много важно. Стискаме ти палци!

# 607
Blasphemi, първо много съжалявам за това, което ти се случва  Sad
Второ: спри да гледаш, да търсиш, да четеш!!! Така става още по-тежко и не си помагаш по никакъв начин!
Преживяното е ужасно. Единственото, което трябва да се случи в момента е да се приключи час по - скоро с всичко това. Сигурно има болка, все пак ще ти предизвикат контракции, но ти си силно момиче и ще се справиш! После ще ти се плаче даже повече от сега - поплачи си, излез душата си, сподели с нас, ние всички знаем какво е да изгубиш мечтите си и онова, което толкова много си пазила в теб.
Помни, че всичко това ще остане зад гърба ти и след това те чака истинското, твоето, здраво бебче, което ще те радва цял един живот!
Всички ние сме с теб и стискаме палци всичко да мине по възможно най-бързия и безболезнен начин!
 spoko

# 608
Благодаря ви.

# 609
blasphemy , миличка това

спри да гледаш, да търсиш, да четеш!!!

Е първото което трябва да направиш. Трябва да си силна, трябва да се бориш за мечтите си и колкото и трудно да ти е трябва да спреш да мислиш за този момент. Трябва да повярваш, че ужасното което ти се случва ще бъде последвано от нещо много красиво. Важното е да успееш да се съхраниш. Ние сме тук  Hug

# 610
Мила Blasphemy Cry аз обикновено в такива ситуации нямам какво да кажа...днес ходим с милото по магазините и на един стол надпис- моля не сядайте, все едно ми казаха седни Shockedче и аз така...да ти кажа да не четеш- пак ще четеш, да ти кажа да не плачеш- как да не плачеш...със сигурност ще ти кажа, макар и да не ми вярваш сега- времето лекува и колкото по- бързо кошмара приключи, толкова по- бързо ще започнеш да получаваш най- мощното си лекарство- времето, което ще отброява обратно месеците до двете чертички, които ще ти донесат най- здравото и хубаво дете на света Hug Hug Hug това което помогна на мен беше споделянето...като ми се говори- говоря, като не ми се говори- не говоря, но не с кой да е- с всеки, просто отказах да се съобразявам с това кой какво ще си помисли или каже, а проведох терапия за себе си и помогна...вече даже не ми се говори през какво е трябвало да преминем и като ме питат казвам просто, ние догодина ще сме с количката...преди 6 месеца беше аборта а ми се струва че е минала цяла вечност от тогава и даже вече започнах да броя дните до деня в който ще дойде първия чист цикъл, без хапчета и ще се наредим на тиража Mr. Green

Силни прегръдки от мен, иди на църква, запали си свещичка, помоли Вселената да е с теб и всичко да приключи възможно най- бързо и безболезнено Hug Hug Hug

# 611
blasphemy , много,много съжалявам! За съжаление не знам нищо за това, през което трябва да минеш, но ти стискам палци и... кураж! Никак няма да е лесно докато мине. Тъжно е наистина, но мислете позитивно.
Не се тревожи да споделяш!
 Hug

# 612
  • Пловдив
PEMYHug Hug Hug Отдавна не си се мяркала да ти се зарадваме. Благодаря за милите думи! Дано всичко да е така както си го написала  Praynig Иначе края на март се пада щастливото събитие, но се старая да не мисля за такива подробности. То още на УЗ не се е видяло и избягвам да се пренавивам  Confused

blasphemy, много съжалявам. Просто думите понякога не достигат, защото наистина преживяваш голяма мъка  Cry Тези неща се изживяват самостоятелно. Може да ти олекне малко споделяйки с хора, които са го преживяли, но все пак трябва да си го изстрадаш и след това да го преживееш. С времето болката намалява докато един ден, когато държиш детето си на ръце може и да не помниш някога какво си преживяла... Hug

# 613
  • София
blasphemy, толкова ми е мъчно за теб и бебенцето ти...
Мога да си представя, че това, през което ти преминаваш и още повече това, което ти предстои, е далеч по- ужасно от това, през което ние сме минали... на нас просто ни се е случило, на теб се пада тежката отговорност да произнесеш и изпълниш присъдата сама. Не, дори не искам да си представям мястото, на което си в момента... Но, миличка, обективно погледнато с всичко описано бебенцето ти просто няма шансове за живот. Не добър или лош, лек или тежък, той би бил преди всичко твърде кратък и през цялото време - изпълнен с болка. Много е тъжно, много е тежко, но по някога висшата проява на милост е не да създадеш, не да предпазиш, а да прекратиш живот...  и ти си имала нещастието да изтеглиш късата сламка на Съдбата, която те е поставила в положението да се изправиш - сама - пред тази необходимост. Ужасно е, нечестно е, но... уви, в тази част никой не може да ти помогне. Просто трябва да го направиш, ти, не друг.
Но знаеш ли...
Аз не знам дали има друго място след това, дали Душите имат спомен за земното пребиваване, но ако има, твоето детенце няма да те съди от там, ще ти благодари. За него тялото е затвор, не благо, носи само болка, не благодат...

Защо се е случило така... не знам. Сигурна съм, че заедно с бащата ще направите после всички възможни изследвания и може би ще намерите своите отговори - а може би не и може би ще имате "истински" ваше бебче - или не точно съвсем, но съм сигурна, сигурна, че някой ден ще имате дете, независимо дали носи твоите гени, или неговите, детенце, което много, много, много ще обичате и което много ще ви обича и ще бъде щастливо от това, че е ваше дете и ще бъде щастливо в тялото си и в дома ви... и тогава ще знаеш, че всичко, всичко, през което сте минали, каквото и да е то, си е струвало... и дори вероятно е имало смисъл.

Последвай съветът на tedd. Много е ценен. Говори винаги, когато имаш нужда от това, плачи винаги, когато ти се плаче и... мълчи винаги, когато нямаш желание за друго. Не се стеснявай да се усамотяваш или да търсиш компания. Не се притеснявай да не притесниш компанията, приятелите си... който и да било. И ако някой ти препоръча някакви успокоителни, не мисли, че трябва непременно да си силна и да се справиш сама. Не е така. Използвай всички примки, които могат да те върнат, всяка помощ, която можеш да срещнеш... всичко.

За болката... едва ли някой може да ти даде смислена информация. Болката винаги е твърде индивидуално и субективно нещо. Но то все пак е още много мъничко, твоето бебе, не ти е нужно кой знае какво разкритие... може би няма да те боли - или не много. Ако имаш болезнена менструация по принцип е вероятно да е болезнена и процедурата. Ако ти е безболезнена - вероятно няма да те боли особено.

И във всеки случай винаги можеш да разчиташ на нашата подкрепа...

# 614
  • Варна
blasphemy, съжалявам за това, което ти се налага да преживееш. Cry Hug Нямам думи, с които да те успокоя, затова силно ще те гушна и ще ти пожелая да бъдеш силна и неспирай да вярваш, че твоето бебче те чака! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт