Кюретаж и забременяване след това - 20

• 24 027
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Кат, след колко време ще са ти готови издирванията на бацилите в цервикалния? При мен казах а5 работни дни.

Ми пише за 8-ми, петък, след 15 ч. ... дадох ги днес към 15...

Че то много добре като време това. Супер. Това ДНК тест ли е? Къде ги прави?

# 31
  • София
Деси тук съм аз. Чета ви често, но и често пиша с един пръст Crazy Crazy Crazyта ми е трудничко.
Тони, стискам палци, всичко ще е наред.

Кати, обичам да те чета! Hug Sunglasses

На всички нечакащи момичета, стискам палци  bouquet

# 32
  • Варна
Поли, песничкате е невероятна, благодаря ти!  bouquet

Пеми, Янче, Ваче, радвам се да ви видя, да нацелувате малките бонбони. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тед, ако имаш възможност може да си пуснеш токсоплазмоза, листериоза, хламидия, мико и уреаплазма, цитомегаловирус. Стискам палчета ако решиш да ги пускаш всичко да е наред. Praynig Praynig Praynig

# 33
Момичета, а токсоплазмоза, листериоза, хламидия, мико и уреаплазма, цитомегаловирус, най-добре с кръв от вената или по-добре да е с натривка взета от гинеколога? И точно колко време след цикъла. Знам, че 200 пъти е писано, ама аз от много четене по темата доста се замотах кое кога и как.

# 34
  • Варна
Шушу, за всички тези изследвания няма значение кой ден от цикъла си. Листериозата е с кръв от вената, а за хламидия, мико и уреаплазма и цитомегаловирус има пакет, към Геника и се взима кръв от вената и влагалищен секрет едновременно. Hug

# 35
Шушу, за всички тези изследвания няма значение кой ден от цикъла си. Листериозата е с кръв от вената, а за хламидия, мико и уреаплазма и цитомегаловирус има пакет, към Геника и се взима кръв от вената и влагалищен секрет едновременно. Hug
Благодаря ти! Hug

# 36
  • София
Кат, след колко време ще са ти готови издирванията на бацилите в цервикалния? При мен казах а5 работни дни.

Ми пише за 8-ми, петък, след 15 ч. ... дадох ги днес към 15...

Че то много добре като време това. Супер. Това ДНК тест ли е? Къде ги прави?

В Геника. Дори и не знаех, че има и други варианти..  Blush

# 37
  • София
Деси тук съм аз. Чета ви често, но и често пиша с един пръст Crazy Crazy Crazyта ми е трудничко.
Тони, стискам палци, всичко ще е наред.

Кати, обичам да те чета! Hug Sunglasses

На всички нечакащи момичета, стискам палци  bouquet

Аааа... Дет' се казва, дай Боже всекиму такива затруднения с писането...  Hug Heart Eyes М/у другото, можеш да пробваш с 5 - т.е. с една ръка. До към 3-тия месец се усвоява много добре този уникален метод...  Joy

И, о, много благодаря...  Blush
Сега като се почувствам полЪскана и се разпиша... и край няма да има.

# 38
  • София
Момичета, а токсоплазмоза, листериоза, хламидия, мико и уреаплазма, цитомегаловирус, най-добре с кръв от вената или по-добре да е с натривка взета от гинеколога? И точно колко време след цикъла. Знам, че 200 пъти е писано, ама аз от много четене по темата доста се замотах кое кога и как.

За уреаплазма и микро вчера пуснах - от ЦС. Ако го правиш така, може да пуснеш и хламидии - ще ти излезе с 20 лв. повече, после дали има смисъл да търсиш антитела... просто не знам. Така или иначе хламидийния тест го направих от кръв преди това. За другите неща не знам, не съм стигнала до там.

Някой чувал ли е нещо за вирус на Епщейн-Бар?

# 39
Въх, Кати, какво е сега пък това животно бре....Епщейн-Бар??? Shocked

# 40
newsm78 newsm78 newsm78-и аз не знам

# 41
newsm78 newsm78 newsm78-и аз не знам

Отне ми около минута да го прочета само  Crazy

# 42
обърках се- кое е с кръв, кое от аг и трябва ли в един да се вземе кръв и секрет

# 43
обърках се- кое е с кръв, кое от аг и трябва ли в един да се вземе кръв и секрет

На мен не са ми казвали за кръв. Само цервикален секрет съм дала.

# 44
Аз изследването за хламидии го направих с кръв, но сега мисля и чрез цервикално изследване да пусна.

Общи условия

Активация на акаунт