Кюретаж и забременяване след това - 20

• 23 992
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А резултатите от кръвното какви са ти?

# 46
  • Пловдив
Аз изследването за хламидии-мико-уреаплазми го направих като пакет от Геника и ми взеха само секрет.

Да доложа, че последно док ми каза, че трябва да си намеря ендокринолог да ми предпише лечение заради завишеното ТСХ. Но този, при който бях каза, че макар и завишено е в границите и да не съм се притеснявала  newsm78. Утре ще ходя при някой да видя какви ще ги свърша.

# 47
Аз изследването за хламидии-мико-уреаплазми го направих като пакет от Геника и ми взеха само секрет.

Да доложа, че последно док ми каза, че трябва да си намеря ендокринолог да ми предпише лечение заради завишеното ТСХ. Но този, при който бях каза, че макар и завишено е в границите и да не съм се притеснявала  newsm78. Утре ще ходя при някой да видя какви ще ги свърша.

Дони, сега се сетих генетичката какво ми каза за щитовидната жлеза. На въпроса ми трябва ли да я изследвам, тя каза, че щитовидната сама по себе на дали би била проблем, но нивата на хормоните, както и антителата ТАТ и МАТ имали отношение към други показатели, примерно на имунната система и оттам вече си взаимодействали и можело да се търси проблем и причини за незабременяване или спонтанни аборти.
Ти някога правила ли си изследвания за щитовидна преди това? А ТАТ и МАТ изследвала ли си?

# 48
  • София
Някой чувал ли е нещо за вирус на Епщейн-Бар?

Аз! Ама само съм го чувала като име.. не знам що за жувотно е... Wink
Вече пиша с 3 пръста... гениална съм... Crazy Crazy Crazy

П.С. Проверих.. инфекциозна мономуклеоза... Виж из нета, че ми е трудно в момента. Мисля  че се придобива имунитет след преболедуване.. трудно се дигностицира, щото може да протече като настинка

# 49
А резултатите от кръвното какви са ти?
Кати, резултатите от кръвния са отрицателни и за сегашно и за минало заболяване.
Момичета, вашите цикли как са след абразиотата? На мен сега втория цикъл на 30 ден нещо няма признаци да ми идва и взех да се притеснявам/по принцип ми е на 30 дни/. Предните дни имах по мъничко кафеникаво и си викам, аха ще ми дойде. Ама не Confused Малко се филмирах  Cry

# 50
 Здравейте , момичета ... днес чакам само хубави новини от изследвания

zuzi_79, аз съм правила изследвания на щитовидната и преглед с УЗИ от ендокринолог  Hug

# 51
  • Пловдив
zuzi_79, всичките на щитовидната ги изследвах и са ми в норма, освен ТСХ, което е 3.67, а за забременяване и по време на бременност е било добре да е до 2.5. Това е мнението на Даскалов, Кременски и Конова. Иначе и те, както и ендокринолога смятат, че конкретно в моя случай едва ли това е проблема за миседа, но за в бъдеще е добре да се смъкне. Днес се обадих да си запазя час за ендокринолог, но ми дадоха чак за 18  юли  ooooh! Преди две седмици бях при един, който ми я гледа на ендокринолог и каза, че няма изменения, не е уголемена и си е ок, но това ТСХ може да индикира за бъдещи проблеми и било добре да я следя. Но нищо не ми изписа за смъкване на хормона и каза да съм изчакала. А АГ ми каза, че нашата цел е ясна и е добре този път всичко да бъде предвидено  Peace

.Вяра., не се тревожи за цикъла. Моят преди беше 30-35 дни и сега си е така  Peace

# 52
За цикъла - моя първия след абразиото е откачен и непредвидим, определено. Даже се бях стреснала преди 2 дни. Дойде ей така, неочаквано (а винаги съм имала признаци и болки), отначало нямаше почти никакво кървене, но на следващия и по - следващия ден бях като чешма. Не бях имала така обилен цикъл. Тъкмно се стреснах и щях вчера да звъня на доки, но вчер аставам сутринта - няма нищо. Чак вечерта имаше малко кръв, сега има по някоя капка там, колкото да не е без хич. Луда работа. няма нищо общо с преди.

Кати, с този вирус ме вкара в дълбок размисъл  newsm78 А ти от къде разбра за съществуването му?

Остана ми и на мен само щитовидната да проследя и се надявам вече склед това да си отдъхна спокойна. Божееее, какво облекчение ще е само  Laughing

Стискайте ми палци, момичета! Днес би трябвало да ми се обадят с резултатите от хламидията, микото и уреата. Ако не днес - в понеделник.  Praynig

# 53
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Зузи  bouquet

# 54
Дзак wavey
Стискам много палци за хубави и изследвания и зелена светлина на повечето дами,Зу fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Стелка Hug Hug-се губи нещо
Пък и мамите ако сложат нови снимки на бебковците,да им се порадваме Blush Blush,няма да е лошо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не се тревожете за МЦ-след втория цикъл започва да се нормализира-аз имах и такъв от 24дни ooooh!

# 55
Да се оплача, сдобих се с една хубава стресница  ooooh!

# 56
Зу стискам палци! Съжалявам за стресницата!

Към момичетата от Бургас. Лаборатория Лина работят с Геника и може от тук да изпращате проби за анализ. Вчера им изпратих запитване и ми отговориха.

# 57
  • Пловдив
zuzi_79, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Вземи да я мажеш с нещо, че по-бързо да се отървеш  Tired

# 58
zuzi_79, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Вземи да я мажеш с нещо, че по-бързо да се отървеш  Tired

Тя ще се махне, аз съм по - голям инат от нея!  Mr. Green

Днес стават 3 месеца, откакто не пуша!!!  newsm44 newsm44 newsm44

# 59
Здравейте, момичета!
Зу, стискам палци! Аз още пуша  Embarassed ще ги махам след лятото...

Общи условия

Активация на акаунт