Отговори
# 405
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
А н и, моите двама ръмжат като мечки. Мисля си, че е от коликите/газовете. Като пръцнат и се успокояват. Може и при вас да е същото. И аз съм си мислила дали им няма нещо, но си мисля, че всичко е наред  Peace

Жужи, дано нямате проблем, стискам палци всичко да е наред!

Криси, с Давид също съм забелязала, че ако не се оригне поне 4-5 пъти, после почва едно яко пънене и ръмжене. Чак връща мляко през носа си. През деня не е проблем, но при нощните хранения, които протичат спейки идея си нямам как да го накарам да се оригва. Понякога отнема по половин час, а заспал ли е, може и часове  ooooh! В един омагьосан кръг се въртим .

Ние снощи имахме сравнително спокойна нощ. Пробвах едни нови капки против колики и май помогнаха, та успях и аз да се понаспя....Е, можеше и още де  Crazy

Хубав ден от мен и по-малко нервни бебчовци.
Ние днес сме щастлови, понеже очакваме завръщането на тати  Party

ПП. Шунче, ако наистина толкова помага шезлонга още днес отивам и купувам два. Ние имаме някакви самолюлеещи се и пеещи люлки, с дрънкалки и дивотии, така им се надявах на тях, ама нъц, диванетата не щат да ги помиришат даже  #Cussing out

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 10:17 от Eлинa

# 406
Здравейте Simple Smile
 Шунче, моето е телец, ама ела го виж в какви истерии изпада..

Майденли, тя нощтно време вече яде само 1 път и заспива веднага (да не ме чуе сега дявола де). Проблема ми е ей това приспиване в 21 часа. През деня също се изтрайва. Пак ревна от мен до утре.
същата работа, явно просто ще си се кокорят в интервaла 21- 1 ч  Twisted Evil

Само дето  се пънах и настоявах за 2 легла, па баща му му купи и най-скъпия бебешки матрак. Наш Нико въобще не иска да спи в легло. В количката и при мен.. я спи 3 часа в легло, я не...

Ваче, аз затова си дойдох, и аз гладени дрехи да понося малко Wink

Ичката, браво бе, кога сколаса

Криси, подадох документи началото на юни, чакам да ми я изплатят до края на юли.

Елина, при нас е същото. Когато не се оригне, почва да ръмжи.. да се напъва и накрая повръща..

Ани2, Явор повръща ли като брат си?

Елдра, Цвети, липсвате ми...

Бюти, как е Лора?

# 407
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
А, Чинче и аз съм така с бебешките легла. Моите ми служат за събиране на праните дрехи и възглавниците. Двамата не са спали на тях откакто бяха на 10-тина дни. На спалнята, а аз на единия ѝ ръб на половин кълка. Май ще трябва за себе си да купувам ново легло. Започнах да се притеснявам дали някога ще свикнат да спят на собствени легла  Tired

# 408
  • Sofia
Елина, щом люлките не вършат работа, не се набутвай със шезлонги, които ще трябва ръчно да люляш!
То не, че и при нас ефектът е дълготраен, преди малко пак рева, но пък е по-добре отколкото без.

Нашето бебешко легло също стои само за красота. Я го метна за 15 мин. веднъж на два дни, я не. Simple Smile Но съм сигурна, че по някое време ще ни послужи, само че сигурно матракът ще падне първо на долното ниво.  Mr. Green

Чинче, Нико е телец по неволя! Вътрешно сигурно си е чист близнак!  Laughing

# 409
Здравей те светнах се и аз най на края че единственото време в което мога спокойно да ви чета е докато се кърмим, дори да пиша с една ръка.

Да кажа за Рая сравнително спокойна е, има си разбира се нейните изблици преди нощното заспиване снощи до 22:30 малко се глезихме, но като заспа та чак в 4:20 сутринта. Мама естествено по закона на гадостта не можа да спинка толкова много щото трябваше да се цеди, че за малко да се пръсна.
 И ние не обичаме да си спим в леглото само когато е много заспала я слагам и изкарва до следващото кърмене.

# 410
Здравейте мами. Надявах се поне днес да не е такава жега, но уви. Само сутринта имаше хладен ветрец и така му се надявах, а сега пак като е напекло пусто слънце.
Снощи някой ми е сменил детето. Днешното спи  newsm78 Хапва и заспива. Стоя около час някъде на актвната гимнастика и се хили на висящите неща. Беше й видимо интересно. Тази Йоана ми харесва повече.
Чин, имаме нощтни птици. Готвят се за нощтния живот след време явно.
И аз снощи викам на Марти, че ако имаме второ дете няма да купуваме легло. Оказа се, че той по принцип не искал да купуваме, ама аз не съм го чула като ми обяснявал  Joy
Ана2, кога се урегулира кърмата? В такъв смисъл питам - кога мога да почна да пропускам някое нощтно цедене и това да не се отрази на лактацията. Имало е случаи, когато съм нямала сили да цедя и на сутринта цедя двойно количество, но се притеснявам това да се случва постоянно.

# 411
Здравейте и от мен днес Simple Smile
като гледам за леглата си говорите - нашичкия спи само нощем там и то като го приспя на нашето легло, че после го пренасям Simple Smile. Ама ние купихме леглото от Продавалника заедно с матрака за 60 лв.  Laughing. Почти не е ползвано от предната мама, сега разбрах защо  hahaha. През деня пак спи на голямото легло.
Деска, откога ползвате активната гимнастика и за какви пари я купихте (ако не ви е подарък де )? Алекс много се заглежда по висящата над леглото му и се чудя дали да му взимам...  newsm78
Чин, ще се оправи Никола, после ще видиш какво послушно дете ще бъде, а нашите ще дивеят за сметка на сега  Hug
Ана2, каква консистенция трябва да е акото на малкия?  newsm78. Досега не се бях замисляла, но днес се изака на повивалника и беше направо течно, иначе на цвят си е златисто-кафяво. Не знам дали има връзка с жегите, сега дори се е обринал на ситни пъпчици, предполагам от топлото... Но май взех да се притеснявам. Иначе си хапва много редовно, даже напоследък и по-често, памперсите са обилно напишкани. Давам му и водичка, много жадно пие..
Шунче, какъв е вашия шезлонг? Има ли вибрация?
Пао, аз това жито хич не мога да го ям  Sick, ми гадно ми е, не мога, затова се моля да си имам кърма в изобилие, както досега, че да не ми се налага... Но ако намалее ще се прежаля най-вероятно...Аз пък имам следния проблем - имам доста кърма и понякога се налага да се изцеждам за облекчение, малкия като прави големи паузи - е да, ама нали след няколко дни ще се местим да живеем в Плевен и няма смисъл да замразявам излишното. И хвърлям  #Cussing out, на цедене по 100-120 мл... Много ме е яд, но за Алекс има предостатъчно, да имаше поне на кой да я дам, така само си заминава...
Ани, в амбулаторната карта пише докога е последния болничен, аз там си ги следя..
Ичка   bouquet, целувки на малката, как са коликите, отминават ли?  Hug
Момичета, някоя ползва ли вентилатор при бебето? Ние имаме, но ме е страх да го пускам, а на малчо много му е горещо...

# 412
Хелен, ползваме активната гимнастика от вчера - след като един час дрънчах с всякакви дрънкалки докато я успокоя, реших че така ще е по-лесно. Тя за сега нищо не прави само седи и ги гледа и им се смее. Удря някои от тях, но според мен е неволно.

Ей Йоана днес става на три месеца

# 413
Хелен аз днес не издържах и пуснах вентилатора в хола,където стоим до към 14ч,но го нагласих да не духа срещу малчо,а настрани.Сега да ти кажа е по-спокоен и не се поти толкова.

Деска честити 3 месеца на малката Йо!Да е много здрава,щастлива и спокойна!  Hug

# 414
deskattа честити трети месец на Йоанка!Да расте много жизнерадостна и щастлива! Hug

За вит.Д и аз пропуснах един ден,а давам или сутрин към 6 преди да  яде или по- късно към 9

Хемороиди имам за съжаление след раждането,но след първото ми раждане сами се оправих за около месец, два. И не мажа с нищо иначе има едно ефикасно кремче Масту S  се казва/ТедиВарна  май беше писала за него/,но аз съм го ползвала два, три пъти само,но от братовчедка ми знам, че е ефикасно, тр. постоянство в мазането.

Чин и аз се чувствам затъпяваща особено след две поредни бременности.Е и умората си оказва влияние.

# 415
  • Sofia
Леле, Деси, цели 3 месеца! Ми тя ще проходи скоро  Laughing Да ти е жива и здрава Йоанка! Simple Smile

Хелън, на Бебино е, няма вибрации, най-обикновен, с пръчка с играчки Simple Smile
Пу-пу, от 12 без нещо пак спи, най-сетне ще мога да поработвам!

# 416
Тръгвам да пиша и Никола се събужда..  и така от сума време..

Деси, честита 3та месечинка на Йо, да ни е живо и здраво талисманчето   bouquet
Нашата активна гимнастика е доста мързелива, само поспиваме там.

Хелън, грехота, аз така искам да имам кърма, а нямам.. а ти хвърляш..

Момичета, имате ли стрии и с какво ги мажете?

Другият ми въпрос е какво правите с крустите (това по главичката, което се бели? ) На мен педиатъра ми каза да не правя нищо за сега, но много ме дразнят...

# 417
Чин виж какво намерих за крустите.От моя позната съм чувала,че го е правила на дъщеря си и ѝ е помогнало  http://www.moetodete.bg/encyclopedia_%D0%9A_0.html

# 418
Тина, мерси, на мен педиатъра също ми каза за олио, но след 4-тия месец, а до тогава, с белеща глава ли да го оставя?

# 419
Благодаря за пожеланията за Йоана.

Чин, аз мажа крустите преди къпане с олиото на Бочко, но това го правя 1-2 пъти в седмицата само. Стои около половин, един час и мия главата. После с четката сресвам и мога да ти кажа, че има ефект.

Хелън, кърмата можеш да я пренасяш с хладилна чанта. Аз предната седмица пратих малко на племеника, че ми се напълни фризера и нямам място за нищо друго. Сложихме въху нея и малко торбички с лед за по-сигурно. От Русе до Варна нищо не се беше размразило.

Шунка, не знам дали ще проходи скоро, но времето наистина си лети доста бързо. Освен, че децата растат, ние не стоим на едно място, но няма как.

Общи условия

Активация на акаунт