Жужи, дано нямате проблем, стискам палци всичко да е наред!
Криси, с Давид също съм забелязала, че ако не се оригне поне 4-5 пъти, после почва едно яко пънене и ръмжене. Чак връща мляко през носа си. През деня не е проблем, но при нощните хранения, които протичат спейки идея си нямам как да го накарам да се оригва. Понякога отнема по половин час, а заспал ли е, може и часове
В един омагьосан кръг се въртим .Ние снощи имахме сравнително спокойна нощ. Пробвах едни нови капки против колики и май помогнаха, та успях и аз да се понаспя....Е, можеше и още де

Хубав ден от мен и по-малко нервни бебчовци.
Ние днес сме щастлови, понеже очакваме завръщането на тати

ПП. Шунче, ако наистина толкова помага шезлонга още днес отивам и купувам два. Ние имаме някакви самолюлеещи се и пеещи люлки, с дрънкалки и дивотии, така им се надявах на тях, ама нъц, диванетата не щат да ги помиришат даже

Хапва и заспива. Стоя около час някъде на актвната гимнастика и се хили на висящите неща. Беше й видимо интересно. Тази Йоана ми харесва повече. 
. През деня пак спи на голямото легло.
, ми гадно ми е, не мога, затова се моля да си имам кърма в изобилие, както досега, че да не ми се налага... Но ако намалее ще се прежаля най-вероятно...Аз пък имам следния проблем - имам доста кърма и понякога се налага да се изцеждам за облекчение, малкия като прави големи паузи - е да, ама нали след няколко дни ще се местим да живеем в Плевен и няма смисъл да замразявам излишното. И хвърлям
, целувки на малката, как са коликите, отминават ли?