Ваче, наистина хубави гости ще имаш. Оф моята сестра е много трудна с пътуванията, та ако ние не отидем няма да се видим. Дано като й порастнат децата да е по-смела. Аз Йоана от както ни изписаха я разнасям наляво надясно. Ама то си личи, у нас заспива все с рев, снощи бяхме на гости заспа си детето като по часовник. Много обича вече да е сред хора явно.
Вещи, пожелавам ти всичко да се нареди. Мъжо да почне да слуша и държавата да си поеме отговорностите, че наистина да даваш пари за АМ е много голям разход.
Ани, заключвай се
Аз, когато свеки е в града вече съм под ключ, но пък сега има ново двайсет както се казва. От седмица е в Русе, но не е дошла да си види внучето. Много й било топло да идва. Ами вечер да дойде, да ме покани, аз ще отида. Ама тя явно ми е сърдита, защото в събота правиха година от смъртта на свекъра, а на мен ми се наложи да извикам Марти да ми помогне за нещо. Та сега сигурно се цупи, че й командоря синчето, а и той пък не го е срам, има видими предпочитания към мен пред нея. Цветич, възхищавам ти се с това готвене. И аз готвя, ама ти си направо супер.
Шунка, как са нааканите памперси? Как е мъника?
Чин, искаме снимкааааа

Постоянно я гледам дали диша. Побърках се от притеснение. ДОки е отпуск тази седмица, в понеделник сме на ваксина и ще я питам. Направооооо 

Обаче от 5ч. тая сутрин няма спане. Събуди ме баткото, който хлипаше в леглото, че не можел да спи щото има хрема и не може да диша, после малкото се събуди да яде, после алармата на мъжо и накрая станах, то се видя че няма сън.