Отговори
# 540
Да се включа и аз преди да почна да разчиствам къщата, че утре пък трябва да събирам багажа, че отиваме при мама и татко на гости.  С нетърпение чакам да се топна в морето, така да ми липсва. През другото време хич може да не се сетя за Варна, но като дойде лятото и много ми липсва това море. Като знам как цяло лято се препичах по плажовета, а сега на пръсти ми се броят дните прекарани там.
Ваче, наистина хубави гости ще имаш. Оф моята сестра е много трудна с пътуванията, та ако ние не отидем няма да се видим. Дано като й порастнат децата да е по-смела. Аз Йоана от както ни изписаха я разнасям наляво надясно. Ама то си личи, у нас заспива все с рев, снощи бяхме на гости заспа си детето като по часовник. Много обича вече да е сред хора явно.
Вещи, пожелавам ти всичко да се нареди. Мъжо да почне да слуша и държавата да си поеме отговорностите, че наистина да даваш пари за АМ е много голям разход.
Ани, заключвай се  Peace Аз, когато свеки е в града вече съм под ключ, но пък сега има ново двайсет както се казва. От седмица е в Русе, но не е дошла да си види внучето. Много й било топло да идва. Ами вечер да дойде, да ме покани, аз ще отида. Ама тя явно ми е сърдита, защото в събота правиха година от смъртта на свекъра, а на мен ми се наложи да извикам Марти да ми помогне за нещо. Та сега сигурно се цупи, че й командоря синчето, а и той пък не го е срам, има видими предпочитания към мен пред нея.
Цветич, възхищавам ти се с това готвене. И аз готвя, ама ти си направо супер.
Шунка, как са нааканите памперси? Как е мъника?
Чин, искаме снимкааааа

# 541
Здравейте, колежки Simple Smile

За прическата- дълга черта, нищо особено, исках да си я скъся просто и да не ми се налага да я правя.

Шунче, разгеле, честито ви ЕГН Simple Smile

Миси, може да ви четат в Св. Мина молитвата, много го харесвам този манастир, просто отиди няколко дни по-рано обаче да говориш с попа..

Ваче, Никола така се ядосва на залъгалката, че не му пуска нищо.
Слав ме ядоса, защото писа на онази "бившата" си на стената " в България ли си? "
После каза, че и търсили номера чрез него, но той го нямал, затова и писал във Фейсбук..  Close
Ще се направя, че му вярвам...

Деси, лек път  и поздрави на морето  Hug

# 542
Чин, хич не се връзвай на такива неща. Слав е според мен достатъчно разумен, а и ако искаше нещо друго нямаше толкова явно да й пише  Peace
Нико успокои ли се вече? Почна ли да му харесва при баба?

# 543
Изчетох ви диагонално,но толкова ми е времето Sad
Ана2 - не мисля ,че е от кантара,защото вкъщи имаме дигитален и според него е наддал толкова.Просто си е ящничък като баща си Simple Smile.Доколкото съм запозната с кърменето,такова дете не може в последствие да стане с наднормено тегло,защото е наддавал главоломно от кърмата.
Наднорменото идва в последствие от нездравословното хранене и "вредните" храни.
Матюшка - така го нарича каката на галено, се обрина от памперсите в болницата и от два дни вече сме на многократните пелени.Обрива чувствително намаля.Останахасамо пъпчиците ,които вече бяха направили и гнойни връхчета.Тях ги мажем с едно синьо "чудо" Пиоктанин.
Ето това съм си купила като снаряжение Simple Smile
http://www.green-me.co.uk/bumgenius_pocket_poppers.php
http://www.green-me.co.uk/babybeehinds-pul-wrap.php?wraps=
http://www.green-me.co.uk/babybeehinds-wool-wrap.php?wraps=BH31S
http://www.babybots.co.uk/little_lamb_boosters.htm
https://sslrelay.com/s130978863.oneandoneshop.co.uk/sess/utn;jse … /index.shopscript
Това ми е марковото Laughing,допълнено с български тензух и бархет.
Първата фирма ми го достави до БГ безплатно Shocked
оставям ви,че "будилника" дрънна Mr. Green

# 544
Чин, хич не се връзвай на такива неща. Слав е според мен достатъчно разумен, а и ако искаше нещо друго нямаше толкова явно да й пише  Peace
Нико успокои ли се вече? Почна ли да му харесва при баба?
не, май е от жегите. Постоянно иска да цока, я мляко, я чай.. не мога да му извадя шишето, започва да пищи.. тъкмо си утоли жаждата и го почва корем.
Днес ми казаха, че имало някакво кремче против колики, с което се мажело корема... баща ми снощи като ходил до аптеката и му казала жената, но той не го взел, та днес ще го пращам, само това не сме пробвали..

# 545
Добър ден мами,
първо да кажа за еднократната помощ. Имаме позната в социалното и тя ни предупреди да си свършим работата с Акта за раждане и чак като не ни трябва да го занесем, защото независимо каго го подадем, всичките помощи щели да се изплащат чак в август. Та за това не сме се разбързали.
За подсеченото дупе на бебка, от както се затопли и започнах да я слагам да си ритка по голо дупе върху непромокаем чаршав, ситуацията значително се подобри. И на нея и харесва, но в къщи е хладно и много бързо и изстиват крачетата и ръчичките и тя се нервира. Май това се оказа най-доброто лекарство. Иначе измазах какво ли не.
Чин, и Селин иска постоянно да има нещо в устата. Яде много на често и плаче ако не дам. След това се протяга или напъва, съответно повръща и се задавя.Направо кошмар. А понякога издава едни звуци все едно въздух не може да си поеме.  ooooh! Постоянно я гледам дали диша. Побърках се от притеснение. ДОки е отпуск тази седмица, в понеделник сме на ваксина и ще я питам. Направооооо #Crazy
Сега и нещо положително (само дано не си урочасам детето  ooooh!) Последните 2е вечери бебка сама си прескочи яденето в 3. Буди се направо към 5-6. Дано да продължава така на мама зайчето. Това е за Ичката.   Hug Преди това беше толкова точна- 3 и после 6, че си мислих че мен никога няма да ме сполети щастието да не кърмя нощно време.
Цветич, и ние в събота ще правим погачата.   bouquet
Вещи, радвам се че и при бебчо и при таткото са се подобрили нещата.  Hug
Теди, на мен ми каза педито да почиствам с преварена вода и клечка за уши вътре.
РОси,  Hug Направо ужас. Дано бързо минава ожуленото.
Ваче, и на мен ще ми е интересно да прочета за пюретата.   bouquet
Ох, исках и друго ама ми се размекна мозъка от жега. Лаптопа ми е на краката и направо ме свари.
До после милички!

Ох забравих да питам нещо. На нас доки ни каза да започнем да я обръщаме по корем и да я стимулираме да си изправя главичката. Да я слагаме на леглото и да дрънчим с всякакви неща, които биха я стмулирали да го направи.. Ама нашето бебче все още не може да я задържи вдигната главичката в тази поза. Вие поставяте ли ги бебоците? Как са при вас нещата?

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 13:47 от simply_blue

# 546
Завърнахме се от консултация. Никола е 5кг и 57см. Наддал е 1300 и е пораснал 6см. И аз се чудя защо му окъсяха дрехите изведнъж.  Laughing
Много ми е готина докторката - за ваксина и дума не обели. Но тя си каза, че лятото не слага.

Свеки днес ми звъня 2 пъти, но аз не й вдигнах. Сега съм се заключила и само трябва да преценя момента кога да изляза да взема баткото от градина, да не реши да идва пак да ми помага. Мъжа ми вече пътува насам, късно днес трябва да си е у нас. Най-после. Ще има малко мир.

Нещо с линка със снимката май не съм се справила. Сега ще пробвам пак:

Стефи, ние в коритцето слагаме едно шезлонгче - хавлиено.

# 547
Симпли, Никола много си вдига главата. Като го сложа по корем и веднага повдига главата и доста я държи. А като го държа изправен като голямо дете. Даже ме учудва. Това го прави още от самото начало. Майка ми казва, че това означавало че нямал рахит. Но аз не знам какво трябва да означава.

# 548

Здравейте!

Как сте днес момичета?
Каката ни се върна, вече сме щастливи!
Симпли, браво на детето  Hug , и аз като теб си мисля,че винаги оттук нататък ще ми се налага да кърмя нощтно време  Confused
Ани, страхотна снимка  Hug Браво за хубавите резултати  Hug добре е,че лекарката ти е деликатна и знае как да подходи към ваксините  Peace

Моля ви, помогнете ми в слагането на снимка, искам да ви покажа двете ми дечица,но пусто....не мога  newsm78 Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 14:50 от Rossy Dilova

# 549
Аз се оплаках, че свеки не идва да си види внучето и тя реши утре сутринта да дойде. Защо утре, защото утре заминаваме. Да не мога на спокойствие да си изчистя къщата и да събера багажа. Както и да е.
Симпли, аз слагам Йоана отдавна по корем. Като имаше колики дори така спеше, че й беше по-хубаво. Главата я задържа малко. По-добре се справя като е върху мен по корем или вчера я пробвах срещу огледало примерно. Другия начин е аз съм права, вземам я с гръб към мен и я навеждам напред. Така имаме най-голям успех. Явно като е в леглото по корем го свързва с това, че трябва да спи и не се получава.
Ани, много хубава снимка.
Роси, как са краката?
Чин, от топлото е. Йоана вчера яден през половин час по 20мл и се унася. Много топло й беше. Вечерта като се разхлади след банята изаде 120мл на веднъж и си навакса за деня. Днес сутринта хапна и от обяд пак по мъничко по на често.

# 550
Деска, добре са, благодаря ти   bouquet
Благодаря също така на всички, които ме пожалиха  Flutter Blush
То беше по-скоро комична ситуация, то в тези времена ако не се надсмиваме над глупостите, които правим.....язък за нас  Laughing Party

# 551
  • Sofia
Здравейте Мамчета Hug
Ех, вече сме в родени.
Както винаги темата ни е супер, Чинче мерси отново за всичко.  bouquet

А аз най накрая се добрах до компютър, да се отбележа че сме добре докато не сме ревнали серизоно.Последните дни мира нямам за 5 мин. Дани почти не спи и само го боли коремчето.
Но да се похваля през уикенда направихме едно кратко патуване към морето и беше супер само разходки, а малкия на пук на мама когато имаше помошници много слушка. 

Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден с щастливи бебета а аз отивма да наваксвам с четенето ако Дани ме остави.

# 552
Здравейте мами!

Сиана досега спа, та днес успях доста неща да посвърша, обаче сега яде и се превива, ама пак се успива нещо.

Ваче, казвай за пюретата  Mr. Green

Роси, снимката ти трябва да е качена в интернет, да я отвориш само нея в отделна страница, да копираш адреса и да го сложиш между двете скобки като натиснеш иконката на картинка в отговора. Дано да ме разбереш. Радвам се, че си така позитивна. А каката доволна ли е?

Сиана също много си вдига главата по корем. Въобще много я движи - наляво, надясно, нагоре - следи шумовете. Ако плаче в креватчето си, като й заговоря, обръща глава да ме търси.

Симпли, това за нощното хранене е супер. И ние бяхме така снощи - дано да продължи така  Praynig Обаче от 5ч. тая сутрин няма спане. Събуди ме баткото, който хлипаше в леглото, че не можел да спи щото има хрема и не може да диша, после малкото се събуди да яде, после алармата на мъжо и накрая станах, то се видя че няма сън.

Ани, много сладка снимка!

Шунче, айде честито, то голямо събитие това ЕГН при вас. Да се беше търсила, сигурно нямаше да намериш друга мама със същото име, че да ви объркат така.  hahaha

Цветич, аз намерих изключително лесна и вкусна рецепта за погачата в една книга. Ако искаш, веднага ти я пускам. Направих я сутринта преди събитието и беше страшно вкусна.

даги, добре дошла   bouquet

Аз тази сутрин имах една много пиятна разходка с малката прекрасна Дара и мама Кити.   bouquet

# 553
Здравейте момичета,да ви призная чета ви по диагонал и нямам все време да пиша.Вече ще съм сама от другата седмица майка тръгва на работа и сигурно по рядко ще мога да попрочитам по нешо.Ние днес сме много неспокоини мятаме крачета плачем изведнъж абе ужас,жега му е на детето.
вчера бяхме на консултация но докторката каза че не е надал много и затова почвам да дохранвам с АМ.
Днес пак го водих че снощи направо се втрещих от това което му открих.На едната ни гърдичка точно на пъпчицата имам бучка която видимо се напипва и се различва от другата.
Докторката каза че това е жлеза която се подува и при къпане да правим леки масажи в кръг.Ох дано да се оправи че пак ми е супер притеснено и напрегнато днес даже си поревах заради това.На някои случвало ли се е подобно нещо нека ако някои знае нещо по въпроса да пише. Praynig

# 554
Здравейте и от мен,мамчета!

Поздравявам ви и се връщам назад да чета,че все не ми остава време.

Деска,приятно изкарване при мама и тате!Да се топнеш във водата и за нас! Hug

Ани,страхотна снимка сте си направили! Heart Eyes

За главичката-и нашият бебо си вдига главата и така я мести,че се чудя как да му я държа.

Красче,спокойно!Следвай съветите на доки и дано се махне. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт