Между другото тези дни често ми се случва изведнъж да чувствам слабост в краката - за кратко. Но ако не седна, сигурно ще се строполя бързо. Случвало ми се е преди по време на цикъл, но сега за няколко дни вече 3-4 пъти....

И аз едва ли ще замразявам плодове и зеленчуци... Дори нямам идея кога ще захранвам, 6 месеца ми се струват много далече.
Мейдънли, пюренцата всъщност много лесно и бързо се правят, ако готвиш примерно супа - вариш без олио и подправки, отделяш малко за бебето и довършваш супата. С 1 куршум - 2 заека

Или можеш да си направиш за няколко дни - вариш накуп различни зеленчуци и после ги смесваш в различни комбинации.
Чин, честита прическа!

Марчелино, най-добре отиди в поликлиниката или мед. център да ти го извадят кърлежа!
Ние имаме бебефон на Чико - един бял с оранжев кръгъл бутон по средата. Върши добра работа. Но тези дни си седим всички в хола на климатика и не го ползвам.
Роси, онзи ден четох една тема тук, че имало много кърлежи в Юж. парк, дори по алеите. Били много ситнички - така че оглеждайте се добре след разходка