Ичката, и аз да приглася да не махаш нощното хранене, направо махни чистенето!

Шунче, не помогна ли шезлонга?
МамаАнелия, питах за Шуслеровите соли - стават за прием на бебета, водят ги 0 плюс, разтваря се едно хапченце в една лъжичка вода - но дозировката не ми е ясна - или лекар тр да я изпише, или на листовката ако има нещо...
Ваче, не съм гледала преди за белег (то си е топче де), ти като каза, тогава се загледах, така че не знам кога се е появил...
Чинче,

Аурора, е това си е да има двор...
Дидолинката, могла си спокойно да кърмиш с вируса - така даже предаваш антитела на бебето. Ти си знаеш как да възстановиш количествата, нали

Къдрокоске, радвам се, че се разписа. Как е Вихрен?
А къде са Августа, Хеберлеа, Бухта, Вова, Даги, Роси ...пропускам със сигурност някого...
Пао, ти на бебето ли сребърна вода искаш да дадеш - няма нужда сега, нали кърмиш. Ти ако искаш, приемай. Ще дойде времето и на имуностимулаторите за децата, ще ни писне да се чудим какво да е.
Хелен, възможно е да е и скок в растежа - възможно е и от жегата да иска да хапва по-малко, но по-начесто - така утолява жаждата, а топлото го успива и не му се стои дълго на гърда. И да има нужда от повече, щом му даваш, ще си изработи количеството. Ако го държиш буден и активен на гърдата, правиш компресия и даваш и от втората гърда, щом пусне първата, дали няма да направи по-голям интервал? Не знаех, че си ми колежка иначе, много се радвам

Мая, най-вероятно е от всичко накуп.
тази сутрин доста се разнасяхме с малечко, но следобеда си отспа. Де да бях си легнала и аз с него...