Отговори
# 510

Ичката, и аз да приглася да не махаш нощното хранене, направо махни чистенето!  Twisted Evil
Дет се вика - чиста работа  Mr. Green
Шунче, не помогна ли шезлонга?

МамаАнелия, питах за Шуслеровите соли - стават за прием на бебета, водят ги 0 плюс, разтваря се едно хапченце в една лъжичка вода - но дозировката не ми е ясна - или лекар тр да я изпише, или на листовката ако има нещо...
Ваче, не съм гледала преди за белег (то си е топче де), ти като каза, тогава се загледах, така че не знам кога се е появил...
Чинче,  Hug
Аурора, е това си е да има двор...
Дидолинката, могла си спокойно да кърмиш с вируса - така даже предаваш антитела на бебето. Ти си знаеш как да възстановиш количествата, нали  Hug
Къдрокоске, радвам се, че се разписа. Как е Вихрен?
А къде са Августа, Хеберлеа, Бухта, Вова, Даги, Роси ...пропускам със сигурност някого...
Пао, ти на бебето ли сребърна вода искаш да дадеш - няма нужда сега, нали кърмиш. Ти ако искаш, приемай. Ще дойде времето и на имуностимулаторите за децата, ще ни писне да се чудим какво да е.
Хелен, възможно е да е и скок в растежа - възможно е и от жегата да иска да хапва по-малко, но по-начесто - така утолява жаждата, а топлото го успива и не му се стои дълго на гърда. И да има нужда от повече, щом му даваш, ще си изработи  количеството. Ако го държиш буден и активен на гърдата, правиш компресия и даваш и от втората гърда, щом пусне първата, дали няма да направи по-голям интервал? Не знаех, че си ми колежка иначе, много се радвам Simple Smile
Мая, най-вероятно е от всичко накуп.
тази сутрин доста се разнасяхме с малечко, но следобеда си отспа. Де да бях си легнала и аз с него...

# 511
Дидолинката, аз се жертвах на 29-тия ден. Ами не беше зле  Peace

Мая, Йоана я понесе добре втората хепатитна. Тя рева предварително, сякаш някой й каза, че ще я бодат. После като си тръгнахме от кабинета забрави какво е било. В колата й дадох малко мляко да пие и всичко мина и замина.

# 512
Aни2 не за Марти,а за мен.Щом няма проблеми ей сега забърквам отварата  Mr. Green
Чин една чаена лъжичка нали?

За спането с бебо..е аз спах през деня само първите дни..докато си отспя,че в болницата въобще не спах.Сега ако случайно задремя на дивана,докато той спи до мен после ми е доста кофти.Има го и момента,че може би се наспивам вечер,защото и малчо спи,а и свикнах на по-малкото часове-лягам най-късно 11:30ч и ставам или след яденето около 6ч или 8ч..когато Мартин реши  Laughing

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 16:48 от PaO

# 513
  • Sofia
Августа не беше ли в Горна Баня или нещо такова в къщичка с градинка? Simple Smile

Ана2, установих, че като иска да си реве, нищо не помага!  Laughing
Всъщност нон-стоп си лапа ръцете, уж гладен, а яде малко и после почва рев и дърпане, спираме с яденето, друскам, премятам по гръб, по корем, на рамо, в шезлонг, в/у корема ми, сменям памперс, като ми писне - пак давам да яде... Не знам вече на какъв интервал и колко време яде, дали е гладен или преял...  Crazy Сега от почти час спи. Щерката междувременно ме врънка да ходим навън, че вкъщи се задушавала, да правим торта, на мен ми се спи... поне играхме с нея разни игри, че иначе нямам възможност внимание да й обърна.

Пао, нощем и ние така добре си поспиваме - но от около 1, до 8.30 - 9. Обаче през деня след проглушаване на ушите пак ми се доспива  Laughing

# 514

абе Шунка нас(като имам предвид Мартин  Mr. Green) в такива моменти бибата много ни успокоява.Сигурно си пробвала де,но Мартин примерно обича да си смучи и гласеца не му чувам.Макс да не я плюе?

# 515

Всъщност нон-стоп си лапа ръцете, уж гладен, а яде малко и после почва рев и дърпане, спираме с яденето, друскам, премятам по гръб, по корем, на рамо, в шезлонг, в/у корема ми, сменям памперс, като ми писне - пак давам да яде... Не знам вече на какъв интервал и колко време яде, дали е гладен или преял...  Crazy Сега от почти час спи.
Все едно аз съм го писала и ние сме така ,но от два часа спим .От както спрях капките като ,че ли е малко по-добре.Бибата в повечето случаи я плюем.

# 516
  • Sofia
Пао, плюе я почти винаги. Е, успява понякога да захапе и заспива, но рядко.  Simple Smile

Анели, дръж се!  Crazy

# 517
Здравейте и вече в РОДЕНИ момичета!
Отдавна не съм писала, а и май ще се окаже, че тази тема не съм я и чела.Бързам да ви попитам нещо, ще ме извините ако сте си говорили за това............в случай че някой има подобен проблем ще съм ви благодарна да споделите.Някога много отдавна бях писала , че  големият ми син имаше жълтеница- стоя 5-6 дни на синя лампа и се оправи.Беше ме страх и сега да не се получи така, понеже пак чаках момче.........Е, пак имаше жълтеница, но лекарката ме увери , че ще отмине, а и не ми се искаше втори път да преживея "синята лампа".Можех да му пусна изследване но някак си ми се искаше да се доверя на лекарката си........от страх.Днес обаче реших все пак да видя накъде е билирубина му и се оказа , че е още към 80.Това не ме притеснява толкова, знам че ще спадне, но ни сложиха противохепатитната ваксина.Чета из нета , че при жълтеница приемът се отлага малко във времето...........ама нашата докторка ни я би.Яд ме е и на себе си, че не му пуснах изследване по рано.........но няма да се оправдавам.Считам обаче, че лекарите би трябвало да обръщат по голямо внимание над това и като се замисля и се върна назад в годините........когато аз съм била дете........изследвания се правеха задължително.Сега ти изписват лекарства Ей така.........няма изследвания, няма нищо.........сякаш лекарите не са лекари , а врачки.Простете ми, но съм възмутена.Та само исках да попитам при някоя от вас случило ли се е нещо подобно?

# 518
  • София
Дидолинка, ние се престрашихме на 37-я ден. Честно казано аз бях концентрирана не върху самия секс, а върху това усещам ли шевове, езипиотомии и т.н. И да - усещах ги като опъване, но не болезнено. Като цяло беше хубаво, но лекичко и за малко  Blush Оттогава не сме опитвали пак, чакам си контролния преглед. То малко след дъжд качулка, ама карай  Crazy

Виктор още не може да си държи самичък биберона за повече от десетина секунди. Аз му го държа, понякога успяваме да се приспим с него.

За захранването - честно казано се съмнявам да се захвана да замразявам продукти и да правя домашни пюрета. Може би нещо еднократно да спретвам, но предполагам, че ще разчитам основно на готовите.

# 519
Здравейте, мамчета и бебчета! Hug Heart Eyesжден Ден
Шунче, Честит Рожден Ден!  newsm59
Мами, ние направихме погачата със закъснение - вече сме на 2 месеца, и я направихме в неделя!
АврораЗора, и ние сме с двор и аз така практикувах! Wink Поканих доста хора - само роднини и аз, ама нали сме в нов дом, и трябва да поканя и други хора, ама ще изчакам още малко
и тогава, поне още 2 седмици!!!
Мамчета, на мен ми се заби кърлеж - в крака!!!  Cry И се чудя, дали това нещо ще ми пречи на кърменето??? Моля, Ви пишете ако някой знае нещо!! И също, ако някой знае някакви начини освен мазане с олио на мястото където е  кърлежа, МНОГО МОЛЯ ДА КАЗВА!! Peace
Както виждам, обсъждате залъгалките! Ние също сме като Шунчето, аз вече от отдавна вдигнах ръце от лапането на ръцете ( е , отдавна отдавна - от една - две седмици) и слагам редовно ръкавички, без тях не го оставям! Naughty Naughty  
Нашия Стефан, много секретира по очите, ходихме на педиатър, изследваха го, и нищо, но щом доки разбра, че Стефи си лапа ръцете, и видя одрасканото му личице открихме от какво е - той се дере по очите и това е причината за тоновете секрети!  Thinking
Някой да ползва капки за нос??? Ако да, моля да казва, защото доки ми каза няколко варианта и се чудя какво да купя, моля да казва!!!
Нашият КАЛПАЗАНИН, напоследък си спи по 3/4 часа и се буди да яде, след това яко си яде, остава малко буден поплаква си и след това пак на спането - много ме улеснява!!!  Hug
Понякога, когато и с люшкане не иска да заспинка, давам бибата и той послушно, и доволно си я взима и заспива за секунди! thumbsup smile3504
Понеже сме в къща, сравнително голяма - аз се реших да ползвам вече бейби фон!! Много съм доволна! Mr. Green Но, все пак малко си ме е страх така самичък да го оставям и не прекалявам!   Sunglasses
Мамчета, ако някой ползва бейбифон да казва, Молляя!! Нашият бейби фон, е на Филипс, във гугъл ако ви интересува, той е един жълт и бял ще го видите - качествен е!!!  Party

# 520
Лонита, аз не съм пускала на малката изследвания, но по бялото на очичките й допреди ден-два още се виждаше жълто. До вчера й слагахме захар в чая, от днес вече не. Втората противохепатитна ваксина й я биха миналата седмица (все още е била с жълтеница) и аз не съм видяла нещо да се случва сбед това. В този ред на мисли, нищо не съм забелязала след ваксината, държеше си се нормално (не помня кой питаше).

Момичета, чета ви цял ден, но така ме цепи глава че не мога почти нищо да напиша - и това е от сутринта и не минава, а Сиана днес се свива ужасно, само иска да суче, после плюе, заспива за 5 мин, ако и извадя цицата от устата - пак рев. Май на повечето ви е позната картинката. Явно нас по-късно ни хващат или Биогайата вече не действа.

Шунче, да си жива и здрава, мила! И ако наакани памперси си пожелаваш, нека се сбъдва по няколко пъти на ден  Mr. GreenЧестити месечинки и на бебчетата на Дидолинката и АурораЗора!

# 521
Здравейте,
шунка newsm59 Много спокойно бебе ти пожелава, послушна кака и наакани памперси.
Между другото, аз съм мамата от Горна баня. Ако има и друг, да се обажда, да разхождаме бебоците.

За залъгалката, и Селин не може да си я държи още и ние придържаме докато я захапе хубаво. Иначе и тя няма да слиза от мен.  Rolling Eyes
За спането с бебето- тя си спи изцяло при мен. Чакам я да отбие нощното хранене и ще започна да я слагам в креватчето. Сега обаче ми е сложно, защото креватчето ми е далече и докато я чуя и тя така се е ококорила, че после няма заспиване.  #Crazy

Моето бебе днес яде през 2а часа и то по 30 мин минимум. Направо кошмар.  Crazy  Сега мисля да излезем малко, да слезе от мен че и двяете се сварихме от гушкане, оригване и т.н

# 522
Момичета, здравейте!

Не съм чела три дни, ние с Емо бяхме почти постоянно на ръце, защото е много нервен нещо. В един момент когато не можех вече да издържам го слагах в колата и излизахме навън. Поне в колата спи. Да се отчета набързо, бяхме във вторник на ваксина и консултация, наддали сме 1 килце и 5 см. Вчера стана нещо много смешно. Реших да потичам малко в парка в близост до нас, докато Никола развозваш Емо. Отначало всичко тръгна нормално, след третата минута почнаха да ми се схващат краката, усещах как всичко ми се подрусва и как доста ми понатежава, но нищо, продължих, и по едно време като се спънах и като полетях, така се пребих, пързалях се около 5 м. Резултата е две адски ожулени и кървави колена и две такива длани  Laughing Mr. Green Crazy Като отидох до Никола, той говореше с един негов познат и това момче като ме видя и пита Никола: Защо не й вземеш наколенки?  newsm78
  Реших, че явно още не съм готова за спорт.  Laughing

Шунче, честит рожден ден мамче, да сте живи и здрави, засмени и много сплотени   bouquet Heart Eyes Hug
 Аз днес прибирам каката от лагер, нямам търпение да си я гушна!! В неделя ще правя погача, еййй сега се сещам, че днес правим 40 дена, а не ходихме на молитва. Еми нищо сега, поне бяхме цял предиобед в Южния парк  Mr. Green Laughing

Чао засега от мен, после ще прочета всичко и ще се включа пак, спокоен следобед от нас Simple Smile)

# 523
ПаО, аз супена слагам Simple Smile

Мама Ани и мен ме боли днес глава..  Rolling Eyes

Марчелино, за жалост не мога да ти помогна, мисля, че той не пуска отрова ако се извади правилно..
Какви капки за нос? Аз слагам разтвор Стеримар

Ани2, вие сложихте ли ваксината и как я понесе Явор? Нас ни викат на 25ти...

Шунче, как завиждам за поспиването нощем... Никола заспива в 1 и в 5:30-6 вече е на линия...

Никола също не си харесва бибата.. но по-добре така, някой ден ще се чудим как да ги отучим

За захранването, вече имам доста бурканчета с плодове и зеленчуци. Предимно ябълки, съвсем малко череши и моркови.. домашно производство..

Мен днес ме тресна нещо депресията и се подстригах... сбогувах се с дългата си коса, не че сега е много къса, но има осезаема разлика...

# 524
  • Cyprus, Пловдив
Дидолинката и мен ме интересува този въпрос,на мен още си ми падат конци и тъкмо падне един и се показват още  ooooh! странното е,че в началото конците бяха бели,а сега са сиви,нормално ли е?Някой друг да забелязва същото?Аз днес се опитах да си запазя час за другата седмица за гинеколог,когато правя 40 дни,но ме отрязаха-най-рано 10 август  #Cussing out
Мъжът ми взе съвсем да недоволства  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт