Раличка вчера нещо много вяла ми е виждаше

Вчера имахме гости, голяма лудница. Племенниците ми и Саша вилняха яко из къщата. Видяхме се с братята и снахите. Раличка получи разкошни подаръци. Има си вече солиден момичешки гардероб. Много рокли и куп сладурски дрешки.
За пюретата ще напиша.
Хващях се един следобед и правех по 14 пюрета. Сварявам картоф с морков за около седетина пюрета. Сега не мога да кажа количество, на око правех всичко. Сварявам, пасирам. После взимам 3 видя зеленчуци. Примерно печена чушка (2-3 броя голяма чушка), броколи и спанак. Сварявам и пасирам. Когато е готово картофеното пюре го разделямна 3 части. Във всяка част добавям един вид зеленчук. Така стават 3 вида пюре. Сипвам в бурканчета както е горещо. После стерилизирам за около 5минутки да дръпне капачката и обръщам на капачка. После в хладилника и така имам манджа за половин месец. Във всяко пюре преди ядене добавях мляко. Когато почнах да давам месните пюрета добавях месото пак в същите пюрета. Около една супена лъжица. Взимах месо телешко обикновено или каквото там решите. Сварява се и се пасира. После във фолио домакинско опаковах по 1 супена лъжица на дозички. Като давах месно пюре размразявам в микровелето и добавям към зеленчуково пюре.
Шунче, четито ЕГН. А как така са му взели социалните оригинала на акта?

Красче, това е от твоите хормони. На Рали още са й леко подути двете гърдички. А в началото бучици имаше. Много неприятно ми беше

avgusta21, като се сдобия в кола може да дойдем до Банкя

Гарли, ужасно е това, дано да се оправяш по-бързо!

Роси, чудесни са ти дечицата! Каката е голяма красавица!

Шунче, умрях да се смея с Макс

Кити, аз много искам да се видим и също съм мислела, че на Саша ще й е интересно да се запознае с Марки. Така че ще оргазнизираме една срещичка в градинката с кораба

Как е Дара? Нормално е да има слуз в акото на кърмените бебета.
А ти отивай на доктор, че не ми изглежда след толкова време да имаш всеки ден течение. Може за секциото да е друго де.. ама аз нямам вече лохии, освен рядко по малко да изкърви и спира. Колкото да се мъча да ходя с дебели превръзки.
Ана, август планираме живот и здраве да идем до К-ца. Като мине вкасината и погачата. Такъв е плана, а ще видим

Хелен...

Хберелеа, да не е до воденицата таз къщичка. Над манастира етрополския. Ако е това място жената там готви разкошно