Отговори
# 585
Добро утро,мамчета. : )))

Ичка  Hug благодаря за пожеланията,цтискамммпалци те чакам после на отчет.
Ето нашата почерпка,имам си голям мъж вече.

Да е жив и здрав Алекс на Ели,да слуша мама,както досега и много да й се усмихва

Деси,милинката  Hug Разбирам те и аз без мъжа съм за никъде.
Роси имаш две големии красоти  Simple Smile
Шунче,хахаха как ме забавлявате с твоя син  Laughing

# 586
Добър ден!

ЧИН, и ние имаме такова петна на вратлето- около монета, червено, мислех, че е от дреха, но не е newsm78

Мамчета, какво значи слуз в акото newsm78днес забелязах нещо като парченца, но жълти newsm78

# 587
Здравейте, колежки Simple Smile

ПаО, честита месечинка..

Ичka, явно всички минаваме през трудни периоди...  Rolling Eyes дано се справим.

Ани2, и мен ме е страх в тези жеги, та се чудя дали не мога да я отложа... Никола е на 25-ти понеделник.

Кити, Деси беше дала един линк, там ясно се вижда какво е слуз, на този комп. го нямам за да ти го покажа, парченца или зрънца забеляза? - те са нормални..

Вещи, радвам се за добрите новини от ортопеда, за алергията и рефлукса, ще ги израстете..  Hug

Деси, лек път  и да направиш снимки на Йо в морето Simple Smile

# 588
Добрутро мами!
Май няма да успеем да изпреварим жегата тоя път навън.

Да са живи и здрави порастналите Пловдивски бебоци!  Simple Smile
Ичката, погледни малко по-назад където съм обяснила на Роси за снимките, и тя се справи  Hug

Вещи,  Hug

Кити, и Сиана от време на време има такива парченца, не е слуз (тя е по-пенеста и слузеста  Laughing )

Аз сложих баткото в бънджи като беше на 4 месеца - е няма такова забавление! То падаше едно подскачане, едно въртене, един луд смях. Иначе и аз съм против проходилките, мисля да й взема от тези бутащите се проходилки.

Ани2, Чин, ние сме на ваксина на 8 август, но доки каза, че ако е горещо ще я отложи за септември. Ако вашите не го предложат - искайте си го това отлагане!

# 589
Добро утро, мамчета  Hug
И аз да почерпя днес - Алекс става на 1 месец  newsm44

Честито и на Мартин на ПаО, толкова се радвам, че са родени на една и съща дата... Чувствам ги много близки.. ПаО, да ти е жив и здрав малкия мъж, да е все така послушен и много да ви радва с мъжа ти  Hug Hug Hug
Ичка, и тук честито на Божидара - малката красавица да е жива и здрава, и вие сте ни много близки, все пак изкарахме 2 дена в Родилното заедно  Hug Hug Hug. Много ще ми липсвате  Hug Имате стиснати палчета за ваксината днес Simple Smile
Роси, малките са големи сладури
Деси, приятно изкарване на морето, дори и за малко... Как искам и аз, сестра ми живее във Варна, но сега ни предстои преместване в Плевен, няма да стигнем до Варна Simple Smile А, и друго - все забравям да те питам - нали ти ползваше козметика на Клоран? Забелязах, че в състава на млякото за тяло има парабени  Confused и се чудя дали да продължа да го ползвам. Ти още ползваш ли техните продукти?
Чин, и Алекс има червено отзад на врата, отдавам го на това, че постоянно е по ръцете ни или се е сгънал...

# 590
  • софия
Добро утро,
Май и ние не можем да изпреварим жегата днес.
Чин отивам да гледам снимки с новата прическа
Симона има червено петно на главата, откакто се е родила, доки каза че ще изчезне.
Ние нещо много се караме с мъжа ми за глупости, вечер като се приберем и нещо все ме издразва, онази вечер го оставих да наглежда Дани докато спи а той заспал детето 12.30 още не спи, ей такива  неща , май искам да прави всичко като мен , макар да знам че това е невъзможно, после и двамата осъзнаваме че са глупости, но изхабените нерви, яд ме е вместо да си се радваме на дечицата се караме, може би вечер съм много изморена и изпушвам Rolling EyesДаже му казвам няколко пъти че ми е по добре без него/ което не е вярно разбира се/ ooooh!
На оплаках ви се, сега ви желая много хубав ден. Heart Eyes

# 591
Забравих да ви покажа каква тениска купих на Алекс заради сестра ми  hahaha

# 592
Благодаря ви момичета за хубавите думи за децата   bouquet

МамаАнелиан, горда кака да, мога да разчитам на нея почти за всичко  Peace А да ти кажа, че от няколко дни и ние не искаме да спим на твърдо, предпочитаме в мама, в баба, в дядо...и т.н. само не в количка или легло  Mr. Green Shocked

Raya07, Ana2 добре ти е казала за ортопеда, но аз да си призная вече на два пъти го ползвах кенгурото без да се допитам до никой.  Rolling Eyes Crazy Ходих веднъж да разходя кучето и веднъж до магазина. Моето е на Чико, много ми хареса, удобно ни беше, Емо спа през цялото време.

Ичката83, честита ви месечинка, да сте живи и здрави и вечно усмихнати  Hug

Ана2, такъв дълъг пост си написала за всички ни, но за себе си забрави да напишеш. Как си ти? Малчо слушка ли?

Майденли, и ние сме като вас с паузите за хранене, просто няма такива  Mr. Green Hug

Дидолинката, и ние имаме същият проблем с пръстчетата. Опитай с твоят нокът да преминеш между нокътчето на бебка и самото пръстче. Според мен се получава, защото ъгълчетата на нокътчетата се врязват в кожата и тя набира. Просто направи местенце между нокътя и кожата, прави го няколко пъти и ще се успокои. При мен стана, дано и при теб се получи. Задръж малко рязането на ноктите и после може би трябва да ги закръгляме ъглите за да не стават така остри.  Hug

Кити, какво е това течение? Да не е цикъл, а? Дано няма нищо сериозно.. Praynig Hug

Шунче, поне сте накупували бодита.. Mr. Green Peace

Вещи, браво за резултатите при ортопеда и за отпуснатото мляко.  Hug Дано рефлукса отшуми по най-бързият начин, аз съм го преживяла с голямата щерка, но в по-голяма възраст  Hug Не се обвинявай за нищо мила, което има да става, ще стане, кокото и да се напъваш ти. Не всичко зависи от нас  Naughty

Деска, приятен път ви пожелавам и да топнете крачетата и за нас   grinning039

Пао, да ти е жив и здрав големият мъж   bouquet Hug

Хелен 30, честита ви месечинка, Нека Алекс расте здрави много щастлив. Страхотен следур е. А лелите са мнооого важни, знам от опит   bouquet

# 593
добро утро мамчета

Хелън, Пао - честити месечинки Hug

Ани - прекрасна снимка - толкова сте готини Hug Да ти кажа май това е общ синдром за много свекърви - и моята правеше така, но вече спонах как я оттучих да си влиза като у дома Wink Честито кола! Никога проблеми и инциденти да нямате!

Цветич - и ние се сдърпваме с мъжо често..ами нали напоследък сме по цял ден заедно (както не сме свикнали), не спим, уморени сме..нормално е. Утре сме решили да натоварим децата и ходим на хлад на Етрополския Балкан - харесали сме си къща за гости до рекичка с тия старите перални за килими - та ще съчетаем почивката и с полезното - да изперем одеалата...

Ей тъкмо намерих малко време да влезна при вас и малкия взе да се размърдва - дано още малко поспи, че и аз да драсна някой ред. То засега нямам време да ви чета - набързо прегледах последните 3-4 странички, но поне да се отчета...
От една седмица не ми остава време дори зъбите си да измия (докато го правя обикновено подреждам...) - използвахме последните дни отпуск на мъжа ми да поработим здраво по пътеводителя и като сложим мрънкотещия вечно гладен Оги, домакинстването, каката и жегите - съвсем се скапах...
Поне бебо е добре - преди 2 дни бяхме на преглед и се записахме на педиатър: за 22 дни е качил 1 кг и 30г, а от раждането е пораснал 5 см - малкото ми мишленце вече е кюфтенце  Crazy

айде че ще се носим

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 10:43 от heberlea

# 594
Ей ще се изкъпя заради всички ви. Голямо къпане ще пада  hahaha
Хелен, много хубава тениска. Аз в момента не ползвам млякото на Клоран. Спрях го, след като видях, че й излизат пъпки - горе долу преди месец. Реших в това топлото да не я мажа с нищо, след това минавам на Бочко. От душ гела също нещо не съм доволна сякаш. За тяло ползваш сапуна на Бочко и сигурно с него ще продължа.
Чин, добре че каза снимки, само фотоапарат не съм сложила в багажа.

Свеки дойде  Sick

Честити месечинки на сички бебоци

# 595
  • София
здравейте момичета, аз пак не намирам време за писане, чета докато кърмя (знам всяко нещо което се случва с вас), но ми е трудно да пиша с една ръка....а вечер като го приспя гледам бързо да се изкъпя и да си легна и аз, че ние имаме не 1 а 2 нощни хранения, към 2 и към 4:30...
при нас нищо ново за сега, имаме малко колики, напъва се сутрин много и не може да се изака, добре че майка ми се сети за един начин от едно време за да се помогне на бебо, та да го споделя с вас. Махате памперса на бебо, слагате един леген на земята и хващате бебо все едно е по-голямо дете и искате да го изакате/изпишкате, като подпирате гръбчето на едната си ръка. Хващате го така че дупето да виси леко и държите крачетата, при нас действа всеки път. Като почне сутрин да се напъва и го прилагам, след 4-5 мин се изаква и то доста обилно, като за 2-3 памперса поне Mr. Green и после доволно въздъхва Mr. GreenТа така, това си е естествен начин и не разглезва червата по никакъв начин Wink
Аз днес съм на преглед при АГ, да видим какво ще каже, все още имам едно слабо жълтеникаво течение....днес и за пръв път ще ходим някъде с бебо, в смисъл с колата, защото иначе все сме си тука в къщата и по улиците, да видим как ще мине в тази жега...
Гледам говорите за подуването на гърдичките, и при нас го има, дори и тестисите са подути, док каза че е нормално и ще мине. Ние имаме бели пъпчици по нослето от както се роди, сега започнаха да се махат малко по малко. Имаме си и няколко червени петънца по врата..надявам се и те да минат скоро...
Ами това е от нас, надявам се да имам повече време за писане Hug
Деската и за мен да се изкъпеш, това ще ми е първото лято в живота без море, дори взех да си мисля края на август и ние да скокнем в на едни познати апартамента на морето за няколко дена Laughing

# 596
Здравейте момичета! Много се затъжих за вас  Hug
Беше ни развален компютъра затова се изгубих и сега сме с Windows 7 и малко трябва да свикна  Grinning
Само се отчитам и се връщам да чета  Peace
Ние сме добре. Много ни мъчат жегите ама стоим на  хладно вкъщи и така.
Честити месечинки   bouquet Heart Eyes
Приятен ден и до после  Grinning

# 597
Момичета,
чета ви вече от половин час, или по-точно зяпам в монитора, опитвайки се да осмисля какво чета, но нещо не ми върви :–)
Малчо нещо много започна да будува след храненията и иска постоянно да има нещо в устата, явно жегата го мъчи и така се успокоява. Добре, обаче като е легнал настрана трябва постоянно някой да му държи бибата в устата. Иначе я изпуска и ревва. И така в 12 ч. вечерта след хранене, в 4 сутринта след хранене, в 7 сутринта след хранене. тази нощ накрая реших да го взема на спалнята между нас, аз се свих на самия ръб, за да има повече място за таткото (който не беше спал от 48 часа гоският) и така при всяко заскимтяване - бутам бибата в устата. Имаш малко тишина Simple Smile Много му се радвах на силния сукателен рефлекс в началото, понеже си засука от гърдата въпреки че бяхме разделени в болницата за цяла седмица. Обаче вече изперквам, бебко иска постоянно нещо да суче - най-смешното е, че приема гърдата (със силиконов протектор), шише с глюкоза, шише с вода, лъжичка с витамин, лъжичка с биогая, лъжичка с калции. В каквато и последователност да ги дадеш - не отказва. Може от мляко да мине на вода, после от глюкоза на вода и няма абсолютно нищо против. Стига да става за цокане. А не е оставен гладен, следя го, суче си по 100-115 гр. през 3 часа горе долу, наддава по 400 грама седмично...пълни папмерси. Явно си му се смуче на детето просто. Ще трябва да търпим.
И да се похваля, че най-сетне тази нощ ни падна пъпа. 24 дни го чаках Simple Smile))
Айде, казах си каквото имах Simple Smile)) Flutter
Честито на всички бебчета направили първи месец вече!
успех на всички, които отиват на ваксина. Дано не плачкат мъниците. Нас ни чака в края на месеца, но първо ще пусна кръвни изследвания, че така ни препоръчват в епикризата.
А на онези, които са близо до морето - ох, блазе ви!!! Топкайте се на воля и за нас !
Поздрави на всички!

# 598
Здравейте!

Чин, петната може и да са от залежаване, нормално е.

Честито на всички месечинки днес.

На заминаващите на почивка, весело изкарване. Надявам се и мен да ме огрее някой ден.  Wink

# 599
Здравейте момичета!  Hug
Два дни нямам грам време да видя как сте и какво правят малчуганите.В сряда ни пристигна новата количка и газ по улиците,а когато е многото жега си гукаме в детската и не мога да се добера до компютъра.Ние сме добре,понамаляха ни коликите или поне не ми прави впечатление вече.Днес сме на консултация и ще дам отчет по-късно като се преспим вечерта.
 Хубав и спокоен ден   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт