Станаааа
)) 
В пубертета не съм била така.
Нашата е най-голяма нощна пауза е около 4 часа. Аз и на това се радвам, де, и то много

Бебка и тя се измъчва от топлото и е нещо неспокойна днес. Вече има по-дълги периоди на будуване ,в които си гука и се занимава сама ,без да плаче и се налага да я носим на ръце.Вчера я "м ъчихме" с а ктивната гимнастика ,но за сега само си лежи там и оглежда ,без да посяга към играчките. Не и осъзнато,де.
Завиждам ти за морето.....

От вчера следобяд, реших да пробвам да давам едната гърда за повече време, както ме посъветвахте, а другата да се пълни, само дето, аз докато кърмя с едната, тя другата потича сама и то големи количества и дефакто мисля, че тя не получава сигнал да намали пройзводството. Опитах да я притисна, за да спре, но не ми се получи. Гърдата която давам пък имам чувството, че струята е силна постоянно
Пробвам с ножици, но не мога да преценя какво става, Алекзандър се мръщи, ръката ми ли го дразни, пак ли му е силна струята или пък му е много слаба
Как да преценявам какво се случва и какво да правя с другата течаща гърда
От втората ми гърда сигурно 100г изтекоха сами, ако не и повече, потник и хавлиен халат подгизнали, а първата гърда и след 3 час даване течеше на струя
Бебе яде на 2 часа, пълни памперси , та мисля че той си взима дажбата и не е недохранен, тоест проблема не е че той не суче достатъчно
Предварително ви благодаря за отговора 

Всичко ще се нареди.
Каза да го слагам в бънджи,когато стане стабилен.Да седи в столче или в шезлонг.Да забравя за проходилка (аз и без това съм против тях).И като почне да сяда (не по-рано от 6м) и като проходи,да отидем пак.
Много се радвам за което.Ще ни го отппускат за 3м.Вчера,докато оправях документите се оказа,че Нико е с две диагнози-АБКМ и гастроезофагеален рефлукс...Много гадно и виновна се почувствах,че не успях да го кърмя.Обвинявах се,че вината е моя...абе сега разбирам какво е изпитвала майка ми при всяка наша болка и мъка.Но вярвам,че всичко ще си дойде на мястото
Толкова преживяхме с него,и това ще преборим...