Аз съм от февруарки с кака родена през юни.Вие ме връщате към прекрасния спомен,когато за първи път станах майка преди 3 години!
Пожелавам ви да отгледате здрави,щастливи,умни и послушни дечица,с които много да се гордеете!
Приятен слънчев ден!

Тя се дава в началото, за да изчисти жълтеницата. Това вместо глюкоза. Аз на Саша съм давала и вода със захар и после вода. Обаче захарта се маха от водата като се поизичисти жълтеницата.
Сега на Рали не давам никаква вода, тя самата не иска. Жълтеницата й беше много по-лека от тази на Саша и се изчисти сама.

, колко наддава точно не мога да кажа защото кантара (на Чико) мери различно в зависимост от положението на бебето- м/у 130-200 на седмица
Купих го, защото се психирах от това колко малко суче. Как е при Матея?
.Дано не е нещо сериозно.
и така до 6 сутринта.Явно на доста бебчета им е била ревяща вечерта.Имаме проблем с подсичането излъгах се да купя Пуфис да ги пробваме и се подсече дали те са причината или е съвпадение не съм сигурна.Мажа с пиоктанин поне при баткото има ефект.
. Сега ще купя този чай с копър, по принцип Алекс няма колики все още, или поне не плаче от тях, та този чай нали може да се дава и без проблеми?
много са ми полезни статиите и съветите.