Отговори
# 315
  • София
Роси
Били са я... ама не пред мен. Проблема е, че аз не виждам къде и се чудя кога се появява раничка. абе малко ме притесни липсата на дата, ама партида има.
Мейдънли точно тази пъпчица.. обикновено е на ляво рамо. Wink Тя се появява по-късно, става като гнойна пъпка и не се пипа. После в 7 месец се гледа дали има белег. Ако няма се прави манту, за да се види

zaza838, ти знаеш ли лично на мен колко хора са писали на лични да ги впиша и никога повече не са писали в темата  Wink
Ти кого помоли да те впише? На лични ли писа, или? Щото нали разбираш, че никой не е длъжен да поддържа отчетната тема, да прави първия постинг и пр. Всички сме родили вече и имаме време да четем на диагонал почти. Така че е твърде възможно някой да не е видял. А защо някои момичета не влизали аз не знам...никой не ги е спрял. Това е форум, а не място за фръцни

# 316
Добро утро ,мамчета!!!
Еййй много хубаво ми стана като прочетох пожеланията ви  Hug Благодаря!
Само дето не мога да пускам картинки с тортичка да ви почерпя ,но ако можех щях да събера всичките вас на един голям мама-бебе купон Grinning
Ние вчера прекарахме чудесен ден ,дори вечерта ни беше първата вечерна разходка ....Дара се чувстваше супер ,но така оакахме положението ,чееее смяната беше сложна -пелени ,дрехи ,всичко ,явно трябва да минаваме на по-голям памперс ,защото за пръв път ни пропусна .
Иначе да се оплача и аз от пъпчиците -целите бузки и по вратлето има като обривче с бели  връхчета и даже по теменцето -само с преварена вода ги мия ,но забелязвам ,че като й е хладничко поизчезват и като не се напъва да ака също ....та дайте ми съвет.
За обличането -много е разсъблечена винаги от което моята свеки е в потрес ,но да си гледа работата.
За капките и аз реших спирам всякакви химиии.......сешоара и при нас вече се включва ....
Мерихме я вчера -ако кантарът е верен тежи точно 3900кг.-много хубаво ми стана от този факт!
Видяхме се вчера с Пао-Марти е страхотен,пу-пу,а пък каква красота е пръстенът.............Пао гушкам те и трябва да видим как са режимите им да ги изкарваме вече сутрин заедно!
Хелън,мила гушкам и теб за прекрасните пожелания и ми е мъчнооооо ,че си тръгвате пък Cry
Друго -много неща исках да напиша ,ама ми се спииииииииииии

Чинче ,супер да си изкарате с Нико при мама!

Деска и аз сешора вече го включвам за приспиване !
Но и тя моята Дара ми върти номера -излизам от спалнята реве ,аз обаче съм инат говоря й от другата стая иии я оставям сама и заспива ....
Гачони и тук  Hugмила за рождения ден!
Желая ви хубав ден с мнооого разходки и бебешки усмивки!

# 317
Добро утро!  Hug
Нямам грам време последните дни за форума,а тази жега ни убива.Малкия е толкова нервен от нея,че не знам как ще я караме.За капак сме без количка,т.к. я продадохме в събота,а другата ще дойде утре и днес без разходки.Ще си стоим вкъщи цял ден,но няма как.

Честити месечинки!Здрави,послушни и спокойни дечица!  Hug

# 318
Ана2, благодаря,  Hug Ще пробвам и това с компресията по-настоятелно, че аз досега го правя само, когато сме в поза легнали двамата един срещу друг. А си мисля, че може и от жегата да се успива повече, особено като е гушнат и *спарен* в мене, горкият Simple Smile

За климатика - ние го включваме в хола на 24-25, когато стане нетърпимо и на отворени врати гледаме да стигне до спалнята с бебо, която е в съседство. Другото , което правим е да го сложим в количката в другия край на хол а- по-далече от климатика, като му вдигаме сенника и така изобщо да не може да стига течение до него.

За прегледа, мен ме викат уж на 1 месец от раждането, но лекарката каза, че ще е в отпуска и можело към 40тия ден да отида. Задължително било тогава ултразвук.

# 319
  • софия
Здравейте,
ЧИН, ДЕСКА, дано бебоците са се успокоили и  сте поспали.
Дидолинка, приятен плаж Wink
Ние днес ще останем до 10 вкъщи май по жегите ще излизаме Rolling Eyes
Преди да стерилизирате миете ли с препарат шишетата, аз имам такъв на Бочко, но се чудя newsm78
Момичета кога готвите, аз  задължително всеки ден готвя, правя го в след  храненето в 5-6 сутринта че после много топло става, но ми се спи ужасно.
Хубав ден Heart Eyes

# 320
Деска, за климатика - пускам   на 23 градуса само докато сме вдругата стая  и после изключвам. Но ние имаме климатик само в спалнята и оставям всички врати отворени , така че не се получава голяма температурна разлика.

Tzvetich,  аз не готвя почти. Ядем каквото има  Blush Първо става много горещо , второ нямам желание за готвене. Мъжа ми е в отпуска в момента, но  той е много зле с готвенето Simple Smile Най-много  да направя  някоя супа , омлет , принцеси или салата и засега така караме.

Вашите бебчета заспиват ли сами?  Първите дни Ива си кротуваше сама в креватчето, но напоследък  почва да мрънка и  плаче и не иска да си стои, а все да е гушната Simple Smile и ако не заспи  по време на кърменето иска  пак с гушкане да се приспиваме.

# 321
Добро утро.
Заведох баткото на градина. Беше много ентусиазиран , че ще ходи на басейн, но иска днес да го взема на обяд. Та след малко пак поемам към градината. Но първо ще мина през басейна да видя как се забавляват.  Grinning

МамаАнелиан, аз също много уважавам светената вода. Имам у нас, но много рядко се сещам да я ползвам.

Шунка, аз като ходих на първия полагаем безплатен преглед, ме гледаха на магарето. Но аз си поисках,защото да види как са шевовете. Иначе не знам дали е задължително, но пускат изследвания. На втория преглед сигурно ще ги тълкуват.

Тина, защо продадохте количката?

Цвети, аз не готвя вече. А ти просто си идеалната домакиня. Ние често хапваме на вън. У нас най много салата.

Орикс, аз Ники го оставям сам да заспива, със залъгалка.
Оф, подскача ми текста, спирам да пиша.

# 322
Добро утро на всички мами.
много ти благодаря,Ана2 за съветите.
Виждам,че всички бебчета ги мъчат тия колики.Ние ги борим с Еспумизан.малчо понякога плаче ей така,за норматив.Според мен е нормално от време на време бебчетата да са кисели.На нас самите не винаги ни е ден,а те като не могат да си кажат какво им е...... Rolling Eyes
Аз всяка вечер мия очичките на малчо.Но снощи забравих и ми се стори по-неспокоен.Сигурно си внушавам newsm78
цвети,аз мия съдовете на бебо със същия препарат и после стерилизирам.Доста съм доволна от него.Едно шише вече свърших дори Party
лек ден и целувчици по бебешките главички Grinning

# 323
  • Sofia
Аз пропуснах прегледа...
Ревльото ме почна от преди 6 часа, така ми се спеше, докато се оправя и то стана 9 и мъж ми трябваше да ходи на работа. Не знам изобщо как ще се справя с тоя преглед, то има сто човека винаги чакащи. Утре вечер ще пробвам да отида.

Моето готвене напоследък се състоеше също в правене на принцеси и на една бишкотена торта (бишкоти+крем нишесте). През останалото време и ние ядем, каквото има или мъж ми прави нещо бързо. Онзи ден за пръв път направи баница, толкова яйца й набуха, че приличаше доста на омлет.  Laughing Но се изяде бързо!

Орикс, и при нас така се разви приспиването! Но аз не друскам гушнала, а лягам по гръб с присвити крака, той върху мен и така се подрусвам. После го изсипвам в леглото, но често се усеща и пак надава рев.

# 324
  • София
Привет! Sunglasses
Малката тази нощ се буди на 2 часа и съответно мама тази сутрин е като зомби Confused  Ще гледам да поспя следобяд...
Вие как излизате в тези жеги през деня?  Аз засега сутрин не успявам да се организирам и съответно излизаме само вечер като разхлади...

деска, ние пускаме климатиците на 25 градуса, отваряме вратите да охлаждат навсякъде, а малката я слагаме с кошчето така, че да не духа в нея и определено спи по-спокойно.  Понеже аз вече веднъж се разболях точно от тази схема, сега ги пускам да охлади и спирам след известно време...А за температурната разлика - аз така или иначе не я извеждам през деня, когато е голямата жега, та няма как да усети разликата...Вечер вече и навън е по-нормално Peace

цвети, какво беше това готвене? Rolling Eyes Blush

Хубав ден на всички Hug

# 325
Добро утро,
Аз сутринта водих мъничето на консултация и за хепатитната ваксина.
То какво мъниче - 5 400 и 58 см  Shocked Аз се чудя защо ме боли кръста.
Лекарката нищо не е казала за диети - даже му се радваше. Каза само да му давам по 3 капки вигантол
И да не пропусна - честито на рожденниците и специално честито на PaO   bouquet Много мило стана като прочетох и се усмихвах идиотски пред монитора  Heart Eyes
Хубав ден на всички  Hug

# 326
Ето ме и мен. Снощи заспа Йоана и спа цели 4 часа. Направо супер беше. Иначе тя нощтно време хапва и ляга веднага. Почти няма проблем посред нощите, освен ако не реши, че се е наспала и иска да се носим и да разглеждаме къщата.
Иначе сутринта пак същата лудница. Топло й е и за късмет пак някакви колики - коремчето й пука. Вчера ядох зелева салата, дали не я раздразни. Ама аз мъничко хапнах. Сега спи по тумбак. Ама се буди на час, хапва по малко и заспива.
Цвети, как ще готвиш всеки ден особено в тая жега. Аз готвя или сутрин рано или вечер към 21 часа. Тази сутрин въобще не успях покрай вълненията на Йоана, ще видим довечера може да сготвя. Мен основно жегата ме спира да готвя. Не мога да издържам на толкова топло. Другата седмица дано отидем за малко на Варна, че там си е по-хладничко.
Мая, какъв е този голям мъж, който си отглеждаш? Да ти е жив и здрав   bouquet
Момичета, благодаря за отговорите за климатика. За сега ще гледам да го пускам като ни няма, защото все още не му вярвам на това чудо.

# 327
Гачони,Ичка честити рождени дни на патерици!Пожелавам ви много здраве,семейно щастие и най-вече много любов!  Hug
РаО това е много романтично!Бъдете много щастливи и се обичайте така всеотдайно както досега!  Hug

Ани продадох я,защото не ми беше удобна.След като почнахме да излизаме и с тези дупки направо ми беше ужассс....Надявам се следващата да ми е удобна и да не се налага да сменяме и нея  Praynig

Днес направих на Краси чай от копър и лайка да видя как ще реагира като е смесен,защото само от копър го връща.Ако не му хареса ще пробвам и с анасон вътре пък да видим как ще е.....

Момичета гледахте ли "На кафе" днес?Интересна сватба е била на сем.Халваджиян.Много щастие им пожелавам!   bouquet

# 328
Привет и от мен   bouquet

Ана2 и ЛЛЛ моля помогнете. От два дни малкия започна да суче на 1 час, преди това се хранеше на 2, 2 часа и 30. В родилното ме посъветваха да не ползвам помпа, да оставя кърмата ми да се урегулира . И наистина така и стана. Гърдите не ми се препълваха, до сега. Имам чувството, че бебчо се дави от силната струя, почва да връща, започва се и едно къркорене на коремче. Дали от това не ни дразни коремче newsm78 През ноща му дадох да захапе и после извадих гърдата, тя продължи да си тече и така я оставих няколко минути. Много по спокойно яде бебчо след това. И коремче не го мъчи толкова. Определено обаче малкия суче по по малко или това е защото струята е по- силна newsm78 Съвсем се убърках, какво става  newsm78 Та въпроса ми е какво да правя от тук нататък. Трябва ли да започна да изцеждам преди хранене по малко или да оставя и днес нещата така пък да видим дали ще се урегулира сама кърмата  newsm78 Може и пълна глупост да казвам със саморегулирането ooooh! От къде доиде въобще това препълване, всичко си вървеше перфектно  ooooh! Забравих да кажа пълен памперс имаме след почти всяко хранене.Малко убъркано стана, дано сте ме разбрали Hug

Орикс и ние заспиваме по същия начин. Пробвах да го оставямм сам, но той само се кокори и докато не го гушна или не му дам гърда не заспива. Ако го сложа в креватчето преди да е заспал хубаво се буди и всичко от начало  #Crazy

Цвети ти си герой с готвенето, ние ядем каквото намерим и мъжът ми от време на време се ключва в кухня, аз все по-рядко, от както бебчо го започнаха коликите   Peace

Чин, благородно ти завиждам,че си при майка си. Дано си починеш и си изкараш страхотно. Моше Нико найстина да не се е аклиматизирал още и затова да му е криво Peace

Айде, Алекзандър се разбуди, 1 час и стига толкова сън....

# 329
  • Sofia
Тина, а каква беше количката ти?

Докато ви четях, се сетих, че от 2 дни забравям да давам Вигантол.  ooooh!

Ей, това дете ще ме умори днес - всяка будна секунда, ако не му е пълна устата с ядене, реве!  Close А пък не иска да заспива за повече от 5 мин.

Общи условия

Активация на акаунт