Аз взимах за Саша 2-3 г. после дохода ми стана по-висок. Сега съм твърдо решила да взимам за двете деца. Взимат само моя доход, защото нямаме брак. Обаче съм бясна.. майчинството ми е 500 лв някъде защото ми взимат нетното възнаграждение, за детските ми искат брутно, което е около 1000 и има риск след някоя и друга година да надхвърли исканото 
така че се чака...
ама ако и аз ще нося бебето 2 минути няма да се пъна хич да шия. Аз така и не намерих за удобно носенето на бебе в кенгуру. 

Ние се кърмим поза легнал до мен от раждането. Тук веднага след раждането ми дадоха бебето и ми го сложиха на гърдата. Аз бях секцио и това беше единствената удобна поза. Та вече сме специалисти
Пробвах и конче, но нещо не ни се получава
Като че днес е малко по-добре положението, пак се пълнят гърдите, но по-малко. Може да е била само за период тази силна струя
Мисля, че ще се нормализират нещата.
Ще пиша пак да видим днес до края на деня как ще сме.

.

Иначе съм предразположена към стрий, през пубертета се нацепих по бедрата и по гърдите страшно много и досега си седят и никакви мазила не помогнаха тогава. Но по корема сега - нищо. Единственото поражение е, че пъпът ми е станал една огромна дупка, широка и дълбока
))Препоръчани теми