Благодаря ти, че си ни поднесла каЙвенце, че тъкмо сега се прибираме със КотЬО Ошо.
На Юнжекции е само, отървах го сега, но не значи, че пак няма да му се случи
Въпреки, че съм го хванала навреме, може и да се повтори. Ако съм забила пак към Истанбул или Родопите и го храни съпругата на брат ми, едва ли ще забележи момичето, дали има проблем лъФчУ. И тогава сме го изтървали.Иначе Родопите едно от любимите ми места. Те са само три или четири тези места, но Родопитееее, обожавам гииии. Вече втора година не мога да отида, защото ми е кеф да съм със БатЮ. И за храната си права, обичам тяхната кухня. И хората бяха чудесни, дано през тези две години вече да не са почнали и те да се променят.
ХОНОРИЧ,
Ма Душе, аз каЙве исках, а гледам си излЮскала тука Ини кИфтета и кИбаПчита....ама няма лошо, няма
. Това е за здравето на твоят съпруг...курбан за неговото здраве и късмет, така го приемам. Да ви е жив и здрав и повече да не стават сакатлъци И аз ще му ударя едно мързелуване, че после чаршафи ме чакат
да гладя След тях, пак мързелашката със книжка във ръце

И за формулата те разбирам
и на мен ми е много скучна.Гледат разни коли се святкат по един и същи начин на екрана и представи си единственото разнообразие е да се преобърне някоя меко казано!!"Голям кеф"-да ги гледаш как се трошат 
Имах антислънце мазило,обаче не го взех щото не мислех,че толкова ще ни напече!!Оооообаче-голяма грешка!!! 

, нищо че понякога сме сами без половинките!

за пореден път се убедих, че закона в БГ е едно , но в Община Варна друго
ей така
!
преди да се хоризонтирам,защото днес ми беше много мотлив ден и колкото повече се мотках,толкова повече се изморявах.И на финала нищо не свърших.
Даже и тука не успях да се запиша!Голям майтап!Сега вече съзнателно се моткам и обявявам на всички,че да е пълна програмата.
Можеш например да отчиташ дейност като му вееш с перца да не го кацат мухите или да му държиш чадърче,щото няма да му стигат ръцете

, ти си хубава, от отва накаде повече!