Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 749
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • Varna
Ох, Бубка,
Благодаря ти, че си ни поднесла каЙвенце, че тъкмо сега се прибираме със КотЬО Ошо.
На Юнжекции е само, отървах го сега, но не значи, че пак няма да му се случи rotfImao Въпреки, че съм го хванала навреме, може и да се повтори. Ако съм забила пак към Истанбул или Родопите и го храни съпругата на брат ми, едва ли ще забележи момичето, дали има проблем лъФчУ. И тогава сме го изтървали.
Иначе Родопите едно от любимите ми места. Те са само три или четири тези места, но Родопитееее, обожавам гииии. Вече втора година не мога да отида, защото ми е кеф да съм със БатЮ. И за храната си права, обичам тяхната кухня. И хората бяха чудесни, дано през тези две години вече да не са почнали и те да се променят.

ХОНОРИЧ,
Ма Душе, аз каЙве исках, а гледам си излЮскала тука Ини кИфтета и кИбаПчита....ама няма лошо, няма Hug. Това е за здравето на твоят съпруг...курбан за неговото здраве и късмет, така го приемам. Да ви е жив и здрав и повече да не стават сакатлъци thumbsup

И аз ще му ударя едно мързелуване, че после чаршафи ме чакат 1ironing да гладя  След тях, пак мързелашката със книжка във ръце Wink

# 166
ДЕлтичка Родопите са си все така красиви, хората са мили, само дето на фона на родопските гайди ми се налагаше да слушам джамията, това го нямаше преди две години, това само се е променило, но там времето спира.
Леле тука покрай мен въздуха е спрял- Морския гледа формила и направо не се диша-нервен Joy Joy Joy, но пък това е моя момент и съм тука:)))  261uu
Това трябва да е разхлаждащо

че временцето стана нещо жежко. Сега като свърши формулата ще ходим за диня и по късно ще ви измисля нещо свежо с диня.

# 167
bubka72 ,това ми е любимата кухня и на мен!Там ме научиха да правя пататник и сега спасявам положението често с него.Любим ни е!!Аз обичам да ходя есента в Родопите,като се обагри във всички цветове е приказно!!Разбирам те напълно за родопския кеф!! sunИ за формулата те разбирам smile3507 и на мен ми е много скучна.Гледат разни коли се святкат по един и същи начин на екрана и представи си единственото разнообразие е да се преобърне някоя меко казано!!"Голям кеф"-да ги гледаш как се трошат Sad
Делти,вече съм добре,няма червено никъде,мазилата си свършиха перфектно работата!! Laughing,не спах на закачалката или пред компа,имам само тен newsm53Имах антислънце мазило,обаче не го взех щото не мислех,че толкова ще ни напече!!Оооообаче-голяма грешка!!! #Crazy
^HONORA^ -да ти е жив и здрав морския.И моя има курбан юли месец и вече аз го правя ,защото починаха и баба му и майка му,които го правеха преди.Не трябва да се спира.Два пъти реших да не каня гости и само да раздам на комшиите,и ми се изсипаха на гости приятели неочаквано.От тогава реших,че това са знаци на Оня горе дето дирижира всичко и винаги каня приятели на този ден!!
charlie ,пожелавам ти да си най-веселата на сватбата.Щом морския сменя младоженеца и той е главен участник в нея.Изкарай си я все едно,че е до теб!!!Важна е гледната точка.
Момичета скоро прочетох една чудесна книжка,препоръчвам ви я-"Проницателят" на Анди Андрюс.Сега ми дадоха пак на същия автор-" Съкровищата на пътешественика",която се водела първа част.Ще ви кажа дали са свързани,ама втората част си беше като самостоятелна книга.
А пък аз правя един студен шейк за всички и вземам книгата.  newsm03

# 168
Здравеите момичета!
Виждам всички са додре и това ме радва  Hug
Делти, няма по-радостно от това да видиш как люимото ти животинче е добре след болест!
Наде, за "съкати" като мен става ли по Дунава? Днес говорихме с капитана мойе и да се присъединим  Wink
Аз тия дни пак по морето бях, ама много студена беше водата на Албена, от незапомненеи времена и толкова мръсна, пълно с водорасли, все едно на SPA бяхме  #Crazy
Бубче, и аз обожавам Родопите, ама зимата когато има много сняг, че лятото немога без моренцето  Laughing
charlie, всички хубави събития трябва да се отразяват подобаващо  Peace , нищо че понякога сме сами без половинките!
Лека вечер за всички, отивам да почивам, имам нужда, че тия дни се понатоварих  Joy  Joy  Joy

# 169
[imghttp://2.bp.blogspot.com/_y7kqopb8_Kk/S9SlcQWqKOI/AAAAAAAAA0A/tan9mafyWy0/s1600/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0.jpg][/img]

Нов ден, нова седмица, нов месец - идеален момент за едно ново начало!

# 170

Не съм вс взела нужната доза  Joy и нещо не ми се получиха нещата  Joy
Хував ден на всички!

# 171
Днес кафето и "Доброто утро" е от мен.
Делти,радвам се за теб и Котьо.Дано повече не се разболява така сериозно.
Наде,голяма авантюристка си,чак ти завиждам благородно.
Весе,ръчичката не е проблем май,щом е за ходене.
Хонора,да ти е жив и здрав моряка,да няма сериозни премеждия.
Чарли,важно е че все пак младоженеца е успял да си дойде за сватбата си. Wink
Бубка,напълно споделям мнението ти за Родопите.И ние страшно харесваме тези места,но това лято няма да успеем да отидем,още не можем да излезем в отпуск.Трябва да е някъде по-наблизо.
Може ли някой да ми препоръча нещо в Стара планина.
Мим,как си с новия фейс,ще те познае ли морския. newsm78
Ние вчера ходихме до Балчик,малко поразруснахме и днес с нови сили започваме да се трудим.То аз така и не успях да се наспя,че и събота и в неделя рано сутринта ходих на работа.
Хубав ден и спорна седмица. Hug Sunglasses
Докато се туткам с моя бавен комп весела ме е изпреварила Confused

# 172
  • Varna
МАМИЧ,
Ей, сЯ си взимам от твоето каЙвенце, за следобяд, че сутринта като станах рано, рано и беж със Тигърчето на боцкане. След това ходих, на разкрасяване, и от там среща със Овнетата, та до преди малко.....Та затова чак сега пия от кафенцето  bouquet

ВЕСЕЛЧЕ,
Как е ръката? Днеска надявам се по добре thumbsup

# 173
Опа и от мен, който ме знае почивам и цял ден по задачи, но ми остана време и за тунинг, че бях белнала от всякъде. 
mamaR Стара планина е дълга, но хубави местенца има в Копривщица, а по близко е Трявна там с пеещия часовник е много приятно.
Наде през есента може да не искам да си тръгна от там.
Делтичка деня ти е бил интензивен, но поне Котан е вече по добре.
Днес цял ден съм  smile3511 smile3515 smile3511 smile3516 smile3506 за пореден път се убедих, че закона в БГ е едно , но в Община Варна друго smile3515
добре, че бях на фризьор след това, че се усмихнах  newsm47 ей така
Сега е ред да сложа питие обещаното разхлаждащо с динятааааааааа не съм забравила

# 174
Привет и от мен!!!
Маме, не знам дали ще ме познае, ама ще се снимам и ще му пратя снимка, че фейса ми е съвсем различен - с нова дължина, нов цвят, нова прическа! Пълна промяна - днес ги сразих в офиса  Simple Smile!
Дано всички успеет да починете лятото - колкото и кратка да е почивката смяната на местото и релакса си казват думата - зарежда ни с нови сили. Аз тази седмица ще работя само 3 дни и в четвъртък отивам с малката щерка за 3 дни да отпуснем до Балчик - мисля да се отдам на пълно спокойствие - плаж и спа. А от понеделник съм в София, отивам на курс, че от септември пак съм на изпити. Делти, подготвям се за експерт счетоводител и имам още 3 изпита, но наистина са доста тежки.
Хубава и спокойна вечер от мен! Hug   

# 175
Да се разпиша wavey преди да се хоризонтирам,защото днес ми беше много мотлив ден и колкото повече се мотках,толкова повече се изморявах.И на финала нищо не свърших.  Animal SnailДаже и тука не успях да се запиша!Голям майтап!Сега вече съзнателно се моткам и обявявам на всички,че да е пълна програмата. Joy Joy Joy
Веси,ставаш за регата естествено.Сядаш отпред на каяка,скръстваш си ръцете и морския гребе и управлява и за двамата smile3548 smile3549Можеш например да отчиташ дейност като му вееш с перца да не го кацат мухите или да му държиш чадърче,щото няма да му стигат ръцете Joy Joy JoyТо се кара по течението,няма да се узори много!!Ако пък му дойде множко,ще вземеш разерви от любимото питие и в кулминационните моменти на недоволство-вадиш резервите!!! Само не зная как ще се справим с проблема-отиване до начална точка и връщане в крайната с друго превозно средство освен личния автомобил-демек влак или автобус.Моя морски друго превозно средство освен кораб,самолет и автомобил не е ползвал до сега.А  днес ми заяви мнооооого спокойно,че ще отидем до Видин с влак и до Ново село с някакъв автобус и после ще се върнем до Варна след последния за нас бивак пак с подобен транспорт. newsm12 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Много ми е трудно да си го представя,обаче .......всичко е възможно на тоя свят Rolling Eyes
Днешното ми заключение е,че колкото повече се мотаеш,толкова повече се изморяваш!!!!И след тази велика сентенция, лека нощ и вълшебни сънища на всички от мен!! smile3524  love001 smile3524

# 176
Добро утроо, русалки ! Как сме? Как спахме?

Изчетох ви аз една по една,никой не пощадих  Laughing
Нада8,от,това с мотането ми е до болка познато. жалко,че скоро не ми се е отдала възможност,инак с удовлствие  Grinning
Мим,на твоя мъж ще му се видиш чужда с тази нова коса  Laughing
Бубка,и ти ли на фризьор,бе мила? Ееей,ще ме заразите и мен и ще взема да отида и аз 'начи  newsm78
Делтич,как е котаран? Надявам се по-добре  Hug
Весела,не се преуморявай! От работа никой не е станал богат,а само гърбав. Така,че хич не си давай зор!  Mr. Green

Ние сме добре. Морския и той. Сега е в онзи двудневен преход,където я караме само на мейли. Само проблеми след проблеми при него. Тези пазачи големи калпазани и само им се кара. Уж го слушат,ама..си рпавят каквото искат. И моя мъж се налага от време на време да става лош. А съм чувала,че като е лош много е лош  Mr. Green Не ми се е налагало да го разбирам това  Heart Eyes

Днес имам мааалък повод и викам да почерпя  Laughing АЙде,едно леко хапване от мен

Една супичка за начало:

Основното..

Разбира се и това..

и за десерт:

# 177
Добро утро!
HONORA, мила като гледам почерпката, май повода е доста голям  Wink , да сте живи и здрави!
Половината човечество умира от глад, другата половина пази диета, аз съм от тия с диетите  Laughing
Наде, май ще си останем в къщи  Laughing , немога да го накарам морския да гребе, тои си мислел, че лодките са моторизирани или поне с платна  Joy  Joy  Joy , ама ще го помислим още малко. За връщането не се тревожи, имам братовчед в Свищов, има и такси, ще уредим нещичко  Wink
Делти, много процедури много нещо  newsm10 , ти си хубава, от отва накаде повече!
Винаги съм била за промяната, ама пуста моя черна коса, няма как да стана руса  Joy
Хубав ден на всички! След обилната почерпка бива и по едно кафенце

# 178
Добро утро скъпи дами !!!Тази сутрин се започва много разточително и нездравословно,обаче като има повод това няма значение!!
^HONORA^ да сте весели и щастливи днес на празника си и все така да ви е пълна масата!!
Приветствам Мим в начинанието,трябва да си сменяме имиджа често,основно за нас самите,за самочувствие!А по този повод някой знае ли за една програма в нета,дето си слагаш лицето на различни перуки за да си избереш подходяща прическа?Само съм чувала за нея,но никога не ми е попадала!
Веси,може с всякаква лодка да се мине маршрута,ама ние нали от спортна злоба отиваме,затова ще се мазохистираме bash bash bash Joy Joy Joy
А вижте какво има по света- каква романтика какво чудо!!

Спорен и весел ден желая на всички !!  love001

# 179
Добро утро и от мен! Hug
Аз вече преполових работния ден,сега лоча вода и студен чай,че съм изплезила вече език и релаксирам като ви изчетох.Малко отдих и почвам да пиша,че в началото на месеца е лудница.
^HONORA^,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Ще има хапване за цял ден,че може и да си завия в книжка за утре
 Joy hahahaJoy
Хубав и спокоен ден на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт