Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 746
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • Varna
ХЕЛИ, НАДЕ, МАМИЧ Hug Hug Hug

Незнам на кой колко му е каръшки деня, обаче на мене наистина ми е каръшки. Но се сещам сега във връзка със стихотворението на Надето...Наде , благодаря ти мила за това Hug та пак се сещам за арабската приказка където все се повтаря- И това ще премине-

Та при мене, бащейко ми във интензивното на системи- рязали са го.....котето ми и то...до 5 дена не му ли помогнат...си отива. Болеста му се развива за няколко часа, мамка му #Cussing out Реагирах бързо, но просто много, много бързо се развива това заболяване, защото било човешко, а неговата инжекция колкото и добра и скъпа да е не предпазва от човешки вируси Sad....боли ме корема яко, или по точно слънчевия сплит. Никакво лекарство не мога да пийна, че така се е свило това място, че дори вода не мога да пия. Казват една малка ракия дори 20 гр, отпуска, обаче аз трябва да излизам да изтегля малко авоари, че свършиха по болниците. Добре, че поне У банкатЪ сЪ намирГат.
Ей, за тВа по добре пари за парцали и екскурзии, от колкото за болници и лекарста!....И тВа шЪ премИни........... ooooh!

ВЕСЕЛЧЕ,
Писали сме със тебе Hug Надявам се, че Морския ще ти помага. Поне на такъв ми заприлича като ни запозна. Няма да те остави твоето момче. Поне да полее китките де!

# 151
Добро утро!
Моите мъже се опитват да ме глезят  Laughing , а аз ще позлезя и вас, макар и късничко  Wink

Хубав ден и добро настроение за всички!

# 152
Добро утро!
Веси,  bouquetпоглезени сме.
Наде,ти все намираш едни хубави мисли и стихчета.Много е готино и на място.
Делти, Hugдано всичко се подреди и да няма болести.
Днес денят ми почна по-нормално,имам работа,но не е навън.Че вчера бях бая изплезила език.
Хубав ден и от мен! Sunglasses

# 153
Делтичке,стискам палци дано всичко се подреди при вас и да оздравеят всички по-скоро Hug  action032
Веси благодаря за закуската,тостерчетата са особено апетитни,за шейкчето да не говорим
На всички момичета един прекрасен и усмихнат ден  bouquet

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 14:29 от Maimunche@

# 154
Лелееее,как така няма никой  #Crazy #Crazy #CrazyПравя си два евентуални извода newsm78 newsm78 newsm78
Или има пълно безветриие и всички така са се отпуснали ,че нямат сили да стигнат до компютрите  smile3524или има такава качка,че от бягане и тичане да се спасяват не могат да се спрат да драснат няколко реда Joy Joy Joy!!
За всички,за ДОБРО УТРОнезависимо в какво положение са пускам поздрав една моя любима песен-дано ви хареса  love001  love001  love001

Спорен и хубав ден ви пожелавам!!

# 155
  • Varna
Привет-мривет wavey

Наде, права си Душко, но при мене нЪл знаЙш какъв е проблема.  Постоянно съм по пътищата. После големите притеснения за болните. Не ми се пише за болни и притеснения. Преди час и нещо се прибрах от клиниката, влязох да си ударя един душ, че бях мокра като кокошка и преди малко седнах да видя дали нямам съобщения.

ХаДи, че е caffee time           

# 156
  • Varna
ХаДи преди да съм забила със ТайгърчУ за клиниката да ви кажа ДобрЮтрУУУУ wavey

Та днеска по късно ни викат да го мъчат, но няма да му се разминат нови изследвания. Махане на старите абокати, че си ходи още със тях. А това било болезнено. Доктора каза, че ако него го боцката така като котето, щял да изпохапе всички доФтури и сестри наоколо си....А нашето горкичкото много кротичко било, само веднъж го ухапало. Много възпитано било... каза доФтура и
ИнтИлигентно....щотУ било със виШУ ooooh! Laughing

Вие как сте Дами? Надявам се карате чудесно лято newsm10

# 157
  love001  love001  love001Добро утро и от мен!!!
Делти,успех в клиниката-по малко мъки за котаран!!
Аз отивам да карам каяк по Камчия newsm53 newsm53 newsm53
Ще ви разказвам като се върна!!!
Весели почивни дни на всички!!  bigdance2

# 158
Добро утро и от мен!!! Аз днес ще помързелувам, че много ми се насъбра - то работа, изпити, после пак работа .... Ама между другото мисля да поизчистя в къщи и ще ходя на фризьор, да си пооправя малко фейса Simple Smile.
Делта, дано по - бързо оздравее Тайгърчо, да не го мъчат повече Hug
Наде, чакаме репортаж!!! Хубав ден на всички!!!

# 159
  • Varna
Мим- че,
Благодарско и на теб Hug АдИ беее докога със тия изпити Shocked Аз оправих фейсО, маникюрО, педикЮро, че и на една детоксикация ходих....НапраУ ми сЪ уплаши оЧото първия път. ...буквално,
можех да пея...Камъните падат Laughing нищо, че не я знам песента.

НАДЕЕЙЙЙЙ,
Нямам търпение да сЪ прИбереш и да ни сЪ пУФалиш. ЧакамИ тЪЪЪ. А аз от миналата година така съм заискала един, два рафтинга да му отпоря...но и миналата година се размина и тази сЪ размина. Исках с БатЮ. Нищо, живот и здраве догодина. Няма сЪ отказвамИ да мИчтаЙм поне Wink

Ха наздравИ, дЪн съм саминка    Дано да не омотам глЪвЪтЪ и да ида да търся Котьо във друга клиника Laughing

# 160
Преди малко се прибрах!! waveyНа Камчия беше страооотно!!Карах и кану и каяк, и по течението и срещу течението и ......се опекох като полякиня  Nature Sunny  grinning039Сега съм с половината си запаси от алое отгоре и се моля докато си легна да започнат да действат,щото иначе ми се пише бдение пред компютъра!!После се посадихме в едно кръчме до попската вила на Траката с чудееесна рибка,миди и други вкусотии поляти обилно с бира и следствие това се прибирам по нощите.И представете си с морския сме на различни мероприятия. Joy Joy JoyНе можах да конкурирам рокерския събор и ....да не изтървем нещо евентуално-компромисен вариант-по един представител на всяко newsm68 newsm68 newsm68!!!!Утре вечер ще има разбор!!! Naughty
От 13.08 почва регатата по Дунава-ТИД.Събираме желаещи да става весело!!Тръгва се от Ново село-който до където иска.Миналата година стигнахме до Свищов и се прибрахме.Имаше доста хора,които стигнаха до устието,ама на нас щеше да ни дойде в повече и финиширахме на седмия ден.Делти,хайде с нас -регата е по добре -рафтинга си е мнооого рисково начинание!По-полекичка,парадно,че да имаме сили за повече!!
Аз спирам да разсказвам,ще показвам като ми дадат снимките(направихме снимков материал  photoза поколенията)-друго си е,ако съм жива и здрава да разказвам на внуците какви речни занимания сме имали на младини.
Лека нощ и вълшебни сънища!! smile3524

# 161
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУу Hug

НАДЕ,
Душко със кеф тЪ четоФ thumbsup Ама страОтно си си изкарала наистина!!! А ти по рано не се ли сети да си изпляскаш нещо протиф слънце ??? Как е тази сутрин гърбинката на нашата полякинкЪ?
Офф, така ми сЪ идва Наде, ама така ми сЪ идвааа, но не мога....всяка сутрин съм във клиниката на Тигъра за боцкане. Поне вчера спряха вливанията. Но на инжекции до другата седмица.
Пожелавам ви едно прекрасно, ама прекрасно изживяване и пак да ни направиш разбор, че много интересно пишеш. Сладкодумка си Hug

ХаДи да ви оставя нещо преди да съм забила със Тигарчето да го боцкат Wink...така ми се правят едни такива палачинки за закуска, но няма как....сутрин на доФтУр отиваме

А кафенце оставям някоя друга да извърти, че аз нямам времИ за него Wink

МиМ,
Успя ли да идеш на разкрасяване, чакаме да сЪ пУФалиш  Hug

# 162
Добро утро,русалки  Laughing

Делта, грижовна мама си ти,Тигърчо е късметлия!  Peace

Нада8,направо ти завидях за кануто,че и за каяка  Laughing Супер си си изкарала!!!

Ох,Мим,и на теб леко завидях-как имам нужда ей така да разпусна в някой бюти салон..ама сега няма как да стане Sad

Ние сме добре. Моя мъж е що-годе нормално. Всеки ден изникват проблеми,косата му сигурно повече е побеляла. Ама няма как..професия. При него голяма жега. В Персийския залив е. На мен тука ми идва в повече жегата,представям си за него  ooooh! Иначе всеки ден се чуваме,по колкото пъти искам му звъня. Има само един двудневен преход-само тогава си пишем мейли. Добре,че имаме комуникация  Praynig

Иначе днес свекърва ми ще прави курбан на мъжа ми(заради една случка преди години),та ще ходим у тях. Аз само една погача ще врътна,ама следобяд чак. Да е топла.
И такива ми ти работи. Айде от мен една лека закусчица,да ви тръгне деня  Laughing

# 163
добро утро на всички
страхотни вкусотии  Hug
днес съм аз на моряшка сватба,моята най-добра приятелка ще се жени  Party
малко ми е едно ......само ,че ще съм сама без половинката ,ама няма начин трябваше да отиде да смени младоженеца ,че са колеги  !

# 164
Привет момичета и от мен, след скитосване по Родопите се завърнахме голям кеффффффффффф и ако имате гащи да карате по тези пътища там не пропускайте да отидете. Голямо плюскане падна там едни родопски картофки, то пататници то клинове на фона на родопските гайди и хубавото винце - приказка..... Беше едно от спонтанните ми тръгвания, за час решихме, за 30мин нахвърлях багажа и хайде на път.
  ^HONORA^ дребните сладки ги гепнах от мистър Гугъл, не че не мога да ги спретна, но този ентусиазъм ме обхваща когато времето е хладно, че на това топлото само фурна ми липсва:))) Обичам да творя в кухнята, то това си и личи по шкембенцето на Морския.
Делтичка дано Тигърчо се оправи с такава грижовна мама няма начин да не се оправи. Hug
vesselaa това с ръчичката е много неприятно, но сега е момента да се поглезиш.
И сега едно късно кафенце да сложа да се ободрите, че като гледам с този вятър си е само за мързелуване.

Общи условия

Активация на акаунт