Незнам на кой колко му е каръшки деня, обаче на мене наистина ми е каръшки. Но се сещам сега във връзка със стихотворението на Надето...Наде , благодаря ти мила за това
та пак се сещам за арабската приказка където все се повтаря- И това ще премине-Та при мене, бащейко ми във интензивното на системи- рязали са го.....котето ми и то...до 5 дена не му ли помогнат...си отива. Болеста му се развива за няколко часа, мамка му
Реагирах бързо, но просто много, много бързо се развива това заболяване, защото било човешко, а неговата инжекция колкото и добра и скъпа да е не предпазва от човешки вируси
....боли ме корема яко, или по точно слънчевия сплит. Никакво лекарство не мога да пийна, че така се е свило това място, че дори вода не мога да пия. Казват една малка ракия дори 20 гр, отпуска, обаче аз трябва да излизам да изтегля малко авоари, че свършиха по болниците. Добре, че поне У банкатЪ сЪ намирГат.Ей, за тВа по добре пари за парцали и екскурзии, от колкото за болници и лекарста!....И тВа шЪ премИни...........

ВЕСЕЛЧЕ,
Писали сме със тебе
Надявам се, че Морския ще ти помага. Поне на такъв ми заприлича като ни запозна. Няма да те остави твоето момче. Поне да полее китките де!

поглезени сме.

или има такава качка,че от бягане и тичане да се спасяват не могат да се спрат да драснат няколко реда

.
Сега съм с половината си запаси от алое отгоре и се моля докато си легна да започнат да действат,щото иначе ми се пише бдение пред компютъра!!После се посадихме в едно кръчме до попската вила на Траката с чудееесна рибка,миди и други вкусотии поляти обилно с бира и следствие това се прибирам по нощите.И представете си с морския сме на различни мероприятия.

за поколенията)-друго си е,ако съм жива и здрава да разказвам на внуците какви речни занимания сме имали на младини.
А кафенце оставям някоя друга да извърти, че аз нямам времИ за него