Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 745
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
  • Varna
АДАШ,
Кученцето ви е разкошТ...както каза Хонорича, като плюшена играчка е newsm10 Като имахме и ние едно време такава плюшена играчка, ставах още по рано за разходки Laughing
Честита ви студентка...и и пожелавам от все сърце, със лекота да взима всички изпити babydust7 Пожелавам и един чудесен студентски живот и да срещне истински приятели на новото мястУ newsm10
Много хубава новинка МиМ за щерка ти, много. Ще се усмихвам днеска повече smile3521
А ти скоро да си чуеш момчето, че да зарадваш и него със хубавата новинка....колко е хубаво като си ги чуем....зареждат ни поне седмица напред положително и се чустваме най-щастливите на света. ...Ей, за тВа си заслужава това чакане Grinning

А тоя кокер МиМ, няма да ви остави мирни да стоите...толкова са игриви. Много ги обичам тези кученца Laughing Много, много игриви, но и страшно обичливи.

# 136
Добро утро и от мен! Simple Smile
Аз си имам вече момче,дойде си в петък вечерта.С една голяма коса и брада,този път не се подстригвал на кораба,същински пират.
Мим,честита ви студентка,пожелавам и много успехи и добра реализация след завършването.
Делти,още ли летиш от щастие като се чу с Делтов Wink
Весе,ама ти не се спря,пълна си май с идеи за добро изкарване на лятото.
Споделям напълно с Бубка удоволствието да яздиш кон.Неповторимо е. Аз се качих за пръв път на 50 години,децата ми направиха подарък.Така сбъднаха една моя мечта.
Марийче,дано успееш да вредиш децата за градина.То и в Гърция май е като тука.
 Hugна всички.
Хубав ден и успешна седмица ви желая!

# 137
Добро утро на всички!!!   love001  love001  love001
Веси,липсваше ни на седянката,ама ходи,хич не се замисляй!!Хващай нета и веднага измисляй следващата дестинация!!
Mim,голям сладур е мъника. kissДа го намачкаш и нацелуваш като бебе!!
Аз съм голяма кучкарка,имала съм много кучета,обаче кокер съм нямала.Ние в къщи сме по големите породи,нали сме на двор-да пазят.Сега даже мъжкаря ми-старонемска овчарка миличкия много остаря и не се усеща и пиша и ака в движение.Не зная какво да го правя.Остригахме го наполовина да не се мокри,обаче нещо не се получава.За пръв път ми се случва така да остарява.Сърцето ми се къса като го гледам.
Честито на студентката!!!Да е  най-щастливата студентка на света!!  bouquet
Делти,радвам се за теб!!Най-после Делтов в ефира!!
А пък аз да ви се похваля,целият екипаж като се върнаха ги съкратиха-защото нямали кораб!! newsm10Най-после,край на издевателствата.Сега поне с чиста съвест ще си намери нещо друго и ще му изплатят обезщетенията-надявам се да не ги изпързалят.Голям майтап са-циганиха се за последния ден от командировъчните-щото кацнали в София в 12.45 не им се полагали командировъчни зад граница,ами половин ден за български командировъчни-10лв.А това,че ги оставиха да се спасяват от София цял екипаж-те щели да се оправят,беше отговора.На 30 градуса висяха като паяци на автогарата  три часа за по следващия автобус за който имаше билети.След 12 часа полет от Китай!!Нямам думи за българския работодател-такова изкопаемо не съм срещала!!!И кандърдисват хората да напускат по взаимно съгласие-да могат за последно,колкото могат да ги минат newsm61Безобразие!!!Спирам до тука,че ще избълвам още хиляди простотии дето правят милите-слава богу бивши работодатели!!
Весела и спорна седмица на всички!!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 138
Добър ден!
Най-после да седна да почина, че от сутринта съм "яхнала метлата", голямо чистене му ударих след дългото отсъствие и за капак си ударих болната ми ръка  ooooh! мойе пак да съм и пукнала някоя кост, веднага се поду...ама ще потарпя някой друг ден пък да видим  :

По едно кафенце за седянката.
Наде, добре че така е станало и сега сам ще се откаже и ще си търси друга компания, както е казано "всяко зло - за добро"
Mim, голям сладур е! и аз имам куче, докато ни нямаше милото от мъка не е яло и снощи като ни видя голяма радост беше..незнаеше какво да прави  Laughing да скачд, да яде, да лаее или да пие вода, като луда беше  Joy
Делти, не съм се отказала, ама през септември ще ходим, сега се чудя август гъде да скитаме  Joy
На всички хубав ден!

# 139
  • Varna
Днеска съм на свестен бирок, че вчера експериментирах със еднааааа..... ooooh!

Сега люскам това Wink    ама така съм ожаднялааааа. Една аверка от Мамата ми се обади, че е за малко тука и във най-горещото излизам аз да посрещам. Добре, че бираджийницата до нас.

НАДЕ,
Натъжиме със твоето куче Sad Сетих се за нашето, но няма да пиша, да не разстройвам останалите.
И Наде, майната му, има и други компании, аз съм ти казала. Жалко, много жалко, че стана така със Компанията.  Не е вече онова Параходство, просто не е....съсипаха го. То де що имаше читаво във България го опропастиха.  Никой не мисли за България, само такива като нас които не могат да направят нищо ....... Всичко това което си писала е чистата истина. Незнам след колко време дават обезщетения. Ние все още не сме го получили,  моя каза може и да не го получа, че аз сам подадох молба за напускане, нищо, че е по взаимно съгласие. Взаимно дръжки....като няма кораби какво взаимно съгласие....ама хайде да не се ядосваме тука, нали. Работа за нашите мъже има, само жалко за морячетата, че на тях заплатата много е ниска, а работата им знаете колко е хард. Която от вас е била със сърпругът си, знае за какво става въпрос. Жал ми е много за морячетата Sad....

ВЕСЕЛЧЕ,
От всеки вид каЙвенце обичам и уважавам smile3508  bouquet И ти мЪ засрами...ето, метнала си мИтлЪтЪ newsm75 newsm79 newsm28 и си метнала къщата. А аз сЪ почесФЪм newsm78 и само установявам каква голяма калпазанка съм smile3538

МАМИЧ,
Забравих да напиша, че моят на път никога не се подстригва, само малко брадата.  Връщал се е със коса до раменете #Crazy Просто не смее да се подстригва на път...нещо е чул и затова кара такъв рошав и брадат като пират. Веднъж след такъв рейс го вижда моя преподавател по Икономика и се обръща към мене и вика.....Божеййй ти за пират ли си женена и гледа човека със ей такива очи Shocked Joy

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 13:41 от DELTA_DELTA

# 140

Здравейте морячки ! Хайде с мен в рая  Wink

# 141
Добър вечер!
Делти, чистенето ми излезе през нуса  ooooh! , цял сетобяд бях по болници...ужжжас , спукала сам си лакатя, сега 3 седмици щте съм обездвижена, утре рано пак съм в болницата да видят как ще ми слагат гипса  Cry , че тук са големи специалисти
Всичко ми се обърка направо ми се реве  Cry

# 142
  • Varna

ВАСЕЛЧЕ,
Какво стана бе,  #Crazy да не пада от стълба, че така я закъса Shocked Незнам какво да ти кажа освен- Да минава по бързо. И да сложат гипса както тряба! Баш си е да се изядаш от яд Sad
И ако те успокоява....аз не паднах, не си ударих нищо, но на фона на радостта, че моя ми се обади на два пъти, ми се сервираха такива УбУстии от едни хора, които умиргат да ми развалят и настроение и в сичко хубаво около мене,. Притеснено ми е, не съм спала цяла нощ, а и преди второто обаждане на мъжО вече бях във това състояние, та трябваше и на него да кажа, че то ми се виждаше от 5 километра. А иначе правя струвам да не ми личи....но тоя път си ми личеше яко. Така ми е свито около слънчевия сплит....не ти е работа ooooh!.....и продължавам да чакам за
новини....ей така обичат да те държат във напрежение и да ти вменяват вина....

И те така, надух ви главите, не ми се е случвало май ooooh! Веселче, още веднъж- Да ти минава бързо Hug

HELINCI
С теб сме в рая........... thumbsup
Дано поне на другите да им се отдаде да си помечтаят....аз по нататъка, че сега ни ми е за рай, ни ми е за май Laughing Малко през сълзи се хиля както се казва, ама такава съм...и да става нещо кофти, аз все ще се пошегувам....Да ми прощава Господ за това Praynig ама на, шашава жИна...

# 143
Helinci,съгласна съм с теб!Това май наистина е рая!!!Слагам го в списъка с мечтите   redecorationи ще ви се обадя от там да ви поканя на гости bowuu
Веси,мнооооого гадна случка,ама не се вкисвай!!! newsm49И с гипс се ходи навсякъде.Хич не си и помисляй да се отказваш!!Даже по -бързо ще ти мине времето.Всяко зло за добро.Помисли каква полза можеш да извлечеш от ситуацията,колкото и да е неприятна на пръв поглед.Като ти назначат после физиотерапия ще ти кажа с какво да смениш контратубекса за да можеш по-бързо да се възстановиш.Нашите физиотерапевти работят с него!Стискам ти палци всичко да мине безпроблемно!! newsm10
Делти,не им прави кефа да се разтройваш.Те затова го правят!Хората,които обичат да насаждат вина обикновенно са енергийно вампири и в повечето случаи те не го осъзнават!Всичко ще е ок.Не го мисли!!!
От мен за сутрешна закуска един фреш!

# 144
Делтичке не се разстройвай,такива хора точно това целят-да ти вкиснат всичко,тогава за тях деня е минал успешно.Не им доставяй това удоволствие и им провали деня като ти е хубаво на пук на тях.Едно голямо  Hug от мен.
Аз пък да ви се поФаля,много съм хепи,днес се чух с моя мъж за първи път откакто е заминал преди месец по телефона.Иначе пишем мейли,ама друго е да му чуя гласа,аз по тона само му усещам настроението.Както и той моето май Mr. GreenОправи ми настроението и ме зареди с енергия за дни напред Heart Eyes
Хайде хубав ден на всички морячки,пожелавам скоро да получите новини от вашите момчета и разбира се все да са хубави Hug

# 145
ДЕЛТИ  Hug тя хорската злоба край няма ,ма ти пък не им се давай бе душе  Peace силна жИна като тебе, бивали да си го слага присърце .Всичко ще е ок обещавам ти  smile3503 Ти само закачи усмивката на ушите и да  се пукат душманите .  ВЕСИ  Hug кофти работа мила дано бързо се оправиш  fingerscrossed   НАДЕ  Hug от такова място гостите нема да искат да си ходят ,да не ви утеснеят островите  Joy Слънчев ден на всички  Hug

# 146
Добъър дееен  bowuu
Как сме? Чета ви,знам как сте  Mr. Green

Аз съм добре,ама днес много опък ден бее,от сутринта като ми е тръгнало  ooooh! Не,че нещо кой знае какво,ама всичко на карък. Както и да е,туй да са ми проблемите.
Днес реших да изчистя целия апартамент,ама ще опъна и голямото,че наказано. Голямо чистене ще пада,чак не ми се мисли  ooooh!

направих едни банички с локум,ама няма ви черпя,че са за подаване. Сънувах нещо,та за това.

Моето момче-добре е. Пишем си всеки ден,доста често се чуваме. Почти всеки ден. Само като е прехода 2 дни не можем,но си пишем. Добре е,бачка,къса си неврите. Много се смях на тези войници,прегърнали тоалетната чиния и  Sick  Joy hahaha Иначе вече слушат.
Такива ми ти работи. Поименно няма ви изброя този път,ша ма извините   bouquet Още се ориентирам кой кой е ,ама вдявам вече  Mr. Green

Още чакам мадамата да ми отговори от де откри онези сладки от предишната стараница,че ми е любопитно  Grinning

# 147
Здравейте!
Аз си хапвам и пийвам от това,което сте сложили.Чак сега успявам да ви прочета.Днес луд ден,много работа,а навън е едно задушно и влажно.Сега се опитвам да си повъзвърна силите.
Радвам се за всички,които са си чули момчетата.
Веси,неприятна работа с ръката,но както е казала Надя,с гипс също може да се почива.
Делти,едно голямо Hug,а за лошите хора- #2gunfire
А за рая на Хели само мога да си мечтая - отпуск поне още месец се не види.
Хубав следобед и ведро настроение! Simple Smile

# 148
Helinci,ама аз само вас ще поканя бе!!Морските ще идват с корабите да ни наглеждат и така все ще има някой в наличност да ни поглезва Joy Joy Joy
Това е за всички от темата!!!
Здравей, Приятелю!
 babydust7 babydust7 babydust7
Заяви ли желанията си за днешния ден, или ще оставиш
той да бъде управляван от вчерашните ти мисли?
Тези думи ще ти помогнат да започнеш деня си:

Днес ще ми се случат всички най- хубави неща.
Днес ще бъдат осъществени всичките ми желания.
Навсякъде ще ме следват чудеса и вълшебства.
Пожелавам ти най-хубавия ден!

# 149
Здравейте момичета!
Добрата новина е, че не ме гипсираха, а ще бъда обездвижена с една шина за 20 дни и ще мога да я свлям  Praynig , че у нас всичко на мен чака....най ми е жал за цветятя, че малко ги позанемарих. 
Наде, мога и аз да се присъединя при вас в рая  Joy , особенно сега  Joy
Делти, да не ти пука, щото ако им покажеш че си се засегнала, нямя да спрат.....тук всеки иска  на другия да му е зле, май напоследък с товоа се "хранят" малките хора.
HONORA, не си давай много зор с честенето, щото аз си докарах до главата пукната лакътна кост, днес в болницата хем се чудеха, хем се смяха на травмата ми,  щото с голям замах работя и срешнах стената, как несъборих къщата незнам.

Общи условия

Активация на акаунт