Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 743
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Марийче,не се ядосвай-"всяко зло за добро",нали знаеш!Нещо по -добро ще ти се предостави!Ти прави това,което считаш за необходимо,а ще става каквото трябва!!След време ще видиш ,че то е най-доброто за сладурите! newsm12 Аз съм се убедила ,че това е природен закон от който не можеш да избягаш-а не е и неоходимо!! newsm53
От мен за съботната сутрин един ароматен чай!  love001  love001  love001

# 121
  • Varna

Ей, на тВа съм, да почерпя и вас Wink

МАРИЙЧЕ,
Много неприятно това със градината, много. Минала съм по тоя път и до сега ми е едно такова, гадно. Хем нашата градина беше Моряче, а колко родители дето не са моряци си настаниха децата,...а за моето нямаше място. Беше ведомствена градинка, ама и там имаш ли си връзчици, ......знаЙш как става. Тъкмо почвах работа и нямам къде да го оставя....и го оставях сам. Познайте как "добре    " съм работила и как трябаше да напускам Sad и пак да се висим на врата на БатЮ. Майната му....било каквото било, ....Дай Боже при тебе нещата да не са такива и на вторият тур дечицата да са във градината babydust7

НАДЕ,
тЪРЛъчките си остават класика. Ботуши и джапанки у дома, някак си не ми се вижда...как да кажа бееее newsm78....уютно и по домашному. Как да кажа...заповядай със джапанките и ботушите на миндерЯ...някак си не ми върви. Laughing Нямам проблеми със наплитане, намиране и така нататъка Wink
И деЙ тоз йогурт от Йоргутландия?

# 122
Делти,майтапя се за ботушките бе!!!! LaughingПрава си за терличките,наистина са класика за уют!! Simple Smile
А Йогуртландията е до заведението дето се срещнахме последния път.Точно до кафяната къща в която щяхме да сядаме!От рода на макдоналдс е!  food002

# 123
  • Varna
НАДЕ,
Благодарско,  bouquet ще ФЪрлА един гьоз тази вечер на това местенце Wink

# 124
  • Varna
Привет- мривет wavey

НАДЕ,
Намерих Йогуртената къща, обаче  онова хубаво място дето ни води, май са го затворили newsm78 Масите и столовете махнати, чучура от който точеха бира и вода загащени във найлон. Дали не са почивали вчера при тая навилица newsm78 На мен мястото много ми хареса, ще е жалко да са затворили толкова рано.

# 125
Делтичка мерси за кафенцето, че днес ми е едно такова мързеливичко.
Наде, да знаеш коня е голям кеф сигурно и аз мераклийка голяма, като ми докараха коня, че като ме хвана страха, че той не е като колата да удариш спирачката и веднага да спре има доста голям спирачен път в който можеш да си викаш на воля Joy Joy Joy
Марийче не се ядосвай за градината всяко зло за добре може да е, само дето не разбрах за коя градина и къде се борите.
Хайде сега с кафенцето на Делта

# 126
А такааааааааааааааа ,да видим от къде са тези сладки???  newsm78
Ама аз сериозно питам,от кой сайт е тази снимка?  Wink  Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 13:57 от ^HONORA^

# 127
  • Varna
И към сладките на Бубка,
Слагам една страхотно релаксираща музика, на един много любим мой музикант и композитор.

Който харесва такъв тип музика ще оцени и останалите му композиции.

# 128
Ммммм,чудесна е,Делта!

# 129
  • Варна
Извинете,че се намесвам ,но темата Ви би трябвало да се казва " Съпруги,чиито мъже пътуват с кораб "

# 130
  • Varna
Благодаря Естера  bouquet
Но така е решила да бъде заглавието дамата, която е създала темата.  Ако чете, може би ще реши да направи промяна. От уважение към нея, аз не бих променила нищо, мисля, че и останалите момичета също. Нека да оставим тя да реши, нали yes  да изчакаме

# 131
  Здравейте момичета wavey
Тази вечер се прибрахме, ама чесно да се кажа хич не ми се връщташе  Wink , сега ще мисля къде да ходим след седмица  Joy , ама няма да е планина....Немога да смогна да ви изчета  Laughing , умишлено не си взех компютъра на Каваци, там е едно от любимите ми места където си най-близо с природата и далече от "бетонната цигания".
На новодошлите в седянката,   bouquet 
Малко е късничко, ама по едно студено питие от мен

# 132
  • Varna

Хехеее, Веселчейй, добре си се завърнала  wavey шЪ измислиш ти къде да се развявате другата седмица. Ти нали беше намислила бре...или се отказахте?

Най-сетне ДелтУФ, влязоха във пристанище и вчера докато товареха успяхме да си побъбрим и да се видим до 24.30 наше време. Идват насам, ама на Новоросийски шЪ разтУварват. Ей, такивИ ми ти работи. Заспах щастлива и доволна и си казвах, сега ще му отпера поне до 8 часа да спя....Ама друг път....Котьо Ошо ме събуди ранУ, ранУ по зарана....виеше от глад rotfImao

# 133
Добро утро и от мен!! Хич не си поспаланка ти Делта, какво си се тъкмяла до 8 да спиш. Мъжа ми трябва днес да стигне в Япония и с нетърпение чакам да му се появи обхват и да се чуем. Имаме си вече студентка, а той още не знае Simple Smile.
Иначе и аз ставам рано, че малката щерка си има куче от март месец, но аз реших да я отменям в сутришните разходки през ваканцията, че поне сега да поспи детето. А то и не ми тежи - толкова е забавен милия.....Я да ви го покажа Simple Smile

# 134
Като плюшена играчка е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт