Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 739
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Айраянчиту от хмел най ми уйдисва на мен Mr. Green
Мамче радвам се за теб Hug

# 106
Ама ти де жЮвейш бе жИна...че и тях наложи докЪт заспиш Shocked

У нас живея  Laughing ,на климатик! Че то другото не е живот  Laughing
Ако ми беше подарила и един вълнен клин,най-щеше да ми е добре,ама на! Стискаш се!  Crossing Arms

# 107
  • Varna
хУбУ де, аз знам, че жЮвеЙш у вас Laughing предполагам, че и климатици имате, ама така да си ги набримчила, че да си наЛузила и тЪрлЪцииииии Joyче чак и спала със тях Wink
Но явно толкова много си ги харесала, че не си ги и свалила Wink Много се радвам, че толкова си ги харесала thumbsup

Аз, след малкУ отивам на Ино училищИ да сЪ уча да правя едни красоти, че като имам
зор да не са моля да идват да ми правят, ами аз сама, и да не ги чакам да сА натутат,....., че те хората
и поръчки имат и някой път забравяли да дойдат ....и минаха почти три месеца, докато дойдат у нас. #Crazy

МАРИЙЧЕ,
Кога ще е купонЯ със съучениците? Да си изкарате много яко, ти пожелавам, ама тя май и Хонорича е от тая тайфа, доколкото разбрах. Wink

Божейй, чак сега чИтЪ, че Хонорка искала вълнен клин и мЪ изкарала,и стиснЪта. Ей, грабни го тоя зИления...цвИтЪ на надеждата, а и аз нЪл мислА във зИленУ

Хонорке, събра ли сЪ във него Душе? Или ти е големичък newsm78
Аз гледах тЪрлЪчки да ви плИта, че да сте по ИлИганСни Wink

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 17:00 от DELTA_DELTA

# 108
Малко мий тесен,ама нали за туй е клин,а не шалвари  Laughing
Ха добра ви вечер! Ние се прибрахме от събирането на съучениците. Марийка ще ви разкаже ТЯ как изкара   hahaha Със сигурност приятно..но другото оставям на нея  hahaha само ще дам жокер-Карл Луис ряпа да яде  Joy

Аз мога да кажа,че си изкарах прекрасно! Събрахме се,че и чужбинските съученици бяха дошли уи беше много емоционално. Абе имах нужда да изляза и да видя хора-много съм доволна. Само ,че не можах да си обуя клина,че чак сега Делта ми го подари. Язък!

Сега сериозно. При моя мъж ново 20.Абе как му тръгна на този човек направо не знам,голям карък,само проблеми. Едното кадетче,дете на 20г взело,че се обринало,ама само лицето. Че почна да се подува,да оттича. Обадил се моя мъж за медикъл адвайс,казали му алергия най-вероятно. Почнал да му дава лекарства,ама не му минава! Звънках аз тук-там по телефона,говорих с елкари,писах му да му бие инжекция урбазон,ама що не му е бил  не знам. Може би щото поддържа връзка с радио-доктора. Сега са пред Индия точно,чакат да влязат и след 2 дни чак ще може агента да заведе кадетчето на лекар....в индия..но нямат избор. Тц,тц,тц,голям карък бее,ееей значии.  ooooh!
Такива ми ти работи,само проблеми и аз тука го мисля..как ще се прибере с още по-бяла коса.  Confused
Аз си хапвам мелбата и отлитам.В царството на Морфей,да не си помислите друго Wink

# 109
  • Varna
ХОНОРОВААА,
ТеЗ гащаци съм ти ги дала, да сЪ моткаш със тях във нашТЪ тема. Де шЪ ходиш навънка със тези страстоубийки бе жИна Shocked Joy

МАРЧЕЕЕЕЙ,
Не искаш да разправяш май за вчера, а Wink дЪл не ти пуши глЪвЪтЪ Wink

НаздравИ, Мацуранки Wink

# 110
А ще разкажа,вчера си изкарахме страхотно  Grinning Учудих се,че почти всички се събрахме,беше ми много интересно и приятно да ги видя.По идея на HONORA се събрахме в заведение,където имаше място децата да побягат.Всъщност доста дечица се събраха и малките се налудуваха  Joy
Наздраве и от мен с пожелания за прекрасна вечер  Hug

# 111
Кажи,кажи как не подви крак,как бяга след децата цяла вечер  Mr. Green

# 112
Опа, момичета не съм се затрила , но скитосвахме, ще разказвам но първо да кажа добре дошла на
ХОНОРА  bouquet

С Морския се скитахме, по балканите всичко беше чудесно само ако не ми щукна великата идея, че ще яздя кон. Никога не съм се качвала на кон и от първия път сама на коня в горите и балканите, не питайте.... smile3540 мЪжО каза, че съм подплашила всички животни в гората и бил моля ви се спокоен, че съм се навикала за един месец напред, това беше най-малкото, ами конските мухи, които вървят като гарнитура към коня и като минеш покрай борове се допълват и оси, ами тоя ти ми кон като види малко по широка пътека, че като хукне, кое по напред да правя да дърпам юзди, да се държа на седлото да не падна или да викам, малеееееее. Това до тука беше цвете ами вечерта като ме лепна онова вирусче - слабителното, цяла нощ в банята изкарах, но сега съм пушка и се вихря вече  на newsm79 1ironing wash hang 1dishes Сега да сложа един лек обяд и по късно ще ви нагледам пак

Лек ден на всички!

# 113
Благодаря за цветята  Heart Eyes
Моето момче пристигна в Индия,по живо по здраво,дори се чухме на дълго и широко по телефона. Че и във фейсбук успя да влезе и набързо да изкоментира всичките ми статуси  hahaha

Калпака,болния,при него излезе алергия. Правилно е започнал да го лекува. Ама пишлемето му с пишлеме,скрило,че в машината се напръскало с някакъв химикал и мъжа ми си блъска главата от какво е изприщен.  ooooh! Ама като знаеш какво си правил бе,кажи ! Тюююю значии,лапешка работа!  #Cussing out

оф,такива ми ти работи,луда работа Simple Smile
Делта_делта,къде се изгуби?  Отиде да ми плетеш и вълнена жилетка ли? Ама трябва да си ходи с клина,нал знайш  Laughing
Бубка 72,този вирус и през нас мина,много е "приятен'. Особено и като има други екстри като  Sick е нарпаво чудо!
Миме,къде изчезна?

# 114
Тук съм  Grinning ама цял ден вися в сайта където днес трябва да излязат резултатите за детската градина,много съм на тръни.Стискайте палчета момичета да ги вземат и двамата

# 115
Стискам,стискам  newsm17 За Гърция става дума,нали?

# 116
  • Varna
ХОНОРЧиВъ,
БяФ very busy woman, та за Тва сИга сЪ появих newsm47 тЪрлЪчки плИта аз само...а тоз клин сЪ примолиФ на баба Куна от съседния двор да ти го изфъка набързо, дЪн вземИ да простинИ Ина млада булкЪ Wink

МАРИЙЧЕ,
Касмет, късмет, късмет за дечицата   

ХаДи, шЪ взема аз пак да отскоча до Морската да перна още някоя книжчицЪ, тъкмо времето не е толкова задушно.

smile3503       

# 117
А какво е това затишие тука...
Марийче кажи какво стана с децата в коя градина са приети , виж колко съм убедена, че са приети
Хонора вируса вярвай беше със всички екстри. А за кадетчето на твоичкия той си е помислил, че ще се отърве от задачи, но не му е дошло на ума,че може и по голяма беля да направи.
Делчка, като прочетох, че ще ходиш да взимаш книжка, хайде и аз с морския на алеята мислях си, че ще си намеря една книга, която я търся от две години , но уви Sadсамо нови издания имаше, но поне се разходихме.
Сега с какво да почерпя за разхлаждане

# 118
Aaaaa,кога успявате да ходите и да пишете,бе хора????? smile3523Бравус!!И аз днес бях на алеята на книжките саааамо да разгледам и си тръгнах от там с един наръч. Joy JoyА преди това слушах концерта на оркестъра на военноморските сили на входа на морската пред ФК.Разтопих се от удоволствие.newsm03Препоръчвам ви го-всеки петък от 20.00ч свирят там.
А пък преди това опитах йогурта в Йогуртландия,остана да опитам палачинката и още няколко вкусотии дето ми хванаха окото.Можем да направим една сбирчица там по-следобядно време да се разхладим и да пробваме новата придобивка!!
bubka72 ,аз имах едни такива мераци да се кача някога на кон,ама май ми се свършиха!!Хем ме е шубе,хем ми е любопитно,защото все ми се иска докато съм на тази земя да опитам от всичко,което мога.Да не остана капо Joy Joy,не за друго!!!
Делти,имам предложение- newsm12можеш лятото да посрещаш с джапанки всеки нов гост на седянката,пролет и есен с терлички,а като стане зима минаваме на ботушки!! Joy
Така ще има разнообразие и няма да се чудиш да търсиш различни пътъчки за всеки!! newsm78
Свършиха ми блестящите предложения за тази вечер newsm53
Лека нощ на всички smile3524

# 119
HONORA,за Гърция да  Confused
Преди малко излязоха резултатите,не са приети и двамата  Cry Сега имаме 2 дена да подадем възражение и още седмица чакане за резултатите от второ класиране.
Аз в неделя ще ходя на алеята на книжката със сестра ми и цялата детска гранина,но само за разходка.

Общи условия

Активация на акаунт