Мамче радвам се за теб
че чак и спала със тях 
Много се радвам, че толкова си ги харесала 

Със сигурност приятно..но другото оставям на нея
само ще дам жокер-Карл Луис ряпа да яде 

Учудих се,че почти всички се събрахме,беше ми много интересно и приятно да ги видя.По идея на HONORA се събрахме в заведение,където имаше място децата да побягат.Всъщност доста дечица се събраха и малките се налудуваха 

мЪжО каза, че съм подплашила всички животни в гората и бил моля ви се спокоен, че съм се навикала за един месец напред, това беше най-малкото, ами конските мухи, които вървят като гарнитура към коня и като минеш покрай борове се допълват и оси, ами тоя ти ми кон като види малко по широка пътека, че като хукне, кое по напред да правя да дърпам юзди, да се държа на седлото да не падна или да викам, малеееееее. Това до тука беше цвете ами вечерта като ме лепна онова вирусче - слабителното, цяла нощ в банята изкарах, но сега съм пушка и се вихря вече на
Сега да сложа един лек обяд и по късно ще ви нагледам пак

Ама като знаеш какво си правил бе,кажи ! Тюююю значии,лапешка работа! 

е нарпаво чудо!
тЪрлЪчки плИта аз само...а тоз клин сЪ примолиФ на баба Куна от съседния двор да ти го изфъка набързо, дЪн вземИ да простинИ Ина млада булкЪ 
само нови издания имаше, но поне се разходихме.
Бравус!!И аз днес бях на алеята на книжките саааамо да разгледам и си тръгнах от там с един наръч.
А преди това слушах концерта на оркестъра на военноморските сили на входа на морската пред ФК.Разтопих се от удоволствие.
Препоръчвам ви го-всеки петък от 20.00ч свирят там.
,не за друго!!!
можеш лятото да посрещаш с джапанки всеки нов гост на седянката,пролет и есен с терлички,а като стане зима минаваме на ботушки!!