Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 742
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Привет ! Приемате ли нови членове?    bouquet

От доста години мъжът ми пътува,не съм свикнала още с това изпращане. Винаги ми е мъчно,а уж казват,че се свиква  newsm78

Сега съм притеснена,повече от обикновено. От скоро имат въоръжена охрана на кораба,понеже са в пиратски район (на товарен е,цивилен). оплака се,че кораба е станал като военен,въпръжени до зъби,ходят на пред-назад със снайперите,екипажа изплашен...  Confused

При някой от мъжете ви има ли такава охрана на борда? Какво е положението при тях?  newsm78
Благодаря ви предварително   bouquet

# 91
Добър ден на всички!!!Хайде на обяд!!Днес пропуснахме кафето Joy
Добре дошла ,^HONORA^ ! newsm51 newsm51 newsm51Надявам се да ти е хубаво на нашата раздумка!!Не се притеснявай за военната обстановка.Скоро моя морски се върна от пиратския район.И те бяха въоръжени и обримчени с телове-снощи разглеждах снимките му от пиратския период.Това е практиката в залива за сигурност.Удряй по една молитва за безпрепятствено минаване оттам и всичко ще е ок.
Весел и спорен ден пожелавам на всички!!Пригответе си разхладителните напитки за следобяда в хладилника,да не ги забравите  love001  love001  love001

# 92
Много благодаря за топлото посрещане    Blush
Мен не ме притеснява пиратския район,редовно минава от там,от години. Проблема е,че за пръв път се качват военни на борда и всички са шаш. Снайпери,въпръжени,държат се така,сякаш кораба е военен. И екипажа е много иаплашен. За бодливата тел и всичките му там предпазни мерки-да,знам,ама за пръв път му е с войници  Sad

# 93
  • Varna
Хопаааа, още една Русалчицаааа wavey

Чакай и на тебе да ти намеря подходящи тЪрлЪчки Wink  , и една бирка за ДобрЯ дошла Wink

Абе, незнам така що съпругът ти е притеснен, че има въоръжени на корабчето. Моя три години плава там из него тараф и ми е казвал, че предпочита да имат военни на кораба. Но всеки си знае де.

# 94
Как ме нацели какво пия Simple Smile) Мерси за търлъчките  Mr. Green Със здраве ще си ги ползвам  Joy

# 95
  • Varna
Ааааа, много сЪ радвам Wink
Тогава казваш кога до ходим да пиЙм ей от ТвА ?   Wink   

# 96
HONORA добре си ни дошла  Hug
Веси то около вас голям купон  Grinning Аз си мисля,че беше голяма грешка да не попътуваме с морския като беше в отпуска,ама другия път ще си наваксаме.Сега колкото и да се радвам,че съм тук не е същото като да бяхме дошли заедно.
Обаче днес заведох всичките деца (моите и племенниците) на 3Д кино на Колите2  Laughing и беше голям купон.На всичкото отгоре и преди малко ми донесоха Киндъла и голямо четене ще пада.Делти ти знаеше колко го исках,благодаря за ледената биричка,няма да пропусна  cheers
А и другото интересно нещо около мен е,че утре вечер ще се събираме с класа ми от гимназията,да живее фейса

# 97
  • Varna
Eййй, Марийчеее,
Радвам се, на придобивката ти newsm10 Помня със какъв ентусиазъм ми говореше за Киндъла. Да си го ползваш със здраве и кеф thumbsup
А, че Интернета е голяма работа, за кой ли път и аз се уверявам. Вчера точно за това си говорихме
със едни приятели със които точно във Нета са запознахме и се виждаме вече 2 години...и люскахме тази студената ЕФЕС Wink а преди обяд и на бебешко гости ги водихме Laughing да ги запознаем със бебенцето на едното от нашите момичета Simple Smile

# 98
HONORA моят съпруг също са въоръжени до зъби и ограждат кораба с бодлива тел когато минават Аденския залив.За съжаление пирати има не само там,а и на много други места.Познат ми е страха ти и всичките притеснения.Мисли позитивно,моли се и всичко ще бъде наред. Praynig

# 99
А и другото интересно нещо около мен е,че утре вечер ще се събираме с класа ми от гимназията,да живее фейса
Я ?!?! Интересно!! Аз също ! Само щъ замола да не закъсняваш. В 19ч да си там!
Маймунчето,благодаря ти!

# 100
Ааааа,не те познах съкровище,няма да закъснея  Laughing

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 22:46 от мαрия

# 101
Добро утро,мацки ! Как сте? Закуската и кафето са от мен :

да ви разправям . Тази сутрин се смях с глас като прочетох мейла от моя човек. Войниците се изпонатръшкали и  Sick ,понеже не държали на лошо време. Като ги поразклатило-и сдали багажа  Laughing Веднага омекнали  hahaha

Както разбрахте вече,довечера сме на среща с класа. Ще бъде готино,жалко само,че ще остана малко. Какво да се прави,няма как.

Приятен ден на всички!
P.S. DELTA_DELTA,благодаря за търлъчките,топлиха ми тази нощ!  Laughing

# 102
Здравейте,морячки!  Simple Smile
Най-после успях да изчета пропуснатото.Ако взема да изпия всичката студена бира,как ли ще изглеждам Rolling Eyes
^HONORA^,добре дошла при нас и благодаря за закуската.По-добре да са ошашавени моряците,но да има въоръжена охрана.А щом и имейли получаваш,си щастливка.Имаш комуникация.
Делти,дай по един студен айрян с пяна,че много горещо.
Приятна среща довечера на съвипускничките,ще е интересно.Но вие сте още млади и ще се познаете,цирка е при нас-по-дъртичките-питаме се ти кой беше.
Аз в петък вече ще си имам момче.  Grinning
Приятен ден Hug

# 103
Добро утро,момичета! smile3525
Поздравявам всички празнуващи довечера с тази стара и хубава песничка.Да сте най-хубавите и най-веселите на купона!    bigdance2  bigdance2  bigdance2

А за военните пък,моя морски разправя,че се натръшкали от вируса с повръщането и др.....ето.Оставили шмайзерите и айде по баните и кенефите!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Стиска ти палци маме,всичко да е наред и да си дойде по-живо и по-здраво детето!!

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 11:11 от nada8

# 104
  • Varna
МалиЙЙЙ Honora,
мА ти, по тЪрлЪците ли сЪ изпъна #Crazy Joy Ама ти де жЮвейш бе жИна...че и тях наложи докЪт заспиш Shocked
Ох, благодаря ти, разсмя ме и за тЪрлЪчките и за войниците Joy Joy Joy че Надето и тя допълнителнУ Joy Добре, че пиратите не нападат във лошо време, иначе войничетата щяха да бъдат сварени по без гащи, завалийките.

МАМИЧ,
Много радост у вас, весели очички и на тебе за момченце newsm10 Радвам се на радостта ти Simple Smile

И понеже искаш айранчИ, ще ти налея Маме, че ти заслужаваш многУ бе, ама многУУУУ Hug НапраЙ магия тиии, ....нЪл ми пожела да ми се обади БатЮ....ми цъкна ми един СМС. Да знам, че
са още на рейда. По добре там, че съм по спокойна Wink

и бира за който иска Wink и аз съм на айран кЪт Мамича   

Общи условия

Активация на акаунт