Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 751
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Добър вечер,мацки ! Срещата днес мина супер,само дето си изгубихме любимата книжка  ooooh! Дано намеря същата  Praynig

Днес малко притеснения имах покрай майчето ми,та викам да се почерпя за нейно здраве,макар и сама. На точно това съм в момента,черпя:

и
,само че с балканска чубрица (така я обичаме у нас,с чубрица вместо с магданоз  Wink )

Приятна вечер на всички  Hug

# 541
Добро утро,мацки !

Минавам да ви почерпя,защото ми е едно празнично такова. Имаме годишнина от брака и вижте моя мъж какво ми изпрати тази сутрин на мейла (от къде го е намерил този нет,не знам  Laughing)

И сега да почерпя,че най-прекрасния мъж ми каза "ДА!"  Laughing Laughing

И малко така..

Прекрасен ден,момичета  Hug

# 542
  • Varna
ДобрЮтру wavey

Хонорче,
Точно с такава черпих вчера Морския Wink..........И дано си намерите същата книжка,...ама я кажи каква беше, че да се разстърся и аз тука по книжарниците, та която по напред я намери, най-добре.  А иначе аз и магданоз и чубричка слагам, че така сякаш по мирише на къща около мене, като ползвам и чубричка. Или пък някаква друга мерудия, като шарена сол например. Няма да мирИшИ само на пЪрУми я Wink....
И вчера докато чакам моя...и гледам комшията и той сЪ прибрал от рейс...и вика...Душа кО си му сготвила на твоя, че така мирише бе....насипах му на момчето една кутия от тези прозрачните от Имамбаялдъто....стана наистина убиец това БаялдЪ, хем не си играх да пълня патладжани, че и да ги пържа. Хем по мързелашката, хем по здравословно стана....опекох ги  и тВа е.

Хонорчеййййййй,

И така в шампанскУ и китки да премине живота ви!!! newsm10      И плясни и Ино винУ дееее. ...за кака ти ДелтУва и за останалите деТ нИ смИ на Бейлис като тебе...ми все пак гости сме ти Wink МногУ сладкУ само с Бейлс бе Hug

И вчера кО, а, Wink Проверки праЙтИ на кака си ДелтЪ, дЪЛ не си е дошъл Морския, и дЪл не съм го подпукала по обяд Joy Hug

# 543
Вино?? Веднага  Laughing Laughing

# 544
Добро утро  Two Hearts
Хонорче,това е за теб newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51http://makeyour.net/ecards/anniversary/to_a_couple/greetings_ecard-750.html
Казвай коя е книжката,нали сме за това тука-отряд за бързо реагиране при нужда!!!
Делти,весели ти очички!!! luvbed txtloves Two Hearts
Как е Батю!! 1dating
Раздуй тази здравословната рецепта с патладжана,какво е туй прозрачното???
От сутринта с тези красиви и вкусни почрпки едва се удържам да не сипя по едно.Ако го метна от сега с кафето ,отива малко на алкохолизъм!! Joy Joy Joy
Ще се удържа до обяда за една чаша винце,пък после каквот сабя покаже Joy!!
На всички наздраве за хубавия неделен ден!!  Wine Glass

# 545
Делти,весели ти очички!! Представям си как сте се радвали един на друг  Heart Eyes
Благодаря за пожеланията Simple Smile
Наде,много ти благодаря за картичкта и за пожеланията!!!  Hug

Тази е книжката:
Ще я потърся в книжарницата до нас.Ама ако я намерите някъде-свиркайте  Wink В много краен случай ще я поръчам по нета (идеята ми е да избегна доставката,която е почти колкото книжката  Wink )
 Hug

# 546
  • Varna
Наде,
Сложих във една прозрачна кутия от Имамбаялдъ-тУ на комшиите...та това е това прозрачното, за което питаш.. Иначе вместо да пържа патладжана, аз го опекох. И си го опекох във оная тендЖЕрУшка на която и викам НЛО-то- тенджеро-фурничката.  Не сЪ окади стаята хич.

# 547
Привет мацки!
Норче,честита ви годишнина,да се обичате цял живот!  bouquet
Делти,весели ти очички! Hug
Ние тъкмо се завърнахме,денят е прекрасен. Simple Smile
Нашия морки вчера потеглиха от щатите към Нова зенландия,съответно днес си нямам и мейл губи се обхвата но се надявам да пише утре поне.
Бейлис така ми се е припил две не виждам,май ще направя тия дни едно метро,че само ме дразните тука. Laughing
Хубава неделя от нас! Hug

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 17:06 от Nataliiiiiii

# 548
Добър вечер! Прибрахме се...голямо обикаляне направихме...наситих се на балкан  Laughing и на пъстърва за няколко месеца напред  Laughing
Хонорче това е за теб!

Делти, весели ти очички! Сигурно нестъпваш от радост, а летиш  Wink
Тази вечер ще почивам, че идната седмица голямо приготовление ме чака  Laughing за моренцето, трябва да съм във форма от всякъде  Wink
Хубава и спокойна вечер!

# 549
Норче, честит празник! Съхранете огъня на лябовта завинаги!!!!
Детичка Wink
Ние с щерката и с наши приятели бяхме  Акваполис, страхотно време улучихме, голямо пързаляне падна, но ми липсваше половинката, че миналата година беше с нас и си бише друго.....

# 550
Сега ми се изясни прозрачното Joy Joy Joy
Чудесно щеше да е да съм ти комшийка, Делти!!!Да имаш комшия да ти подава такива прозрачни кутийчици с вкусотийки вътре,ама хич не е за изтърване smile3508 newsm53
Веси,морската риба не че си е нашенска,ама ми е по-вкусна от речната!!!Не искам да дискриминирам никой bashс мнението си ,ноооо това е положението от моя гледна точка!!Ям всичко що е риба,ама ако трябва да избирам ще е морската!! yes
Желая приятна и спокойна вечер!!Поздрав от мен момичета!!!

# 551
  • Шоколандия
Здравейте дами! Аз отново се занимавам с глупости, вече ми писва (Иде ми да захвърля всичко и да стана принцеса хаха). Преди два дни ходихме на село с баща ми. Преди 2 месеца дядо ми получи удар, почти се възстанови, но решихме да направим  "зимна" тоалетна, че сега има само една външна, за която има да се преодоляват едни стълби и в леда си е направо опасно. Та натоварихме Маздичката със сите материали и ги занесохме там, аз се възползвах от случая и си измих колата, че цяло лято я бах позанемарила. Направо блесна. Като приключихме  с всичко подпалихме наобратно и тъй като съм руса, не се съобразих да се позабава още час там и влязохме във варна в 5-5:30- трафика беше ужас. Тъкмо стигнахме до нас, но пред гранд мола имаше страхотно задръстване, та пъпля си аз едва едва спри - тръгни и по едно време усещам как колата се разтриса и се чува нещо да се чупи. Обръщам се и гледам един таксиметров шофьор нещо ме е пропуснал последните 10 минути, че съм пред него (или пък е искал да ме почувства от близо newsm78). Ако бях сама може би щях да сляза да се разправям с него, ама той баща ми като разбра, че оня ме удари и тръгна веднага на бой. Не мисли, че е човек на 60 години, който едвам се крепи на краката си и онзи 30- годишен шофьор с два шамара ще го повали. Та освен другото се наложи да осмирявам и баща ми и не слязох. Карах си така 10 минути спри - тругни пред "бакшиша" и чак пред нас видях, че ми е натрошил стъкларията отзад (стоповете). Ама късно.... та сега се занимавам с поправянето им или по- скоро търсене на ваарианти. На  работа колегите се майтапят с мен, защото  рамките на една седмица си строших телефона, полилея в кухнята и колелото..... е сега и Маздата....

Отделно търся тука из Форума малко сладкарски опит, ама засега седя  Tired пред лаптопа и нищо. Една приятелка иска да изненада мъжа си и да направи торта за рождения му ден, естествено съобразена с неговия вкус ще бъде шоколадова...  до тук добре. Решила е да я полее с шоколад, но иска да й помогна като бивш възпитаник на ТОХ-а за да не се провали в последния момент и ето го тук голямото НО... Пухева явно я часовете за тортите хич не е внимавала в час, защото си няма никакво понятие.... Тортата стана ясно, че ще е с готови блатове и крем от заквасена сметана и шоколад. Ама се чудя, че не ми е много ясно... дали когато се залива с шоколада тортата се мажеше с крем... или направо. Все ми се върти, че се изглаждаше с крем, обаче в случая, че кремът е от заквасена сметана, дали няма да се свлече от топлия шоколад, голямо мислене му мисля и нищо не ми пристига на акъла newsm78

# 552
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ wavey

Наде,
Аз, май и друг път съм писала тука, че и баници съм правила и съм носила по комшии и други неща....обаче те ме гледат, сякаш не съм във ред като им нося разни вкусотии. След това пък не мога да си прибера чиниите от тях. Че и едно благодаря не чувам. Та се отказах да нося, че гледам във очите им нещо което не ми харесва. Не ги карам да правят и те баници  и други неща за да ми връщат...айде нЕма нужда. Имала съм на сърце, дала съм, ама да ме гледате така като телетаааа....майната ви. Като не оценявате, проблема си е ваш. Няма го предишният комшулук, няма го за съжаление...или е нещо много рядко....

Пухич,
Виж за колата ти и аз се ядосах #2gunfire Дано да успееш да си вземеш стоповете които са ти нужни newsm10. А иначе там за селото ви....ами няма как, щом си имате се налага да ходиш на село. Иначе, незнам как ще станеш Принцеса newsm78 ако можеш да му дадеш Игнор, но ако можеш. Ние нямаме село, така, че.....май принцеса го раздавам казваш, а Wink

Веселче,
И тебе те споменавах снощи, във връзка точно със това ти пътуване до БалканЯ и следващото newsm10  та и обсъждахме въпросЯ за джип и кВа марка Laughing

Лек и много, много усмихнат ден на всички Русалчици Hug

# 553
Добро утро!
Тоз септември много хубав...всчка сутрин сънце  Laughing
Пухи, не се отчайвай, стопове и ламарини се поправят...виж в някоя автоморга...там са много поевтини. Някой път като тръгне накриво, така е цяла седмица...ама вече сме нова  Peace
Наде, и аз обичам морска рибка  Laughing , ама като няма прясна  Wink в балкана хапвах прясна пъстърва, има един комлекс на Енино с живарник...та там я гледат и ти я приготвят.
Делти, минахме през Хаимбоаз,  ooooh! двийението беше натоварено....ама то останали здрав проход в таз наша хъбава страна. Добре, че не е от най-мошните джипове, че в ръчичките на морския страшничко....изпокарахме се,...и сега съм го заплашила, че не траъгвам с него....да ми купува самолетен билет или си оставам  Wink . А за марката, да не правя реклама, ще кажа само баварска машина да е  Peace
Днес ще си позволя едно шоколадово суфле....че да възстановя нервичките си от пътя  Wink

# 554
Добро утро!
Чак са засрамих - два дни не съм влизала в темичката Embarassed,а то станали толкова хубави неща.
Макар и със закъснение - честито на  Бубка и Хонорчето.Много здраве,щастие и късмет желая и на двечките.
Хонорче,жалко за книжката,защото някой просто си я е присвоил. #2gunfireИ това не е за детенце,а за майка му.Не вижда ли,че е взело чужда книжка.Сега всички ще търсим нова,сигурно ще се намери.
Делти,вечели ти очони.И не те проверявахме какво правиш с морския-то е ясно hahaha,просто искахме да те чуем.
Пуфи,ако имаш каско,ще се оправи всичко.Малко повече нерви,но ламарини се оправят.
Аз пък тази сутрин забравих ключа отвътре на вратата Confused и сега ще ходя за ключар.Станала съм на толкова години,за пръв път се случва.Май трябва да взема мерки и да махна топката от вратата.Вече остарявам Sad
Поздрави на всички,които не успях лично да спомена,че стана много дълго.
Хубав ден и спорна седмица  Hug Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт