Дано намеря същата 
Днес малко притеснения имах покрай майчето ми,та викам да се почерпя за нейно здраве,макар и сама. На точно това съм в момента,черпя:
и
)Приятна вечер на всички
Дано намеря същата 
)

..........И дано си намерите същата книжка,...ама я кажи каква беше, че да се разстърся и аз тука по книжарниците, та която по напред я намери, най-добре. А иначе аз и магданоз и чубричка слагам, че така сякаш по мирише на къща около мене, като ползвам и чубричка. Или пък някаква друга мерудия, като шарена сол например. Няма да мирИшИ само на пЪрУми я
....
И плясни и Ино винУ дееее. ...за кака ти ДелтУва и за останалите деТ нИ смИ на Бейлис като тебе...ми все пак гости сме ти
МногУ сладкУ само с Бейлс бе 
Проверки праЙтИ на кака си ДелтЪ, дЪЛ не си е дошъл Морския, и дЪл не съм го подпукала по обяд

http://makeyour.net/ecards/anniversary/to_a_couple/greetings_ecard-750.html

!!

В много краен случай ще я поръчам по нета (идеята ми е да избегна доставката,която е почти колкото книжката
)

с мнението си ,ноооо това е положението от моя гледна точка!!Ям всичко що е риба,ама ако трябва да избирам ще е морската!! 
). Ако бях сама може би щях да сляза да се разправям с него, ама той баща ми като разбра, че оня ме удари и тръгна веднага на бой. Не мисли, че е човек на 60 години, който едвам се крепи на краката си и онзи 30- годишен шофьор с два шамара ще го повали. Та освен другото се наложи да осмирявам и баща ми и не слязох. Карах си така 10 минути спри - тругни пред "бакшиша" и чак пред нас видях, че ми е натрошил стъкларията отзад (стоповете). Ама късно.... та сега се занимавам с поправянето им или по- скоро търсене на ваарианти. На работа колегите се майтапят с мен, защото рамките на една седмица си строших телефона, полилея в кухнята и колелото..... е сега и Маздата....
пред лаптопа и нищо. Една приятелка иска да изненада мъжа си и да направи торта за рождения му ден, естествено съобразена с неговия вкус ще бъде шоколадова... до тук добре. Решила е да я полее с шоколад, но иска да й помогна като бивш възпитаник на ТОХ-а за да не се провали в последния момент и ето го тук голямото НО... Пухева явно я часовете за тортите хич не е внимавала в час, защото си няма никакво понятие.... Тортата стана ясно, че ще е с готови блатове и крем от заквасена сметана и шоколад. Ама се чудя, че не ми е много ясно... дали когато се залива с шоколада тортата се мажеше с крем... или направо. Все ми се върти, че се изглаждаше с крем, обаче в случая, че кремът е от заквасена сметана, дали няма да се свлече от топлия шоколад, голямо мислене му мисля и нищо не ми пристига на акъла

Дано да успееш да си вземеш стоповете които са ти нужни
. А иначе там за селото ви....ами няма как, щом си имате се налага да ходиш на село. Иначе, незнам как ще станеш Принцеса
ако можеш да му дадеш Игнор, но ако можеш. Ние нямаме село, така, че.....май принцеса го раздавам казваш, а 
та и обсъждахме въпросЯ за джип и кВа марка
в балкана хапвах прясна пъстърва, има един комлекс на Енино с живарник...та там я гледат и ти я приготвят.
двийението беше натоварено....ама то останали здрав проход в таз наша хъбава страна. Добре, че не е от най-мошните джипове, че в ръчичките на морския страшничко....изпокарахме се,...и сега съм го заплашила, че не траъгвам с него....да ми купува самолетен билет или си оставам
. А за марката, да не правя реклама, ще кажа само баварска машина да е 

И това не е за детенце,а за майка му.Не вижда ли,че е взело чужда книжка.Сега всички ще търсим нова,сигурно ще се намери.
,просто искахме да те чуем.
Препоръчани теми