Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 748
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Делти,до нас се продава едно място!Ела да живееш до нас да станем комшийки,пък да видиш какъв улук ще направим. newsm06 Ама хич няма да те гледам някак си  Confusedкато ми носиш вкусотийки.А пък чинийките ще ти ги връщам веднааааага и ще ти ги пълня с алое,щото това ми е специалитета Joy Joy Joy
Маме,това с ключа не е от възрастта,а от хилядите работи дето ги правим наведнъж.То един мозък за какво по напред!!!
Пухи,ама хич да не ти пука за пластмасите и ламарините.Ако те натоварят финансово,компенсирай с нещо дето е нездравословно и давай напред!!
А сега предлагам да се тестваме-Кой принцеса и кой-Не!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Къде си бе, принце, че ми омръзна да чакам в тоя коптор
ВАЖНО!!!
Този наръчник е предназначен само за принцеси. Задължение на всяка принцеса е да съхранява своя екземпляр и да предотврати попадането му в ръцете на придворни дами, прислужници или (пази, Боже) принцове.
Скъпа принцесо,
Ако четеш този наръчник, то ти трябва да си истинска принцеса (ако не си - любезно те молим да спреш до тук и да отидеш да вършиш нещо друго, по възможност на майната си).
Като истинска принцеса ти трябва да живееш в своята приказка, а както знаем, целта на всяка приказка е накрая всички (т.е. - ТИ) да заживеят щастливо .
Този наръчник ще ти помогне да се ориентираш в коя приказка си попаднала и как да я накараш да работи в твоя полза, като ти осигури принц, замък и още куп привилегии, на които само принцесите се радват.
Както сама разбираш, този наръчник трябва да бъде запазен в строга тайна и от съображения за сигурност ще трябва първо да проверим дали ти си достойна да притежаваш екземпляр от него.
Истинска принцеса ли си?
Има няколко сигурни критерия, по които можем да проверим дали си принцеса. Ако отговаряш на поне едно от следните условия, значи успешно си преминала нашия тест:
1.  Можеш да усетиш грахово зърно и през сто пухени завивки (или винаги нещо не ти е наред  - връщаш келнера, сменяш масата, не харесваш офиса и гадната продавачка те гледа кисело).
2.  Губиш си обувките (трябва да ги губиш, иначе каква основателна причина имаш постоянно да купуваш нови?).
3.  Баща ти е богат и живееш в замък (... ).
4.  Имаш придворни дами и прислужници (друг ти оправя бъркотиите и има кой да те хвали).
5.  Търсиш принца на живота си (ако отговориш с не на този въпрос, хич не си прави труда да четеш надолу - с такива като теб не разговаряме).
Твоята приказка
След като вече сме сигурни, че си една от нас, можеш да споделиш изстраданата мъдрост на приказния  ни свят:
1. Малката русалка
Съжалявам, че това трябва да е първият пример в нашия наръчник, но по-добре да започнем първо с лошите новини.  Това не е приказка, а истинска история, която неизбежно се случва на една от всеки две принцеси. Говорим за истинската история на Андерсен, а не за захаросания филм на Дисни.
Приказката  звучи така. Първо намираш своя принц - млад, красив, богат и необвързан, при това романтик, търсещ семейно щастие.  Зърваш го отдалече и се влюбваш.
После идва страшната част - за да си с него, се превръщаш в безгласна буква. Продаваш гласа си, опашката си, същността си на принцеса на русалките, продаваш дори душата си. Толкова много се стараеш да му се харесаш, че той те приема като част от декора в замъка и си намира друга.
С две думи той заживява щастливо, а ти - страдаш. Пази се от тази приказка, мила принцесо, макар че това е безсмислен съвет - попаднеш ли в нея, изход няма.
2. Пепеляшка
Достатъчно с лошите новини. Тази приказка иска да ти напомни, че всяка може да стане принцеса. Е, не точно всяка, но щом вече си почнала, давай.
Първо, за да хванеш принца, ти трябва бал. Балове в наше време - бол. Избери си някой  в хубав замък, където преобладават кралските цветове -златно и винено червено. За да си напълно сигурна, че на бала присъства поне един принц, огледай хубаво каляските (колкото повече коня, толкова по-добре).
Второ  - няма да те пуснат току-така на бал, но ти трябва да си силна и да намериш начин да се вмъкнеш. Влизането на бала си е твой проблем, не можем да ти дадем напътствия за всичко.
Трето  - намери си рокля. Нищо, че живееш в стаята за прислугата и приятелите ти са мишки, на бала никой няма да разбере това, ако си с подходяща рокля. Затова викаш феята, ползваш всичките си магически трикове и намираш рокля, която да крещи "Пепеляшка in the House!!!".
Четвърто - пристигаш  на бала и привличаш всички погледи. Танцуваш като никоя друга, за да те забележи принцът, щото те принцовете са кът, но ще се изненадаш колко принцеси има по баловете и всичките мятат гюбеци (ей, къде ги учат тия неща?). После, ако си попаднала на правилния бал, сто процента ще срещнеш принц, който ще се впечатли от усилията ти и ще те покани на втори бал.
Понеже много се отплеснахме, накратко: ще си поиграете известно време (ти ще си губиш обувките - той ще ти ги връща) и ако си родена за принцеса, той ще ти нахлузи не само обувката, но и брачната халка. Ти ще заживееш приказен живот с много балове и ще си толкова богата, че ще можеш благородно да подхвърляш трохи на старите си приятели мишки.
3. Рапунцел
Това не е приказка, а мит, измислен от фризьорските салони, за да продават повече екстеншъни. И все пак  фактите говорят, че сложиш ли си удължения на косата, дори да си затворена в най-висока кула без врата, принцовете пак ще си изтрепват да те търсят. Пък ако добавиш и малко силикон, ще ти е нужно нещо повече от кула, за да спреш набезите на потенциалните си партньори.
4. Спящата красавица
Това е най-патетичната приказка, в която може да попадне една принцеса. Първо някаква си зла вещица я омагьосва да заспи и тя нашата заспива. С две думи - ляга и чака принцът сам да дойде. Е, не знам какво да ви кажа: лягайте, ако ви се чака сто години.
Този тип принцеси нямат никаква самоинициатива. От друга страна, ако стоиш достатъчно дълго на едно място, то е много вероятно накрая да срещнеш това, за което другите са си изтъркали токчетата да обикалят. Успех!!! (Ооо, за малко да забравя - това важи само ако сте красавици, в противен случай не разчитайте много, изберете си друга приказка.)
После,ще решим тези дето не сме принцеси Joy Joy Joyкак да станем newsm78

# 556
Хи хи хи  Joy
Наде, май най-яката е забравена  Joy  Joy  Joy че не се знае коя жаба ще се превърне в принц
Така че, принцеси целувайте жабите  Joy , може някой принц да се е скрил....

# 557
  • Varna
Надеееййй,
Яко бе, якоооооооооооооо Joy newsm10
Бързам кЪт сЪ вЪрна шЪ пиша и за рибата и за принцесите. Отивам да купя вентилЬЯтор за голямата баня, тъкмо късмет, че Морския тука, че хич не обичам да ми се моткат разни мастУри, като го няма.
До сега съм препускала по пощи, че синковеца уж всичко си взе, а някои неща забарЙ ooooh!

И кога шЪ вЪ видя? Дайте докато е хубаво времето да се видим и тази седмица, че после как ще се виждаме незнам. Предлагайте час и ден, .....мястУтУ вече е извесТнУ Laughing

# 558
Айде,аз съм ЗА!! newsm10!Казвайте кога! newsm78Днес изпращам втория юнак в Германция и ще ми е мнооооого едно никакво!Трябва да си запълня дните само с положителни и работни и всякакви хубави емоции!Хем ще обсъдим как да ставаме принцеси на живо Joy Joy Joy
Хубава принцеска седмица желая на всички!!  love001  love001  love001

# 559
  • Varna
Значи за вкуса на рибката и то Черноморската подкрепям Надето със седем, осем, девет и така нататЪчи ръце....Ще питате що....може и да съм във грешка, но съм хапвала прясна туко що уловена риба и във Атлантика и във Тихия  океан и във Индийския и на Червено море. И като казвам прясна уловена по тия морета и океани, това означава туко що откачена от въдицата, момчетата я транжираха и бух във тиганите. Но всички със които съм била във този момент и са сравнявали вкуса на нашата и другата, поздравленията са били винаги в полза на нашата.....Абе по УбавУ от наштУ нЕма....само дето ние не можем да си го пазим за съжаление...........
А иначе за Принцесите......абе тука всички сме Принцеси под прикритие smile3503 newsm03 Поне аз не чуствам някоя от вас да не е обгрижвана и глезена  от нейния човек. Може и да греша, да не преценявам правилно, но поне тези които пишете, така ми се струва за вас. Колкото за мен....навремето като бяФ по млада ....та една комшийка вика...Абе комши, изпрати Марти у нас, че нашето като го чува да благодари, да поздравява, да използва вълшебни думички и той ги използва....демек Марти играеше даскал-добро възпитание Wink на 5 годинки беше Диването тогава. Но да си го похваля, той и на много по млада възраст получаваше пУФали за добро държаниеее...та сЪ отклоних, щото хвалих Joy И идва при тази комшийка една нейна приятелка на гости. Аз съм у дома и правих кекс...пък аз като правя и вече знаЙтИ аз и нося по комшии. Отивам аз със кекса у комшийката, и оная любопитната и приятелка пита...Абе верно ли, че работите Принцеса....Викам що? Оная....ми синът ви казва така....Аз...ми щом така казва, това бачкам бе душа Wink.........А аз тогава тъкмо щях да почвам работа, и чаках да ми се обадят, та си стоях у дома и чаках това обаждане.  Марти казал, ...мама не работи...тя работи Принцеса Wink Та работила или не работила, винаги съм се чуствала Принцеса де...Обаче като се замисля...абе де да знам как се чустват принцесите....За себе си обаче знам....обичана ли си...обичаш ли....не Принцеса, Иператрица си!
ХаДи сега Принцеса Делтува да отива да замесва каймЪтЪ, че да поеме всички подправки, и кЪт метнИ любимите кИФтета на БатЮ, да му завиди целия блок Wink Мариновала съм и малко пилешко, продуктите за салатата са на  stand by и там още каквото има, че тази вечер у дома, защото утре сутринтЪ..... Утре smile3548 ще вдигат платната отново.....

# 560
  • Варна
http://www.moreto.net/novini.php?n=146215&p=4

"Стягат протест срещу некоректните корабособственици"

Протест срещу некоректните корабособственици ще се проведе от 18 ч. днес на централния площад "Независимост" във Варна.

Бедите, които застигнаха много български моряци зад граница и хвърлиха в паника техните близки в родината, в крайна сметка принудиха потърпевшите от проблемите в морския бранш да излязат на улицата, за да защитят правата си.

"Шестима български моряци гинат в Гърция, несправедливо обвинени в контрабанда! Други десет тънат в мизерия в Бразилия! Докога фирми - корабособственици, които не са регистрирани в България, ще се гаврят с българските моряци и техните семейства?", питат организаторите на протеста. През почивните дни те масово разпространяваха из кварталите листовки с информация за планираната демонстрация и за причините, довели до нея.

# 561
Привет сладуранки!
Много сте писали Simple Smile
Кака ви Наталка ходи да си купи бейлис ,че само на снимки ми окапаха лигите.
Маме Р,и аз съм голяма забравана спокич,че за кое по-напреде да мисля ммм???? Simple Smile
Делте,права си всички тук сме принцеси и на мен такова впечатление ми прави. Simple Smile
Гледам не искате да дочакате началото на октомври,което много ме радва,да предлагам лииии?
Айде в събота да бъде почивен деня в 12.00 на хотел ''Одеса'' отпреде а от там нататък където решим.
 Hugза всички Hug

# 562
Привет,принцеси!
Мама вече е отключена и сега чакам момчето ми да дойде да ме вземе и да ми донесе забравения ключ.
Съботата е работен ден(за съжаление),хайде да е в неделя Praynig
Принцеса Делта тази вечер е с принц Делтов,хайде много скоро да се върне за по-дълго.
Натали,наздраве с Бейлисчето,аз също го обичам.
Чао за сега и до утре! Simple Smile

# 563
# 564
Привет принцеси-явни и под прикритие.
Ние днес вече се прибрахме от Варна ,изкарахме си страхотно там..Видях се с  вас,наплувах се на воля в морето ,наспах се,свърших заплануваната работа без проблеми и непредвидено напазарувах доста неща.
Аз сега съм принцеса на половин работен ден,когато мъжът ми се върне ще поработвам повечко като принцеса.
Наталке,като говорихме за Бейлис в събота и аз вечерта на едно събиране се сетих и си го поръчах.
Аз си харесвам речната риба,но като дойда във Варна вие като специалиски  може да ме заведете да ме убедите,че Черноморската е по-хубава.За вино или бира ще се разберем.
Хонорче-всичко най-хубаво за празника.
 И аз съм на сладкарска вълна.Отивам да мисля как да направя торта да е  тежко шоколадова,с плодове,без сметана,с глазура,но и с желатин и да има място за надписи.
Лека вечер

# 565
helinci   Hug
scorpita , как протече протестът днес?

# 566
Добро утро!
MameR,извинявам се не съобразих.Нека наистина да е в неделя срещичката ни,убедена съм,че отново ще си изкараме суперски.Хубав ден морячки! Hug

# 567
  • Varna
ДобрЮтрУ, Русалкови принцески Hug

Преди малко сЪ изпратихмИ.................................

За срещичката,  щом съботата е работно време, нека е във неделя, за да могат да дойдата и момичетата които са на работа. Да се видим повечето, че ако наистина се разваля времето, едва ли ще можем да се виждаме така, както успявахме напоследъка.....Към колко часО?  В 12 часа ли беше? Казвайте удобен час за вас

Гали,
Метни една снимка после на тортата, ако можеш. Явно сте по тежките шоколадови торти smile3521 Да виЙ сладкУ thumbsup

Много, много усмихнат ден ви пожелавам Русалчици !С нетърпение чакам да се видим Hug

# 568
Хайде в 12.30 в неделя пред хотел ''Одеса'' там където се чакахме последния път.
Делте,кофти но поне се видяхте с БатЮ,не бъди тъжна.
А относно застудяването хич не си и помисляйте,че няма да се виждаме и на закрито,има закрити заведения,молове нали така. Simple Smile
Гали,стига с тези торти ,кака ви Наталка следи за линията си изкъсо Wink

# 569
Добро утро,Принцеси!
Днес имам много работа,затова грабвам кафето и я мятам.
За неделя е добре,ще се постарая да дойда.
Скорпитче,ние отдавна знаем за подписката и протеста,даже много от нас се разписаха .Тя е в градинката зад театъра.Следим темата и сме в течение.
Лек ден и много  Hug
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт