Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 744
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Мили дами, пардон - принцеси,

Ето какво се случва, докато всички чакаме някой друг да ни накара да искаме да се променим, да ни поднесе информацията по по-интересен начин, и въобще не спираме да търсим причините за това защо едно или друго нещо НЕ се е получило.

"Един от задържаните моряци в Гърция е получил инфаркт"
http://www.moreto.net/novini.php?n=146523&p=1

Молете се като мен това никога да не се случи с някой от вашите близки, защото малодушието ще е абсолютно същото.

И моля ви, не го приемайте лично. Целият ни народ е такъв. Няма да се опитваме да се отличаваме, я!

# 586
skorpita,малко по-нагоре са ти ''смелили'' на по-прост език липсата на участие в този протест.
Аз от около месец пиша тук по-редовно,досега твой пост не съм виждала  ,май влизаш само за да се заяждаш.И не бъди така иронична с това ''принцеси'' става ли?Като сме ти неприятни прав ти път към други теми.
Форуми в които хората са ми неприятни  нито ги чета,нито пък пиша и в тази връзка ми е необяснима проявата ти тук.
Не на последно място съжалявам за болния моряк,дано се оправи наистина. Praynig

# 587
  • Варна
Натали, във форума съм доста по-отдавна от теб и общо взето от почти всички, които пишат в него в момента. А това, че не си ме виждала да пиша скоро, по-нагоре съм го "смелила" на по-прост език защо е.

Ирония няма. Само огромно съжаление за това което (НЕ) се случва.

А сега спокойно, това е последното лирично отклонение, което ще чуете от мен. Но дали ще пиша, кога, за какво и какви са моите причини (някоя по-горе любезно беше обяснила, че всеки си има причините и не можеш да коментираш без да ги знаеш) си е моя работа.

Върнете се назад в темичките и вижте какво се обсъждаше преди и от кого. И колко от тези хора участват в разговорите в момента.

Айде със здраве!

# 588
За първи път се записах в този форум пролетта на 2010 год.след това на два пъти започвах и спирах да пиша именно заради подобни форумски нападки,след които следваха дни на скука и пълно мълчание в темичката ни.Освен това кой от кога пише мисля,че няма много голямо значение,по-важно е да влизаме тук за да се разтоварваме а не обратното.

# 589
  • Varna
Преди месец сърфирайки из програмите попадам на предаване на СКАТ-ТВ....мисля, че бях постнала нещо относто това тук Скорпита...ти чете ли ме тогава  взе ли някакво отношение??? Та там във това предаване се разбра и за болният моряк, и за това, че единствено СКАТ, правят нещо за тези моряци.... Ако СКАТ, наистина само те имат грижа за тях, това да ти говори нещо, а...ако сме могли  направим тука шесте или седемте жени които пишем във темата да сме направили......Много е лесно отново да ни размахваш пръст като на провинили се дечица. Още като прочетох поста ти исках да те попитам ей така като списваща от време на време във темата....Та исках да питам....що не го напишеш тоя апел към нас за този протест...ама със твои думи, които да ни накарат, дори и тези и със туко що слязал за няколко часа мъж, дори и тези със малките деца, защото тука мамите са със по две малки деца, или дори тези които живеят далече от Центъра, или като Весела които не живеят във Варна....да дойдем въпреки изброените от мене причини. Но да си ползвала такива думи, които не могат да ни оставят в къщите въпреки причините които ти изброих.
Пък дали ще се наричаме Принцеси или Имератрици, това си е наша работа....това, че ти не може да разбереш кога се шегуваме , това си е твой проблем...нямаш чуство за хумор, ми подигравай се....пък нали пишеш, че темата ни те отвращава....бе що не ни подминаваш щом толкова те отвращаваме  newsm78 Еййй, Божееейй нали беше много заета със работата си, и със магистратурата.... как намираш пък време да ни опердашиш тука за хулиганското ни държание, не ми го побира акъла...ама той акъла ми стига само да сЪ наричам Принцеса, нЪл тЪЙ............
ХаДи бъди жива и здрава, усмихвай се повече, и когато призоваваш хората към нещо хубаво каквото наистина е тази кауза за тези моряци....ами вкарай плам в думите си, бъди убедителна, увлечи хората .......

А , да видях писала си преди мене....ами да ти кажа аз съм във темата почти по времето когато и ти си дошла....Аз март писах,2009, ти малко преди мене.....ами не виждам разлика във писането на жените, не виждам преди това къде си ни водила на борба и за други каузи. Споделяли сме и толкова. Имаше там една борба, които водихе две сестрички, но те си я водиха самички, почти самички и бяха дошли със молба само да напишем писмо до Външно.  Ще се върнат назад момичетата и ще четат, незнам дали ще намерят нещо по различно.  И във всяка тема има хора които отпадат, не само във тази....

# 590
Делти,  smile3501  smile3501  smile3501
scorpita, мила, в държавата на SMSте е много лесно да се използва чуждото нещастие....и да се чака и надява на милосърдието на хората. Всички ние сме данъкоплатци, редовни, а какво получаваме насрещта....в ситуации, на които сме свидетели държавата абдикира...неможем да разчитаме на нея в нужда.
А що се отнася до конкретната ситуация, която не е отразена от нито една национална ТВ, вярвам, че този човек ще се оправи. Четох че имало банкови сметки, известни на варненци от доста време,  защо не ни вкара по-рано тази инфо....поне можеше с някои лев от далече да помогнем....Ние сме свикнали да пращаме SMS за всички благородни каузи....а определени хора да събират ДДС и се възползват от чуждото страдание....

# 591

[imgD:\RD-Stelina 2011\DSC01388.JPG [/img]http://
Честит празник на вси4ки.
Днес  аз имам допълнителен повод за празник.Голямата дъщеря става пълнолетна.От вчера сме запразнили и вече сдавам багажа.Но за такива поводи съм винаги готова.
Много усмивки за всички

# 592
  • Varna
Галче, на твоето момиченце пожелавам много, много късмет и хубави хора да среща по пътя си!!!

Какво стана със тортата ? Успя ли да я заснемеш преди да я омААт гладниците Wink

# 593
  • Varna
Галче,
Получих снимките, благодаря ти Hug Тортата огромна бееа Shocked И много вкусно изглеждаше...а как се облизвах на останалите вкусотии.....ако щеш вярвай eat

Обаче за момите, няма да кажа нищо, защото не искам да ги уручасвам....На татЮ им ,да му е яка душичката, да ви е жив и здрав, че те татЮвците много ревнуват Laughing Чудесни сте всички, казвам ти го от душа thumbsup

# 594
Гали,честита ти рожденничка!Да е жива и здрава и късмет в живота!
На вас весел празник!  bouquet

# 595
  • Varna
Галче,
Видях, че мога да прехвърля снимките от моя майл тука във темата. Но ще го направя утре, за да могат да постоят малко, колкото да ги видят момичетата и след това да ги изтрием. Съгласна ли си така?

Лека нощ Русалчици   

# 596
Едно среднощно промъкване, правя аз Simple Smile
Да честитя рождения ден на Галкината щерка с пожелания вълшебствата в живота и да го превръщат в неспирна приказка. newsm51 hbday happy bd bdbaloni baloni
За другите неща, ще кажа като котаракът Леополд от онова прекрасно рисувано филмче " Момчета, хайде да бъдем приятели", защото според Достоевски " най-голямото престъпление срещу човек е да му се вменява чувство за вина"... Прочетох доста публикации и се оказа,че на протеста не са присъствали роднини на потърпевшите, просто защото той бил "организиран" от друг човек и те не знаели, та отишли на друго място и в друг час. Е, струваше ли си тогава да се изсипят отново куп тежки думи безпричинно...Тъжна констатация  за България е, че отдавна държавата това не сме ние, напротив- има ни въпреки нея... и в това се корени същинския проблем, защото ако имаше политика в защита на българите, в кризисна ситуация зад граница, нямаше да се стига до граждански инициативи, които отчаяно да правят опит да напомнят на държавата,че има отговорност към своя народ и всеки един човек от тази нация.  И ще приключа с това, че между редовете се натъкнах на недобре прикрити опити нечистоплътно  да се черпят дивиденти от човешката драма, на гърба на моряците и техните семейства.
Спокойна нощ, момичета.

# 597

Гали,това е за твоята мила рожденничка.Да ви радва неспирно!!!
И аз още се мотам да се чаршафосам,та да си изкажа мнението,да спя спокойно!!! Joy
morenitta,напълно съм съгласна с теб в мнението ти за вменяване на чувство за вина и манипулиране на общественото мнение с безобразно използване на нещастията на хората случайно попаднали в машинациите им.Но,слава богу на раменете си имаме глави с мозък,който ни е даден да използваме!
Трудно е да се мисли,но не е невъзможно  newsm12 newsm53
Лека нощ на всички smile3524

# 598
  • Varna
На добър час на ученичетата ни, Русалчици!!!

Галка,
Чакам да кажеш за снимките, как да действам....викам малко по късно, след като се прибера от зъболекар, тогава да ги постна тука?

# 599

Гали,честито на порасналото ги момиче,макар и със закъснение.  bouquetза теб.Наздараве и за тати,поздравления и за смелостта ви в днешно време да отглеждате три дечица.

Честит първи учебен ден на първокласниците и по-големите им братчета и сестричета!
Много успехи!

Общи условия

Активация на акаунт