Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 740
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Честит първи учебен ден!!!! Успешна година за дечицата ни!

# 601
 Прекрасен и незабравим първи учебен ден и една успешна учебна година изпълнена с много хубави емоции съчетани с хиляди детски усмивки, и с пожелание за знание, мъдрост и любов към науката!

Гали, с малко закъснение, да ви е жива и здрава, и много щастлива рожденничката!
Ще ми липсва компанията в идните десетина дни, но се надявам да има нет навсякъде в хотела, за да мога от време на време да надниквам и пращтам по някоя  Hug
Куфарите още не са готови  ooooh! , ама да се надяваме да не забравя нещичко  Joy , до вечерата  все пак има време  Joy
Надявам се като се върнем...да се видим...ще ви донеса баклава  Laughing , всички си падате по сладкото! Желая за всички хубави и спокойни дни   Hug

# 602
  • Varna
Веселче,
Няма начин да няма Нет там....така, че пускай по един гьоз насам и ни наглеждай...И на добър час...и да забравиш нещо, ще си го купиш по пътя или на място. Не си създавай главоболие преди пътуването, че знам какво е притеснение.   На добър час, !!!                      grinning039  car003 newsm01  Nature Sun With Face newsm49

Турска баклава и аз ще си хапна другата седмица....смятам да отскоча до Лозенград, ей така за емоция, пък що и да не напазарувам малко. Обаче баклавата от тебе ще е по вкусна, защото ще е купувана специално за нас Hug

Галче,
Чакам да кажеш за снимките какво си решила.

# 603
За всички ученичета!!

Веси ,пожелания за хубаво време и весела почивка!!И да забравиш нещо,няма да е непоправимо!!!Спокойствието на първо място,сложи правилната гледна точка и......всичко ще е ок!! newsm10
На всички мами на ученици пожелавам най-голямото спокойствие на света през учебната година!!!!! smile3503

# 604
Здравейте!:)
честит първи учебен ден на всички дечица!
Ние догодина по това време ще си имаме първолаче.
Весе,лек път и ни наглеждай. Hug

# 605
Честит първи учебен ден на свички ученици и на родителите им,че и те започват нова учебна година.
  Делти   bouquet Пускай снимките,щом можеш.
Аз в4ера нямах време да си играя,а и нещо напоследък нищо не мога да правя на домашния компютър, че каките са сложили пароли навсякъде.Само чакам да минат празниците и да си отида на работа да си почина.
Ние изкарахме рожденният ден-супер.Малко сме като циганите. Три деца,по три дена празнуваме . Но сме на 6 семейства кръсници,комшии,колеги и приятели на децата и докато минат вси4ките е една голяма върволица.А и днес празнуваме с родителите 15 септември и се утече.
Веси-весело изкарване и хубаво време.Да си починеш хубаво
Много усмивки за вси4ки

# 606
  • Varna
Галче,
Ще ги пусна утре сутринта снимките. Туко що се прибрах от тренировки. Тъкмо да ги видят момичетата за няколко часа и после да ги трия. Може да ми се смееш, но не искам да ти се моткат снимките на хубавите дечица ей, така на ачик.

Наздраве Тайфата...сега виртуално след няколко дена наистина...но аз иначе съм си наляла едно студено Шардоненце...Таман ми идИ след тренироФкИ. шЪ заспя усмихната Laughing

# 607
Наздраве на всички!!
Гали,празнувай сега,щото после като излетят от къщи празнуват с мацките и приятелите и едва открадваш да ги видиш за малко за да им се порадваш!!Сега се сещам аз какво съм правила като съм била на тяхната възраст. newsm19И се поставям на мястото на моите родители и ми се изясняват мнооооооого ситуации дето не съм ги вдявала преди!! newsm78
Делти и аз досега се "мъчих" newsm03 с една приятелка на една такава изпотена чашка.Морския докато беше в комшиите и го чакахме,успяхме да се омотаме,та добре,че приятелката беше от комшулука.Иначе доста щеше да се затрудни с прибирането в това голямо тъмно навън,на което финиширахме с бялото винце!!! Joy Joy JoyАз тази вечер съм примерна и се хоризонтирам !!КАЗАХ smile3513
Лека нощ на всички luvbed

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 23:53 от nada8

# 608
Наде,аз ве4е го усетих с голямата дъщерря.    Twisted Evil 
Участвахме в приготвянето и в закарването и до дискотеката.А мойте гости ги посрещаха  другите щерки.Те духаха свещи и получаваха подаръците вместо каката.Преди с другите родители си заформяхме купончета докато ги чакаме да ги приберем от дискотека,но вече са пълнолетни и ни използват като такси.Трябва да си намерим друг повод за да се събираме.
Лека нощ и щастливи сънища.

# 609
  • Varna

Eй, така съм кЪт тоя Котьо Ошо и аз ooooh!
7&h=480&httperr=1[/url]

Хайде радвайтИ сЪ на децата на ГАЛИ-ГАЛИ   smile3521    че по обяд ще ги скривам

Аз след малко със Котьо Ошо отивам на контролен преглИд   newsm49

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 13:26 от DELTA_DELTA

# 610
  love001Добро утро!!!  love001

Делти,аз не мога да вляза да видя нищо.Показва ми на YAHOO някакво търсене!!Може би аз не правя нещо както трябва???
А сега предлагам,който не е успял да стане принцеса,за ужастттт на някои хора -давам още възможности Joy Joy Joy

5. Снежанка

Това е наистина трудна приказка, но пък си заслужава. Първо трябва да се скарате със семейството си и да заминете да живеете далече. Трябва да станете напълно самостоятелна и да се научите да вършите куп неща, за които  у дома не сте и предполагали.

Възможно е да живеете със седем момчета, докато чакате принца, но тъй като няма пълно щастие, те ще са джуджета, всяко с отделен кусур (не е задължително да ги срещнете накуп, може да се появят в живота ви едно по едно, може дори да не са седем)

Важното е, че накрая ще се справите сами с живота, с вещиците, с отровните ябълки, с джуджетата и ще се научите да вярвате на огледалата, като ви разправят, че сте „най-красивата в света" (ако не ги чувате да казват нищо подобно, може вие да им го казвате). Тогава ще дойде и принцът - когато най-малко го очаквате и ще ви напомни, че все пак сте принцеса.

6. Принцът жабок

Няма да разберете кога е започнала тази приказка. Просто един ден ще срещнете жабок - малък, смешен, глуповат и дори леко отблъскващ.

После ще разберете, че той е мил, чаровен, интелигентен, с добро сърце  и ще го целунете, а той ще се превърне в принц- мечта.

Сега обаче се подгответе за горчивата истина: жабокът всъщност никога не се превръща в принц наистина, това става само във вашите очи. Той винаги ще си остане... ами да кажем, че няма да се хвалите много с него.

Въпреки това, тази история има много плюсове за вас: няма да има много други принцеси, които да искат вашия принц, той ще Ви обожава, ще сте по-щастлива от много други принцеси, които само се показват по балове, а като се приберат, спят в различни крила на замъка с принцовете си.

Рисковете са, че може децата ви да бъдат жабчета и ще трябва да избягвате огледалата, за да запазите илюзията. Добрата новина е, че любовта е сляпа.

7. Красавицата и Звярът

Тази приказка малко напомня на предишната  - целувката ще извади истинския принц наяве. Но не трябва да бъркате Звяра с Жабок.

Звярът обикновено е мрачен, леко страшен, тъмен субект и все си мисля, че е добре да свири на китара. Онзи мрачен тип, който не се интересува от принцеси. Просто седи и мълчи и това, като че ли кара всички принцеси да се лепят за него. Той, естествено, е напълно вглъбен в себе си и собствените си проблеми и не дава пет пари за света като цяло.

Сега ще попитате: защо бихте се занимавали с подобен тип? Ами как защо, защото никой няма право да ви игнорира. Колкото повече не ви забелязва, толкова повече ще ви се иска да му изкрещите в лицето: „Аз съм принцеса, бе, ти за къв се мислиш?!?!".

Добрата новина е, че въпреки лошото си изражение, Звярът е нежна душа. Ако свири на китара, може да натрупа много парички и да ви купи замък. Няма нужда да споменаваме, че Звярът си е Звяр и в спалнята,  а като се приведе в приличен вид, е по-красив от повечето принцове.

Лошата новина е, че Звярът се опитомява трудно, а и още не е сигурно дали съществува в чист вид. Винаги има опасност да се натресете на обикновен мърльо, който се прави на Звяр, така че внимавайте, все пак сте принцеса.

8. Принцесата и граховото зърно

Ако сте отговорили с да на първия въпрос от теста в началото, то това  е вашата приказка. Накратко казано, все нещо ви боде, а ако не ви боде, то не е никакъв проблем да измислите нещо, за което да хленчите, да недоволствате и да вдигате скандали. Така правят истинските принцеси, всички трябва да се съобразяват с тях, нищо че голи и боси са закъсали посред нощ в далечно кралство, та се е наложило хората да им дадат легло.

Като някой ви даде нещо, редно е не да благодарите, а да го помолите да го смени, защото не отговаря на високите ви критерии. И който каквото си иска да говори, вас не ви интересува, вие сте принцеса!!! А и тоя принц с белия кон да се маха, да дойде с розов, иначе хич не се занимавайте с него!

Сигурно има още много приказки, които могат да бъдат разказани, но е време за лягане. Всяка принцеса трябва да спи добре, за да е красива!!!

Важното е всяка вечер преди лягане да препрочитате наръчника , докато го научите наизуст, после, както се прави с всички конфиденциални данни, е редно да го изгорите.

Успех!

# 611
Добро утро!  Simple Smile
Наде   bouquet
Гали,прави са като ти казват сега да им се радваш.Нашите като са вече големи,всяко по пътя си и ние с Бати - самички.От време на време идват на гости - и това е.Хубав празник сте изкарали,а имаш още две пълнолетия да празнуваш.
Делти,не мога да видя нищо от снимките Sad
Хубав ден и до скоро! Hug

# 612
  • Varna
Мамич,
Незнам що не виждаш newsm78 Може да е щото си на работа.   Сега гледам и Надето не ги вижда newsm78  При мене се отварят бееей.

Другите гледам не са се вясвали, ще ги оставя още малко и ги махам.

# 613
Привет принцеси! Grinning
Наде,много ме разсмя Laughing
Делти,и при мен нищо не се отваря да знаеш.За дечицата и аз гледам да им се радвам докато са при мене.Тук едно съседско момиче на 18 години заминава да следва в Германия,леле замислих се ако някой ден ме напуснат така и моите дечурлига какво ще правя трябва да хуквам след тях.

# 614
  • Varna
Наталке,
Хич не хукнах аз след мойтУ детЕ....кО щяФ да правя във Америката докато то учеше там...а после във Копенхаген кО щЯФ да правя newsm78 Не могат да са вечно под моминото крило...и гледай от малки да ги направиш самостоятелни....дано не ми се сърдиш на непоискания съвет. Казах ти го защото се сетих за съквартиранта на Марти, този със който е във Копенхаген....та дори гъбата за баня мама му, му купувала #Crazy Без нея нищо не правел....и на синът ми е чакал да му готви, нито хвърлял боклука, като е наред, нито каквото и да е задължение по дома. Обаче моя го подфирчил яко. Във кухнята го ползвал като момче за всичко, щом не можел ...или по скоро не искал да се научи да готви. Боклука за хвърляне му слагал пред обувките, въпреки, че много пъти и това не помагало оня да хвърля боклука Laughing....Та говоря за този съквартирант който е на 29 години, по голям и от Марти...но мама му казвала като ходила там да си го види, че бил....много малък още за да и помага при правенето на салатата напремер.... Shocked Марти вика...не можех да я оставям сама да готви, не можех да си разреша.....Но както се вижда мамата виновна, и жална и мамата на тази девойка която го вземе този мързелан.....ще има да я четем във Мамата в темата за Свекитата. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт