Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 734
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • Шоколандия
Момичета Hug ЧЧестит празник на всички на патерици! Тея дни ме е тръшнал някакъв грип, едвам отлепям.... Смятах да дойда неделя на срещичката, ама в това състояние ще пропусна, не искам да изпозаразя и вас и малчуганите. Ще съм мислено с вас  Hug

# 616
Делте,за сега не ги мисля аз ,те моите са още много малки и има дълго време занапред да са при мене.
пухи,бързо да оздравяваш Hug
Хубава вечер от мен!

# 617
Русалки,тук съм.Чета ви най-редовно,но положението тук съвсем се смарангяса и ми е едно криво напоследък.Инъче се радвам за всички,които имаха повод да празнуват тези дни годишнини,рожденни дни,ученици и весели очички  Hug На патерички ама от сърце дано всички да имат поводи за много,много усмивки   bouquet
Наде страхотно си описала всичките ни качества  Joy благодаря за което
Натали и аз така се питам и знам,че междувременно ще се опитам да ги подготвя и да им дам криле.А сега ми се ще да спра времето и завинаги да сме си заедно...

# 618
  • Varna

Марийче,
Стана ми мъчно като те прочетох за това смарганясване....Иначе, знам аз че четеш рИдовнУ Wink Hug
Та, да те помолим да вземе да подготвиш и следващата тема, дЪн чИтеш самУ, а Hug че гледам идва края на тази тема.  Да се погрижиш освен за твоите малки съкровища, а и за дружките ти във темата.....Пък ако искаш сподели това смарганясване, ако мислиш, че ще ти олекне Hug  Видяхте ли скоро татето?

За останалите Русалчици Hug мързи мЪ да пиша тази сутрин беййййййййй smile3538

# 619
‎17 септември- Вяра, Надежда и Любов
Това е християнският празник на светиците Вяра, Надежда и Любов, както и на майка им – света София. На тях са наречени основните религиозни добродетели: мъдрост, вяра, надежда и любов.
честито на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 620
Добро утро! Hug

Св.Великомъченици  Вяра,Надежда,Любов и майка им София,живели  през втората половина та І век и умъртвени жестоко по заповед на император Адриан в името на Христовата вяра.
Наде,  bouquetЧестит Имен Ден .Да си жива и здрава и много щастлива и дай Боже един ден то да бъде подновено.И да почерпиш.
Хубав ден на всички и до утре на срещата ни! Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 09:11 от mamaR

# 621
Благодаря ти,Маме за хубавите пожелания!От мен за вас е това: и после с това:   обилно поляти с:  
Аз отивам да дежуря на телефоните!Това е най-големия ми подарък ,когато всички приятели се сещат в този ден да се обадят!!

# 622
  • Varna
Честит Имен Ден, Надейййййй!!!

С пожелание за много Вяра, Надежда и лИбоФФФ!!! Hug

# 623
Дзяккк!
Честит празник Наде! Момичта поздрави от Кушадасъ! Тук беше вчера голяма "веселба" пристигаме и нама свободни стаи....настаниха ни в друг хотел...скапаха ни малко настроението, но бързо се оправихме....повечко питиета и хубавия плаж помогнаха. Днес вече се върнахме в хотела който трябва да останем...абе луда работа, но пък стана интересно. Времето, водата и храната са перфектни....за другото ще се въздаржа....ама поне компанията сме весели и се забавляваме на макс.
хубава и спокойна вечер! тия дни ще ви пратя малко снимки

# 624
Добро утро!
Момичета,остава ли за днес уговорката?

# 625
  • Varna
ДобрЮтрУ wavey

Веселче,
Снощи си мислех за тебе много....ще питаш що....ами сетих се, че близо до Кушадасъ има едно страхотно селце...казва се Шириндже. Много е красиво и имат страхотно вино, не е евтино, но е страхотно...но вие може да си го позволите Wink
Ще ти сложа линкове сега  http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0f6wQ-uTpkmC4pFc_icUkC … tMwD87jVStCmLDrOg  Дано ти излязат, а не стане като със снимките на децата на Гали-Гали, че още ме е яд rotfImao

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyZTsKRiM6DUFSZkb5oPtqk … O5B-Zq1_z5uSy6m7Q

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVhFW8Vy_sU94DhbTqGp-Gn … fIfz-tTr1tLR7MfUw

А тука ти поставям и нещо като малък пътепис със снимка на винарна със виното за което ти писах по горе

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=282254

Оф, как ми се доходииииииии...ама само до Лозенград ще отскоча другата седмица, хем да се развея за ден, хем да напазарувам малко. Ама и на това Благодарско, кЪт сЪ върнИ БатЮ...повече, ако е добро времето

Наталка,
Ми там сме, която може идва. Аз мога сега Simple Smile

# 626
 wavey И аз съм в наличност.wavey  love001
Вчера морския ми устоя на всички желания и си изкарах един чудесен имен ден!Като се видим ще разказвам.
Делти ,много ми хареса вазата с цветята. thumbsupАко я видиш някъде на живо-мноооооого я искам. Praynig
Веси,пий и заради нас едно вино в Шириндже.Дано нямате вече катаклизми в почивката и всичко да е ок newsm10.
Марийче,няма да позволяваш да идват никакви смарангясващи чуства.Аз като един здравословен работник съм научена,че ако има такива моменти значи нещо в химията ти куца!!Вземи малко минерали да попиеш и да видиш как ще ти отлетят лошите чувства.Прочети в нета на тази тема!Аз съм го пробвала.
Липсват ми манджите на Норка,къде изчезна бе!!!Ще започна аз да пиша вместо нея кулинарни новости.Преди няколко дена направих едни патладжани на скара със най-различни етажи върху тях,супер здравословни!Ама за тях ще разказвам пак като се видим,че нещо закъсвам с времето!!Айде до скоро!!  love001

# 627
  • Varna
Хайде аз да испляскам нещо за обяд, преди да сме се видели Wink

Наде,
Ще перна няколко бройки от тази каничка, да има да раздавам....на тебе- първа Hug

Питах аз Наталка,
за наша Хонорчева, но и тя нищо незнае за нея. Може пък нейният Морски да я е изненадал по рано....Дай Боже thumbsup

# 628
Ехооооо!
И аз идвам,след малко тръгвам,че да съм навреме!
Чао и до скоро! Hug

# 629
  • Varna
Русалкитееее,
Благодаря ви за чудесният обяд и след обяд. Отдавна не бях имала такъв лаф мухаббет  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт