Съпруги,чиито мъже пътуват 23

• 38 728
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Хоп троп и ние в къщи Grinning
Благодаря и аз за чудесната срещичка,така едни 3 часа във вашата компания много добре ми се отразиха. Simple SmileДано следващия път наистина да сме в съвсем пълен състав,че някой хора ми липсваха.Дано и времето да е хубаво началото на октомври да направим още една среща на открито.
Веселче,пий едно вино и заради мене и чакаме снимки във фейса. Sunglasses
Красива вечер момичета! Hug

# 631
  • Шоколандия
Оооох как ви завиждам Cry Направо тая хрема ще ми вземе здравето. Все си мислех, че е време да почна да се пооправям, само че все по - зле и по- зле ставам, а не обичам да пия лекарства. Смятам, че организмът е достатъчно силен да се справи, а когато го тъпчем с химикали, само се "разглезва" и забравя да работи. Та се наливам тука само с разни чайчета, ама не ще да мине и не ще .... Надявам се до следващата срещичка да съм се оправила и да мога и аз да сеприсъединя! А сега си взимам от виртуалните лакомства и започвам да трупам виртуални килограми ха-ха.

# 632
Момичета,как ми се искаше да ви видя,но сте ми малко далечко.Дано ми се отвори
 скоро път до Варна.
НАДИ - Честит имен ден на патерици.Хубаво е, че си си изкарала весело празника.Да си все така доволна и щастлива.
Веселче - дано това са само проблемите  на почивката.Но започвате нестандартно и ще имаш какво да разказваш.
Пуфи - бързо оздравяване.И греяната ракийка е натурална.Пробвай с нещо по-твърдо.Поне ще заспиш и няма да те мъчи хремата.
Делти  - да ни вземеш и нас някой път до Турция.Аз познавам само Истанбул и Одрин и то екскурзоводските маршрути.Само веднъж екскурзовода се смили и ни заведе в  забутано рибно ресторанче ,където не ходят туристи.Бях сама с двете каки и още две познати и въпреки притеснението ми си изкарахме чудесно.
Много усмивки на всички и вълшебна нощ.

# 633
Привет и от мен!! waveyЧак сега успях да се класирам на компа.Малко изпростях днес Embarassed след хубавата приказка се втурнах на сатитарен полуден newsm79,че само с ходене не става.
Ама толкова бързо  мина днес времето на срещата ,не повярвах,че три часа сме бърборили lalalala
Ако питате мен можехме и още толкова да си похортуваме Joy Joy Joy
Айде лека нощ от мен, luvbedче утре е понеделник и.....май,ще трябва да се действа!! newsm68

# 634
  • Varna
ДобрЮтрУУУ Hug

Тайфата, радвам се, че и за вас вчера-то е било чудесно Hug

Галче,
Истанбул е огромен, там постоянно се откриват нови и нови неща. От години ходя, но винаги намираме нещо ново и интересно. Много бих искала да ви заведа по булевард Сърайер....това е булеварда, покрай който е Босфора. Голяма красота е и от двете страни на улицата...и като тръгнеш по него, по него....още малко си и У Варата Laughing А там има един страхотен музей, на Садбек Ханъм, баба на сегашният богаташ Коч....Там бих ходила и ходила. Да не обръщам темата на пътепис, защото на момичетата може да не им е интересно. Но като дойдеш насам, ще ти говоря, не само за там. Просто със екскурзиантските турове се виждат нещата за които всички сме чели, че и учили през годините.

След два часа и половина имам среща със приятелка една да платим за пътуването до Лозенград. Може да не е опознавателно, обаче и аз един път да ида на тур за пазар Wink пък и да видя как е, че не съм правила такова нещо до сега.

Хубава и много, много усмихната седмица ви пожелавам момичета Hug 

И да кажа на МиМ-Д,
Че я споменавахме и се притеснявахме за нея и изпитите.  Дано си се отървала вече от тях и да може да дишаш по спокойно вече thumbsup

# 635
Добро утро!
Делти,мерси за кафенцето!
Хех ,като заговорите за пътувания ,как ми се пътува и на мен. Heart Eyes
Не,че няма да наваксам ама сега ми се ходи.
Гали,другия път като идваш към Варна пак ще се видим.
Хубав ден ви желая!

# 636
Добро утро  love001
Аз днес вместо кафе ще ви предложа да започнем деня и седмицата с един полезен материал,малко е дългичък,ама си струва!!Ако ви хареса ви пожелавам да можете да го изпълнявате на 100%,за да сте здрави 100% newsm10

ПОВЕЛИТЕ НА КИТАЙСКИТА МЕДИЦИНА – 100-те болести

1. Не познавайки постоянството - ту се радваш, ту се гневиш - това е болест.
2. Забравяйки за дълга, да се стремиш към изгода - това е болест.
3. Да обичаш чувствените наслаждения, унищожавайки силата - това е болест.
4. Да обичаш, привързвайки се с цялото си сърце - това е болест.
5. От ненавист да желаеш нечия смърт - това е болест.
6. Да не забелязваш, че заради разпуснатост и алчност правиш грешки - това е болест.
7. Да ругаеш хората, хвалейки себе си - това е болест.
8. Да се променяш непрекъснато, отнасяйки се снизходително към себе си - това е болест.
9. Да бъдеш прекалено разговорчив, обичайки да бъбриш - това е болест.
10. Да се радваш, преследвайки сгрешилия - това е болест.
11. Гордеейки се със знания, да презираш другите - това е болест.
12. Използвайки властта си, да вършиш произвол - това е болест.
13. Да смяташ хората за грешни, а себе си - за прав - това е болест.
14. Да обиждаш, обръщайки се небрежно към слабите и беззащитните - - това е болест.
15. Да побеждаваш хората, прилагайки сила - това е болест.
16. Да лентяйстваш, усещайки своята власт и сила - това е болест.
17. Да говориш, стремейки се да побеждаваш хората - това е болест.
18. Да вземеш назаем, забравяйки да върнеш - това е болест.
19. Да смяташ хората за неправедни, мислейки за своята праведност - това е болест.
20. С прямотата си да вредиш на хората - това е болест.
21. Да не обичаш хората, а само себе си - това е болест.
22. Да се гордееш със себе си и в добро разположение и при гняв - това е болест.
23. Да смяташ другите за глупави, а себе си за мъдър - това е болест.
24. Да се изтъкваш, вършейки достойна постъпка - това е болест.
25. Да намираш недостатъци на известните хора - това е болест.
26. Да се оплакваш от това, че трябва да се трудиш - това е болест.
27. Да приемаш илюзиите за реалност - това е болест.
28. Да се радваш на чуждите грешки - това е болест.
29. Да се гордееш пред хората със своето богатство - това е болест.
30. Да бъдеш аристократ и да презираш хората - това е болест.
31. Да бъдеш беден и да завиждаш на богатите - това е болест.
32. Да си плебей и да говориш лошо за аристократите - това е болест.
33. Да клеветиш хората, стремейки се към благоразположение - това е болест.
34. Да се изтъкваш, чрез своята Дъ (нравственост) - това е болест.
35. Да постигнеш успех, нанасяйки някому поражение - това е болест.
36. Да нарушаваш справедливостта - това е болест.
37. От любов към себе си, да не виждаш смисъла - това е болест.
38. Да запазиш своята безопасност за сметка на другите - това е болест.
39. Да си ревнив - това е болест.
40. Заради избухливост да влизаш в противоречие с околните - това е болест.
41. Много да ненавиждаш и малко да обичаш - това е болест.
42. Да обсъждаш постоянно, кое е истина и кое лъжа - това е болест.
43. Да прехвърляш отговорността на другите - това е болест.
44. Да отхвърляш същността, привързвайки се към външното - това е болест.
45. Да обсъждаш достойнствата и недостатъците на другите - това е болест.
46. Да вярваш на себе си, считайки другите за лъжци - това е болест.
47. Да помагаш на хората, надявайки се награда - това е болест.
48. Да осъждаш човек за това, че не те е облагодетелствал - това е болест.
49. Да се разделиш с човек, разкайвайки се за това - това е болест.
50. Да обичаш да те увещават, когато си сърдит - това е болест.
51. Да ругаеш и обиждаш всякакви живи твари - това е болест.
52. С магьоснически методи да нанесеш някому вреда - това е болест.
53. Да обиждаш и порицаваш талантливите - това е болест.
54. Да мразиш хората за това, че те превъзхождат - това е болест.
55. Да се пристрастиш към различни упойващи билки - това е болест.
56. Ако няма хармония в сърцето - това е болест.
57. Да си спомняш за старите обиди - това е болест.
58. Да вдигаш много шум за някакви твои способности - това е болест.
59. Да не възприемаш увещания и критики - това е болест.
60. Използвайки официални жалби, да победиш някого - това е болест.
61. Да спориш с глупака - това е болест.
62. Да постъпваш лекомислено в трудна ситуация - това е болест.
63. Да подстрекаваш към беззаконие - това е болест.
64. Да обичаш да се смяташ за прав - това е болест.
65. Много да се съмняваш и малко да вярваш - това е болест.
66. Да се надсмиваш над лудите и болните - това е болест.
67. Да седиш мързеливо и да не съблюдаваш ритуалите - това е болест.
68. Грозни думи и зли слова - това е болест.
69. Небрежно и с презрение да се отнасяш към възрастните и децата - това е болест.
70. Злобно отношение и некрасиво поведение - това е болест.
71. Да си непостоянен - това е болест.
72. Привързаност към веселието и шегите - това е болест.
73. Да обичаш да разграничаваш хората - това е болест.
74. Хитрост и ласкателство - това е болест.
75. Да желаеш да получиш нещо чрез измама - това е болест.
76. Да лъжеш и да нарушаваш своите обещания - това е болест.
77. Да буйстваш и безчинстваш, когато си пиян - това е болест.
78. Да ругаеш и сквернословиш по адрес на вятъра и дъжда - това е болест.
79. Да желаеш да убиеш заради лоши думи - това е болест.
80. Да подтикваш към прекъсване на бременността - това е болест.
81. Да се бъркаш в чужди дела - това е болест.
82. Да надничаш и послушваш скришом - това е болест.
83. Да вземеш назаем и да се скриеш от заемодателя - това е болест.
84. Да не се вслушаш в противоположното мнение - това е болест.
85. Да харесваш резкия отказ - това е болест.
86. Настойчиво да преследваш жените - това е болест.
87. Заради стари заблуди да въвеждаш в заблуда и друг - това е болест.
88. Да разваляш птичите гнезда и да чупиш яйцата - това е болест.
89. Да убиваш зародиш и да режеш плът - това е болест.
90. Да причиняваш беди чрез огън и вода - това е болест.
91. Да се смееш над слепите, глухите и немите - това е болест.
92. Да подтикваш към встъпване в брак - това е болест.
93. Да учиш хората да правят провокации - това е болест.
94. Да учиш хората да вършат зло - това е болест.
95. Да променяш отношението си към попадналия в беда - това е болест.
96. Да желаеш нещастието, призовавайки бедата - това е болест.
97. Да харесаш нещо и да пожелаеш да го отнемеш - това е болест.
98. Насила да отнемеш вещите на хората - това е болест.
99. Да действаш с користни подбуди - това е болест.
100. Да нямаш собствено мнение - това е болест.

Лао Дзюн казваше:
Ако не забравяш за необходимостта да се избавиш от тези сто болести, тогава няма да те сполети беда. Всички недостатъци и болести ще те отминат сами. Винаги ще получаваш помощ и поддръжка в трудни моменти, а твоите деца и внуци никога няма да се лишат от помощта на Небето.

# 637
  • Varna
МалеЙЙЙ, Надеееей,
кЪФ матрЯл си ни дала да чИтеееем...ПървУ отивам да си направя Ино каЙве, че ме покани една аварка на Турския рЮстУрант и омААхме по един страхотен пълнен патладжан, та сега ще ми се пръсне тумбака...а кафенцето ще ми помогне.

Няма пътувам за Лозенград, че водачката влязла във болницата....та затова отразихме ресторанта, а аз след него викам си ....дойде ми време за козметик и си бих камшика да релаксирам, та до преди ,10тина минутки бях там. Добре, че е съвсем до нас.

След малкУ ида със каЙветУ............

# 638
Здавейтемомичета!
Тук бързо минава времето....Делти благодаря за инфото, видях снимките местото е чудно....но ще го пропуснем, мъжете немърдат от баровете....водки, ракии и много Ефес бира, никой неиска да кара колите. Ние също непропускаме, дори снощи при налицие на 3 коли с градския транспорт ходихме на оглед на магазините....тази вечер ще падне голямо пазаруване.
Нямя време за снимки....като се върна тогава ще качвам.
До скоро!

# 639
  • Varna
Веселче,
Тоз Ефес любим ни е и на двамата. Тъкмо днеска люснах един на Турския ресторант придружен от един страОтен пълнен патладжан. А моя все ми мърмори, че във АнталЯ оставил почти цял хладилник
пълен със Ефес. Неговия приятел му беше накупил като бяхме там последният път, ама то голям хладилник, голямо нЯщУ....не успяха да изпият Ефеса Joy
Като се прибереш шЪ разпавяш клюките за пазаруването.....абе готино е там бееей thumbsup....пък на Шириндже, догодина да сме живи и здрави!

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 19:23 от DELTA_DELTA

# 640
А и аз се нареждам тук като любителка на Ефес  Laughing
Наде страшна си  Hug
Може да ми се смеете,ама аз сега тамън по малко Сун Дзъ чета,по малко от Ян Ван Хелзин и много Сидни Шелдън.Манджа с грозде,че за капак и приказки за лека нощ.
Много ви се радвам като чета как хубаво сте си изкарали на срещичката.Ако някой ме съжали да ми прати и някоя снимчица да свирка да давам имейл.Лека вечер морячки    bouquet

# 641
Здрастиииии!! wavey wavey wavey
Марийче,радвам се ,че ти харесва!!!Аз още не съм чела Сун Дзъ-той ми е заплануван!!! bookСкоро прочетох трилогията на Беа Нади "Приказки за боговете"-изотерична фантастика и съм впечатлена-по много лек начин е поднесла една от теориите за сътворението на света(за сега аз съм за тази теория Thinking)Последно съм си приготвила да чета Дао,ооообаче още не мога да го смеля лесно!!!! newsm78 newsm78 newsm78Почвам го за ......найсти път и го оставям.Идва ми множко!!
Наздраве на бираджиите!! beerАз съм с вас за всяка бира,която пиете,защото за мен съществуват само два вида бира Joy Joyсветла и тъмна Joy JoyВсички светли и всички тъмни ми са еднакво вкусни.
Веси, newsm10 за пазаруването!!Направи си един незабравим магазининг Joy Joy Joy
Делти,мнооого добре изглежда този патладжан.Ще му взема дизайна,като правя имамбаялдъ!!Аз не го правя толкова красив Weary
Хубава вечер на всички  love001,аз отивам да посрещам едни нови приятели от ТИД-а-един сърбин с една англичанка-писателка newsm12 Като зная какъв ми е английския от сега се припотявам как ще разговаряме JoyДобре,че е морския,аз ще се правя на мълчалива  bowuu hahaha Joy

# 642
  • Varna
Наде,
Споко, всичко което си позабравила във разговора ще си дойде на мястото. Не се подценявай!!! Даже и шеги ще пускаш. Peace

Аз съм на друга вълна книги във момента....свързано със история и археология. То това си ми е голямата слабост. Но ме чака и още една книга...не на философи за каквито вие говорите, от тях съм си набелязала но Руми, та....чака ме " The Bastard of Istanbul   "  Но Руми мога да си го чета и между другите книги...просто позволява...на мен поне Simple Smile

Наде,
Името на книгата, нарочно я написах на английски за да те предизвикам за английския Wink щотУ знам, че е се включиш във разговора thumbsup

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 21:06 от DELTA_DELTA

# 643
Добър вечер тайфатааааа Simple Smile
Наде,изчетох го това ,макар и някой неща да не ги разбирам ,ама щом са го казали така по-мъдрите от мен.
Веселче,завидях ти съвсем благородно,и на следващата форумска срещичка си чакам баклавите. Simple Smile
Относно магазининга и аз направих един такъв днеска ,не мога да посрещна новия сезон току така. Simple Smile
Делте,как ми се чете и на мен книжка ама пусто като нямам време,гледаме да се възползваме от последните топли дни и сме по цял ден навън.А как ми се ще да се завия с една книга в леглото.
Моят пакостник днес го похвалиха в градината,нали почнаха вече да учат много добре се справял.Ама и се пооплакаха,че много говорел,ама найстина много говори това дете направо не му млъква устата.
Красива вечер сладуранки и мислете за следващата среща,нямам търпение аз. Hug

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 21:26 от Nataliiiiiii

# 644
  • Шоколандия
Мария, в твое лице май ще намеря съмишленик за клуба на Сидни Шелдън. Преди си мислех, че любими автори са ми Паулу Коелю и евентуално Букай, докато не се сблъсках със Сидни.... Така ме "поглъща", че изобщо изключвам света покрай мен, дори сега малко ме е яд, че започнах днес "Голо лице" и тъкмо на най- интересното трябваше да тръгвам от работа и сега дори не знам дали ще мога да заспя, за да мисля кой - кого ее убил.... Whistling Няма да си признавам, че ровичкам из нета, за да намеря някой сайт за онлайн четене на книги, за да видя как свършва hahaha
Ох тос Ефес......Както съм по бирата, хич не му прощавам лесно. Лека нощ, дами!

Общи условия

Активация на акаунт