Волейболните ни национали (тема 6) - Шампионска!

• 15 925
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
боже още не е започнал мача, а Курек и компания са ми толковааааааааа противни!!!!!!!!!!!!! Outta Joint #2gunfire #Cussing out

# 481
  • MJF
tinki_15 , успокой се  Hug. Както се окуражават руснаците " давайте ребята".

# 482
  • София
Ох и аз се заредих пред лаптопа. Много се надявам Сборная да ги изхвърлят тези куреци и да утрепят утре и селесао. Тогаз вече ще пия едно вино  Mr. Green

# 483
  • MJF
Така, така, както си могат и обичат да праят ,  руснаците дано прегазят първия сет с 25/1..., да се кротне и публиката и после по бързата процедура, щото съм си поръчала 3/0  Mr. Green , така де няма кво да се мотат, утре мач ги чака.

# 484
руснаците са класа над всички , ще спечелят купата ,
поляците станаха противни с начина , по който стигнаха дотук ..3-0 за Русия

# 485
Аз съм спокойна засега, но са ми много противни #Crazy
Засега дообре- Hug

# 486
Руснаците са егати машините. Няма умора, няма спад.  Shocked Ама, те са си такива, аз съм пристрастна, освен когато играят срещу нас. Голяма работа са, целокупно. Единственото, което в ключови финални мачове ги е прецаквало е някакво трудно доловимо клатушкане на самочувствието. Надявам се срещу Бразилия да са го излекували.

# 487
  • MJF
Леле руския тренер какво се ядоса, ама вярно се поразсеяха малко, да се стягат и да приключват

# 488
Какво им стана на руснаците?
А тъпите съдии подпират ли подпират поляците  #Cussing out

Предишния мач не можах да го гледам, но следях livescore-a, беше много смешно, зяпнали сме с приятеля ми в телефона в едно заведение и се нервим на всяка точка, хората около нас сигурно ни помислиха за луди   Twisted Evil

# 489
Поляците са окрилени от публиката и си играят много добре. Тези приказки, че са най-слаби от всички и Русия ще ги смачка са пълни глупости. Дано догодина и ние се радваме на такава публика, че и по-добра. Да не започвам пак темата публика София-Варна.

# 490
пфффффффф точно това не тряваше да става.
Токова е ужасен този Курек #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 491
Поляците са окрилени от публиката и си играят много добре.

Окрилени и от съдиите ...

# 492
Руснаците няма да изпуснат този мач. Един сет за домакините - реверанс. Дотам. Ако ще и съдиите да заиграят на терена.  Wink

# 493
Е нали са домакини, Русия пуска един гейм и после ги смазва. Както и става! Аз така си прогнозирах!!

# 494
Абе много добре си играят поляците, ама знаете ли дали има задължителен допинг контрол, щото публика, публика, ама дали не са забъркали некоя и друга капка нещо? А за мача е ясно, аз не се тревожа хичОх, умрях от смях , нашия руснак ги напсува лекичко, каза „ПАШЛИ НА хуй„

Общи условия

Активация на акаунт