Волейболните ни национали (тема 6) - Шампионска!

• 15 928
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • MJF
 Crazy Crazy какво направиха тези хора. 42/40, ами те изиграха вместо един , двоен гейм направо  Crazy. Изтощих се чак да гледам. Съдията главния просто тез мустаци..... 28 точка за Бразилия дето даде, дето тупна на линията и то тази от неговата страна чак от тв беше очевидно вътре.... Да вземат да сложат по още 2 странични помагача и така дете странични и крайната линия да се гледат като хората. Оправдание скорост не на мен, очен преглед да си правят.

# 466
Бразилците и затова не ги харесвам. Заради всичките им циркове, подскачаници и хващания за главите при спорни точки. Най-вече изключителния клоун Бруно Резенде #2gunfire

# 467
Отвратителни са, не мога да ги гледам просто. Такава цигания е цялата им история, че...  Sick

Затова Мауро Беруто е прав, че трябва да има електронни датчици на полето. Ама нали се сещате кога ще стане? Щото ако ги сложат свърши с домакинската аванта, свърши с подпирането на циганите, свърши с цялата ера на FIVB връткане на задника.  #2gunfire

# 468
  • MJF
Гледам по американски канал и сега коментатора го слушам как се хили изброявайки всички номера дето сътвориха съдиите , треньорите и играчите.  ooooh! То вярно си е за саркастичен смях , то бива бива , ама целия асортимент от "номера" видяхме  ooooh!  Sick

# 469
...и се чудя сега, като ми накъсва картината заради нета...защо не дават такива мачове по телевизията..отборът ни е сред най-добрите в света, защо ни лишават от това удоволствие, да гледаме докрай...

# 470
След този огромен гейм Аржентина ще рухне, малко или много. Ех гадните бразилци пак са на финал. Дано Русия ги размаже! ДАНО! Praynig

# 471
И аз много се надявам. Не мога да им гледам самодоволните физиономии.

# 472
  • MJF
Въпреки всичко чудесен мач стана. Хубав волей гледах. Следва шумния мач, където помощ ще трябва да дадем , поне срещу съдиите  Laughing

# 473
Оффф ooooh! знаех си.Изпуснем ли 2рия гейм и всичко си отива.Аман от маймунджулъци и всякакви други подпирки.Съдиите ги подпираха не знам и аз вече защо! Това с датчиците ще е върха, но наистина е в сферата на мечтите.Ние все пак 2011г. се радваме за едно нормална зала!!!Какво да кажа повече. Дано наистина само Русия ги разбие утре.За мен по-важния мач тази вечер едва предстои!

# 474
Благодаря  за шанса, че ми помогнахте да гледам този изключителен мач! И аз подкрепям всички горни коментари, особено че БНТ не излъчва мачовете Sad

# 475
Е, как защо? Защото бразилското лоби в смешната федерация е с такъв размер и влияние, че останалите може само да се надяват да пробутат по някое решенийце отвреме-навреме. Единствените, на които реално не им пука са руснаците, поради естеството на историята си и манталитета си. Те толкова векове са все срещу някои велики сили, че отдавна са обръгнали. В което е и моята надежда да наритат бразилците най-накрая.

# 476
  • Някъде в търсене ............
Здравейте, едва успях да ви изчета Grinning
Не съм гледала мача, но докато се редях 1.5ч на опашка за хот дог разбрах резултата и някак си опашката се скъси по-бързичко Mr. Green
Свалила съм запис да го гледам довечера.
Пожелавам на момчетата да си отпочинат хубаво, да се възстановят физически и психически.
Най -вече една задачка давам на ДЕДО  Wink кажи на момчетата да не четат на друго място из интернет пространството, а само тук!
При нас ще усетят 100% подкрепа и обич! Hug
И така няма да се дразнят от негативите и простотиите , които се пишат за тях.

Кога играят Русия и Полша?

Хвана ме яд за Аржентина, но това е света в който живеем Sad

# 477
  • The point of no return
Ех гадните бразилци пак са на финал. Дано Русия ги размаже! ДАНО! Praynig

Peace Peace Peace

Братушките трябва да победят надменните бразилци Grinning  Четох някъде изказване на Жиба, как те били номер 1 в Света и Русия не важели! То бива бива самочувствие, но чак пък толкова...

И сега чакам първо Русия да прегази поляците, ама да ги оставят на по 10 точки макс в трите гейма, че то такова бутане им направиха, че не е истина !

# 478
Една хубава новина:Утре ще излъчват финала от 20:50 по БНТ 1. Поне това могат да направят за нас!!! Много ,ама наистина много се надявам Русия да победи. Simple Smile

# 479
  • MJF
Намерих си неутрален език и сядам да гледам. Хайде руските в-сти да накажат всички изтърпяни от нас зрителите -фенове безобразия.  Аман от Курик и компания.

Общи условия

Активация на акаунт