Волейболните ни национали (тема 6) - Шампионска!

• 15 918
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • MJF
Мда " изгоряха" вчера аржентинците и днес едва имат желание за игра. Не е никак лесно.
Язък само, че не мога чрез тях да получа удовлетворението, тоз полски отбор да е извън тройката. Здраве да е.
За финала съм безпристрастен наблюдател. Като волейфен уважавам и двата отбора, а като български такъв съм " набрала" и на двата  Mr. Green

# 511
Оххх тези коментатори на всяка втора дума споменават Курек #Cussing outИ най- после малко свястна музика в залата или поне горе долу. От началото си мислех, че съм на погребение с тези полски боклуци. ooooh!  И мен много ме е яд, че този незаслужил отбор ще иде в тройката, но късмет това е тяхното. И колкото и да са псувани все пак играят донякъде макар и с подпиранки! Naughty
И все пак още има шанс, Кампо и компания се борят, но не усещам дух. За следващия мач мноого много се надявам Русия да бие.Както каза Владо -те сега са по- добрия отбор.

# 512
Жалко за Аржентина, много повече заслужиха медал от гадните поляци.
Хайде довечера агитката за Русияя!!! Искам да отнесат Бразилия с 3:0!!! Praynig

# 513
Честит медал на Полша от Световната лига! Честито и на всички поляци! Голяма радост, щастливи хора, на които животът хич не е лек.Нашият поляк се е тръшнал и реве, чак нас разрева, голяма радост, споделям я!Дай Боже и на нас такава радост още тая година.Сега съм за Русия, сега ако и руснакът ревне, ама той е заредил твърдо гориво и се държи мъжката. Айде, почва,ох, големи емоции.

# 514
Радо, Владо и Теди Салпаров в студиото на БНТ.
Водещият ги пита как Бразилия поддържа постоянството си на световни и ЕВРОПЕЙСКИ първенства, Владо и Теди умряха от смях Simple Smile

# 515
  • MJF
Camomilla1 , тъкмо гледам настроението в залата. Твоята дружина сериозна излезе, с медалисти в нея  Simple Smile
Дано се получи запомнящ се мач.  tv

# 516
Най-накрая намерих темата  Crazy
5-тото ни място беше достойно  Heart Eyes - последният мач беше извоюван с чест  bowuu

Сега сърцето ми е за , но разумът не е толкова сигурен
  Rolling Eyes

# 517
  • MJF
Засега сервисите се получават и на двата отбора и е чудесно.
На режисьора съм му фен с тези  забавени моменти  Laughing

# 518
Не знам какво да кажа просто. Радват се поляците, но според мен не го заслужават. Както и да е оставям ги, че не ми се коментират. Надявам се руснаците да издържат психически просто.
Много мили ми станаха Владо и Теди, особено след "приказката за мускетарите", която Силмпли постна. Желая им хубави 1 дни почивка и после сериозна подготовка без проблеми за Европейското, в което за"жалост"  селесао няма да участва Joy

# 519
Айде, Банда, последен мач - Финалът!
Как е първия гейм, думайте!

# 520
гейм за Бразилия  Crossing Arms

# 521
  • MJF
Бразилците и по-добре играха, и 4 точки прединана направиха по средата, после я загубиха де  Simple Smile, сервиса им е просто почти безгрешен днес.

# 522
ГолЕма работа са бразилците, не може да се отрече - футбол, волей - имат собсвен стил -техника, пластичност, освободеност - покриват цялото поле, пустата топка не ще да падне на земята  Sad, КАКВО може да им се противопостави - същото (да ги учиш на ламбада  Laughing ) или комбинация от "сила и маниакална концентрация", братушките я владеят, ама дали ще я покажат, често са толкова психически лабилни, колкото и ние (май имаме нещо общо  hahaha ) ooooh!

# 523
Голяма работа са, да. Толкова голяма, че на всяко първенство бягат от силните противници, чааак докато не опре ножа до кокала, както в момента. Много голяма работа.

# 524
Голяма работа са, да. Толкова голяма, че на всяко първенство бягат от силните противници, чааак докато не опре ножа до кокала, както в момента. Много голяма работа.
Къде няма сметки и надцакване  Sad Важното е, че като застанеш с/у тях, трябва да си НАИСТИНА добър  Peace
Искам Русия да победи, ама само с искане ...
Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт