Волейболните ни национали (тема 6) - Шампионска!

• 15 653
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Абе, не съм си зарязала госта, ама мислех, че ака и си гледа мача. Нали ви писах, че няма помещение без комп, който да предава мачовете. Този в кенефа го сложиха уж заради мене, че аз от зор опикавам орталъка и да мога да си гледам спокойно там. А то руснака ебеше там през цялото време, не знам дали само е спал, или е и драйфал, ама....Чакам утре с нетърпение, за нас ще викат всичките, ама ще гледам сеира на Полша , Италия, хахахххххх!!! Отивам , че тече разбора в коридора!!!!

# 121
Какво е правил руснака през цялото време ?  Laughing

# 122
 Shocked
А то руснака ебеше там през цялото време, ...........

Oh my God!  Joy

Радо след мача: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=314055

Владо: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=314056

# 123
Не знам за вас,ама аз лично ислах този отбор да се класира за тези финали, за да могат да си сверят часовниците с големите, и все пак този хъс и щастие,което видях третия гейм ми доставиха такова удоволствие,че дори и резултатът не можа да го помрачи, този отбор с този треньор имат голямо бъдеще. И ще кажа,че ако руснаците ни бяха пуснали четвъртия гейм във Варна, те нямаше да могат да се върнат днес във тайбрека, а отборът успя и само една грешка ги леши от победата, така че дори да не излезем от групите не е трагедия, догодина сме в София и тогава ще се види кой кого! Пак казвам на мен ми достави удовлствие да гледам отбора и ако Теди играеше си мисля,че нямаше да има такава дупка в защита!

# 124
Абсолютно! Подкрепям на 100%! Златни са ни момчетата, а перфектни в спорта няма.  Wink Огромно удоволствие е да ги гледам, благодаря им за което!   bouquet

П.С. Влади се опитва, аз не мога да му се сърдя. Много е пресен, пресен, но дава от себе си. Ще се ошлайфа и той.  Grinning

# 125
П.С. Влади се опитва, аз не мога да му се сърдя. Много е пресен, пресен, но дава от себе си. Ще се ошлайфа и той.  Grinning
A той път е толкова мил и се старае въпреки че осъзнава,че замества! Не му се сърдя и не го опреквам, просто отбелязвам Wink

# 126
Бори се човека, и той за място под слънцето.  Simple Smile Ще му излезе и на него късмета навън, сигурна съм. Има шанс сега да поработи и с Радо, стискам му палци и ан него, и на другите, които тепърва дойдоха в националния.

И нещо много мило: http://www.sportal.bg/news.php?news=313901 Хубаво е, че спортът ( и спортистите) вдъхновяват хората и по този начин.  Hug

Стандарт полагат чутовни усилия да застигнат 7 дни спорт...  hahaha http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-07-06&article=373410

Гледах малко репортажи от мача САЩ - Русия и... ето толкова много е важно доброто посрещане! Искам да видя Тодор Скримов в игра, ама няма да е скоро.  Rolling Eyes Американците са железни на посрещане и много им дреме сервиса на Русия. И съответно, разпределителят им няма нужда да търчи по цялотом игрище, за разлика от Жеков, който навърта егати километража. Нищо чудно, че казва на Радо, че може и да не издържи. Маратонец ни трябва на нас на поста разпределител.  Whistling

И предвид, че на нас другите показатели никак не са ни по-лоши от тези на САщ в момента, едно стабилно посрещане, и в звездна орбита.  Grinning

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 06:51 от simplyaven

# 127
Мисля, че отдавна не съм споменавала моие "любими световни шампиони"  http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=313972 Искрено, с цялото си сърце, се надявам да му набият на тоя клоун лично канчето, който и да е отбор. Страхливец.

# 128
  • София
Симпли, споко, то всеки си намира майстора. Сборная може и да прегази Жиба, като едно същество, с което го различава само втората буква  Mr. Green

# 129
Ма супер арогантно и нагло к..пеле е това, бе! Освен че има много услужлива памет, защото не чак толкова отдавна руснаците ги размазаха в Лигата, ние сме ги били, Куба днес се биха самички, направо ги бяха отнесли с 1:3. От всичко най-мразя арогантност и простотия, тези родни сестри. И при положение, че Куба в момента не са изобщо това, което бяха. Ще викам за руснаците с всички сили. Аааа, и да не забравяме кой стана олимпийски шампион, че и за тях ще викам, макар че пристигнали размазани горките, с тия полети и часовата разлика, за американците е нощ през деня. Но пак ще викам за тях. Само и само да му размажат наглата мутра късопаметна.  Twisted Evil

# 130
  • София
Всъщност противното е, че това е цялостната визия на селесао. Не само Жиба, всички са такива, начело с треньора. То и затова отблъснаха толкова фенове. Защото феърплей за тях е мръсна дума. То не бяха игрички, сценки, подли номерца и т.н.
Вярно е, че трябва да биеш, за да те уважават, ама е важно и как биеш.

# 131
Съгласен съм с вас, антипатични са с високомерието. Но те все още играят най-атрактивен волейбол.

Вчера не познах само един мач - най-важният Sad
Прогнози за днес?

Куба пада от Русия
Сащ бие Бразилия
България бие Аржентина
Италия бие Полша

Малее, как ще издържа цял ден с тез вълнения. Не мога да работя, бре! Вчера ми дойде много, днес продължава Grinning

# 132
  • София
Аз прогнози не искам да правя. Много съм скептична, че американците ще намерят сили да обърнат бразилците.
За нашия мач - само ще кажа, че се надявам да играят добре и да няма простотии.
Вчерашният ден и за мен беше много тежък, надявам се днес да е слънчево и ведро за всички.

# 133
На мен  техният волейбол не ми е най-атрактивен. Не помня кога за последно спечелиха състезание без мръсотия. Задници. В руските форуми на Жиба са му обещал Мусерский лично да го прегърне, интимно.  Laughing

Аз не ги знам Щатите как са в момента, но вчера са били направо разглобени. И ги разбирам отлично. След 10-14 часов полет, част от който минава във висене по летищата и с осем-девет часа часова разлика - убийствено е просто. То е като да играеш на пет водки на гладно, свят ти се вие.  Rolling Eyes

Ние мисля да бием Аржентина, но ми е малко мътно, защото аржентинците са ми крайно неизвестни.  newsm78 Виж Италия-Полша... Там ще е интересно.

# 134
  • при него
Здравейте и от мен.

Забелязахте ли че вчера Радо извъртя целият състав? Търсеше идеалната комбинация мисля, не знам дали остана някой от нашите който да не влезна в игра. Предполагам, че затова играта ни беше малко колеблива, на приливи и отливи, но също така мисля, че нищо не е загубено, напротив.
Видяхме че можем.
Чудесен Христо Цветанов! Много добри включвания на Ники Пенчев. Страхотни сервиси на Цецо! Тошко Алексиев определено е вдигнал нивото, но беше малко на моменти вчера. Виктор Йосифов нещо....
За да вземем такъв мач трябва всички да играят на 100%. Цецо  е страхотен, но мисля че на такова ниво малко от време на време психиката му не издържа. Надявам се да можем да видим Владо Николов титуляр, да надъхва момчетата, а също и Христо Цветанов - хитрата лисица, мисля че може да бъде много полезен сега. Освен това, както отбеляза и Сашо Йовков, двамата с Жеков се познават много добре и играят много добре заедно.

Най-много ми хареса това, че нашите показаха характер и хъс! С тях съм! Стискам палци!
То ние в началото на квалификациите как тръгнахме, а я вижте къде сме сега ....  newsm68

Накой разбра ли какво си контузи Бартман? И дали ще отстъства за дълго... май той им е основен играч...

А съдийството беше много зле, но ние не бива и да очакваме друго, все пак срещу домакина играхме...

Общи условия

Активация на акаунт