Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 456
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
vvi трансфера ми беше на 5ти ден. Много ще съм щастлива ако са се имплантирали и 2те ембриончета. Сега се чудя ако всичко е нормално на кой ден ще се видят сакчета и кога да си запиша час за преглед??

# 676
vvi трансфера ми беше на 5ти ден. Много ще съм щастлива ако са се имплантирали и 2те ембриончета. Сега се чудя ако всичко е нормално на кой ден ще се видят сакчета и кога да си запиша час за преглед??
Браво! Значи резултата е добре! В коя клиника си? Обади се за резултата и те ще ти кажат какво да правиш и кога да ходиш на преглед! (някои клиники не толерират ранните изследвания затова прецени спрямо твоята дали да им се обадиш или да изчакаш няколко дни)! Сакчета се виждат след поне 1000 ЧХГ на един ембрион или малко повече за два!
 Сега най-важното е да бъдеш абсолютно спокойна и да си сигурна,че всичко е наред! Ще чакаме да ни зарадваш със сакчета ,сърчица и т.н!

# 677

Зависи колко дневен ти е цикъла!? Резултатът ,който цитираш е добре за началните дни на имплантация,но за следващите....!!! Биохимичните дори не се отчитат, ако нямаш съмнение за тях!
Кървенето също,зависи дали е около датата на МЦ, какъв е интензитетаи т.н! Дай повече инфо ,за да не те плашим, а най-добре се консултирай с лекар!
Абе с две думи:стискам палци!
 Hug

Напротив , отчитат си и то доста ясно Simple Smile Биохимичната бременост обикновено завършва рано, но в много случаи има достатъчно време за да засече бременост дори с нормален уринен тест.

# 678

Зависи колко дневен ти е цикъла!? Резултатът ,който цитираш е добре за началните дни на имплантация,но за следващите....!!! Биохимичните дори не се отчитат, ако нямаш съмнение за тях!
Кървенето също,зависи дали е около датата на МЦ, какъв е интензитетаи т.н! Дай повече инфо ,за да не те плашим, а най-добре се консултирай с лекар!
Абе с две думи:стискам палци!
 Hug

Напротив , отчитат си и то доста ясно Simple Smile Биохимичната бременост обикновено завършва рано, но в много случаи има достатъчно време за да засече бременост дори с нормален уринен тест.
Да права си! Засичат се и с пиклив тест,но само ако направиш такъв ! Това става при такива като мен дето постоянно дебнат дали се е получило нещо! Mr. GreenВ много от случаите жените дори не разбират,че е имало бременност

# 679
Понякога боихимчната бременост трае 10-15 дена след закъснението на цикъла,така че не е необходимо да дебнеш:)

# 680
Понякога боихимчната бременост трае 10-15 дена след закъснението на цикъла,така че не е необходимо да дебнеш:)

Да понякога, в някои случаи и т.н! Ако има 10-15 дневно закъснение не може и да става дума за дебнене!
Всяко правило си има изключения и всяка бременност е строго индивидуална!
Отговорих на момичето,без да претендирам за компетентно изчерпване на всички отделни случаи (от понякога,в някои случаи и т.н)! 
 Не мога да разбера  заяждаш ли се или просто репликираш всяко мнение!?

# 681

аз съм пример за това!  Peace С първата ми бременност на 15ти ден закъснение направих тест - Шуър чек и се появи доста  бледа 2ра черта. Още вечерта ми се появи червеникаво зацапване. На другия ден пуснах кръвен тест, а зацапването, вече си личеше, че е начало на нормален МЦ. Резултата от кръвния бе малко над 10 при граница 5.  Имах си съвсем нормален МЦ и това си беше.

И ми се иска пак да вметна на ново-пишещите бъдещи мами тук - при повторния ЧХГ тест е възможно да не ви нараства стойността точно 2 пъти, което не е задължително да е сигнал за неправилно развиваща се бременност! Всеки организъм си е различен. Докторите се интересуват от 1вия тест, не пращат на 2ри.  Peace

# 682
  • София
Здравейте, мога ли да помоля за коментар и мнение за резултата ми от ЧХГ - 1380, първи ден на последен цикъл 26.04, 30 дни цикъл, овулацаия около 12-13 май. По мои изчисления би трябвало да съм 5 г.с.+ 4д. (13 дни закъснение на М.). Утре имам час за лекар, в събота отново ще пусна теста, за да се види дали нараства. Притеснявам се, че от два дни имам леко бледокафеникаво зацапване (много малко, затова направих и теста), но не смея да пия нищо преди да ме види лекаря утре. Дали е достатъчно висок резултата за закъснението ми? Благодаря ви предварително  Hug

# 683
jane_anderson , честита бременност и безпроблемна да ти е до финала, когато ще си гушнеш бебето!   bouquet

Успокой се, вярвам, че всичко с бременността ти се развива чудесно!  Hug

# 684
Момичета бързам да ви пиша ,че си пуснах нов кр. тест,които показва 805.400 на 19 ден след овулацията , защото ме болеше по- силно корема и се притесних , а прегледа ми е др. седмица

# 685
jane_anderson, не съм много наясно в коя седмица колко трябва да бъде ЧХГто, но ми е ясно , че си бременна и утре на прегледа дори трябва да се види сакче. Искренно ти желая безпроблемна бременност и след мисля остават 8 месеца да гушнеш най прекрасното бебче!!

alo_madona честито мила, пожелавам  да ти върви по вода и др. седмица да видиш сакче smile3525

И аз да се похваля днес 11 ден от трансфер ЧХГ 408 newsm44

# 686
angelche75  честита бременност! С пожелания да са за ваша радост двечки, а защо не и трички ! Лека и безпроблемна бременност!  Hug

# 687
  • София
Мименце, angel4e, благодаря за подкрепата, много силно ги искаме тези бебчета и затова се притесняваме  Hug дано в събота се удвои резултата!  Praynig

alo_madona, нека и тук да те поздравям  Hug

# 688
  • Sofia
jane_anderson, на 6 дни закъснение моят резултат беше 2400, а на 8 дни- 5100.

angelche75 , твоите резултати ми миришат на....как да кажа.... две бебета  Mr. Green

# 689
  • София
jane_anderson, на 6 дни закъснение моят резултат беше 2400, а на 8 дни- 5100.

angelche75 , твоите резултати ми миришат на....как да кажа.... две бебета  Mr. Green

и аз съм притеснена, струва ми се нисък...да видим утре лекарят какво  ще каже... Praynig стискайте палци...

Общи условия

Активация на акаунт