Стара Загора 71 - Лятото, любовта, льохманът... Тройно Л... Пак...

• 39 068
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
19/20ч?...щото да не, никой да не иде в 19..(на мое име ще е..за 12 калпака Mr. Green-пък дано я напълним)

# 106
  • Стара Загора
Еййй закъснях Мони....но в 19ч. мога да ида аз.

# 107
Запазих-19ч на мое име (не MTV Mr. Green), маса за 12 человека Wink

# 108
  • Стара Загора
Запазих-19ч на мое име (не MTV Mr. Green), маса за 12 человека Wink
MTV звучи добре бе  Mr. Green

# 109
  • Стара Загора
Нямаше нужда да пазите маса... В 19:00 часа ще има двама гръмнати човека в градината на Мантос - сервитьора и първия отишъл от нашите... Аз се надявам да се класираме към 21:00 часа... Че сега ме чакат няколко тежки задачи...

# 110
  • Стара Загора
Нямаше нужда да пазите маса... В 19:00 часа ще има двама гръмнати човека в градината на Мантос - сервитьора и първия отишъл от нашите... Аз се надявам да се класираме към 21:00 часа... Че сега ме чакат няколко тежки задачи...
Съскаш ли или така ми се струва Mr. Green
Кво да направя аз като ми се ще по-рано щото към 21ч. ще съм залязала а искам и аз да се видя с компанията Crazy Кво да направя, че повече сън ми трябва на мен а Борис ме буди между  4 и 5ч.

# 111
Нямаше нужда да пазите маса...
...а здрасти; аз 'кат питах, ти де беше?? Crossing Arms

# 112
Моля ви, разкажете как мина срещата! Много ми е тъпо, че не можах да дойда  smile3516
Така имах нужда от малко разнообразие, че моята все една и съща  ooooh! И друго - от моите познати никой няма дете и вятър ги вее на бял кон - както бях и аз преди година, та имам нужда с някоя мама да се запозная...
Моля ви само не ме отхвърляйте от компанията!  Praynig Другия път като се уговорим за среща ще питам свекито още на момента, че жената си прави планове и като й кажа в последния момент не мога да й се сърдя, ако ме отсвири Sick

# 113
marietta_g , сега се прибираме..някои Laughing-други тръгнаха да си гостуват Mr. Green
Разбира се, че никой няма да те отхвърли, не се безпокой Hug Замисляме скоро да направим отново вечерна сбирка, а иначе "дневната" си е на Бирхалето около 13ч Wink

# 114
marietta_g Разбира се, че никой няма да те отхвърли, не се безпокой Hug
love001
А относно жегите - моя Серж до сега ходеше по боксерки, но сега като минах през спалнята видях, че днес и по без боксерки си е легнал  Crazy Или му е много горещо, или е покана  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Моята бебка чак сега заспа, така че и аз мисля да я последвам  newsm46 smile3524 Sleeping

# 115

Що те немаше???? Гооооляяяяяма черна точка, да знаеш! Другия път мисли му, ако пак не додеш  Crossing Arms

# 116
  • Стара Загора

Що те немаше???? Гооооляяяяяма черна точка, да знаеш! Другия път мисли му, ако пак не додеш  Crossing Arms

Embarassed  Виноват. До последно мислех, че ще дойда.
Обаче вчерашният обяд реши да излиза вечерта и реших че не е удачно да се въртя
около майки с малки бебета.
И друга причина имаше, ама тя не беше от голямо значение.

# 117
  • Стара Загора
Моля ви, разкажете как мина срещата! Много ми е тъпо, че не можах да дойда  smile3516
Така имах нужда от малко разнообразие, че моята все една и съща  ooooh! И друго - от моите познати никой няма дете и вятър ги вее на бял кон - както бях и аз преди година, та имам нужда с някоя мама да се запозная...
Моля ви само не ме отхвърляйте от компанията!  Praynig Другия път като се уговорим за среща ще питам свекито още на момента, че жената си прави планове и като й кажа в последния момент не мога да й се сърдя, ако ме отсвири Sick
Всеки ден съм с количката навън. АКо искаш можеш да се присъединиш към нас

# 118
Абе чакайте и аз да се кУрдисам в тази тема Mr. Green

Хера,много от рано ми търсиш заместничка Twisted Evil  hahaha

# 119
  • Стара Загора
Абе чакайте и аз да се кУрдисам в тази тема Mr. Green

Хера,много от рано ми търсиш заместничка Twisted Evil  hahaha
Ти винаги ще си в сърцето ми Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт