Стара Загора 71 - Лятото, любовта, льохманът... Тройно Л... Пак...

• 39 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Ако свеки утре се смили над мен и се съгласи да гледа бебешорка, как да ви намеря като дойда?!

"Най-голямата и шумна компания, с виден блондин (цвят на косата:старо злато) с очила"...Експри пропуснах ли нещо? Laughing

# 91
  • Стара Загора
Ако свеки утре се смили над мен и се съгласи да гледа бебешорка, как да ви намеря като дойда?!

"Най-голямата и шумна компания, с виден блондин (цвят на косата:старо злато) с очила"...Експри пропуснах ли нещо? Laughing
АБсолютно не Mr. Green
Добро утро и от мен...изпуках в тая жега баси  Tired

# 92
Simple Smile Потвърждавам с радост. Ваша съм:) 19 ч. днес в Мантос. (Без това само него зная къде е:)

MTV е такава представителна извадка, че ако останалите, независимо от пола, сте й лика-прилика, ако не внимавам, ще се влюбя колективно в компанията:))))

marietta_g - ела. Имам едно усещане, че си струва, ама много:)))

# 93
  • Стара Загора
Смятаме и Лалич....да завършим алкохолната дружина Mr. Green

# 94
мен ме бройте от 21 нататък. още съм на мморето, на горещо място за секс  Joy
Къв секс, мари свате? Нали германеца си е дОма!!!  Mr. Green Айде, обади ми се, като се върнете и се разопаковате, да си говорим как сте изкарали. Heart Eyes

Очаквам да се разпишат с потвърждение за присъствие Mr. Green :
marietta_g , Kalinka Malinka , Sonette , Avgusta, Сладка хапка, Вечи, Мила, Дони, ииии...кои пропуснах? Thinking

Мони, много си мила, че се сети за мене - още повече, че отдавна не се включвам в тези срещи. Така или иначе, днес в СЗ ще идва братовчедка ми, с която сме много близки, и имаме уговорка за вечерта.   bouquet

# 95
Хапке, личи си, че не следиш сураттефтеря  Joy
http://www.facebook.com/pages/Kate-Webers-Photography/108756939189516#!/photo.php?fbid=2066287868463&set=a.1939489298578.2106669.1582791139&type=1&theater

# 96
...и имаме уговорка за вечерта.   bouquet

Tired
На следващата (която, надявам се няма да е догодина Laughing) обаче да си на линия Hug

# 97
Уф, Кате, само заради тебе мога да почна да ровя из тоя сураттефтер, ама нейсе - ориентирах се в горещия секс.  Laughing

Мони - нали знаеш, че с теб винаги ми е приятно да се виждам! sohappy

# 98
Оф като ви чета ми иде да ревна.Така ми се иска и аз да дойда ма пусти 300 километра.Имам нужда да се видя с хора, защото общувам само с детето, а вече и с него по-малко, защото тръгна на ясла дообяд и ми е още по-скучно.На работа ще тръгвам чак на 08,08.

Аз си бях в Стара Загора 2 месеца ама нямах нет.Следя ви вече толкова години и си викам айде като имам и аз дете един ден ще се появя на Бирхала ама все си оставам с гласенето, а детето порастна.
И видях Джейд с мъжа и в Дръмс и пак ме досрамя да се обадя.И Еспри с жена му видях преди доста време излегнати в парка до нас на едно одеалце ама си викам какво да им развалям рахата сега със себе си.И Мила засичах около Чайка с близначките.Та така дано следващия път като видя някой от веселата ви компания имам повече кураж.
Весело изкарване и чакам да разправяте!

# 99
  • Стара Загора

Амчи да, пропусна най-важното - КРАСИВ възпълен шкембелия, по прякор "ДобрякЪТ", хо-хо-хо... bowuu

Джара, къде сме се били излегнали...? Особено пък на одеалце...? Парка до вас...? Добре звучи, ама си се объркАла... На никакво паркче в града не съм се излягал... Нъл шъ се изреди целия град да ме гледа - хипопотам на полянка... Mr. Green

Като казахте жега, снощи изобще не можах да спя, цяла нощ плувах в собствен сос... За довечера не знам какви мерки ще предприемам... Ама крути ще са... Не мое то така... Naughty

# 100
  • Стара Загора
Аз на Дръмс ходя, така че... сигурно мен правилно си ме познала Simple Smile
Другия път да се обадиш.

# 101
Хайде, хайде не си бил ти.Че човек може ли да те обърка?Миналата година беше юни месец.В парка Самарско знаме.Деничка още беше малка и бяхте с нея.И баба помощник ми се мярна.Първо ми направи впечатление колата, че е паркирана насред парка, но като видях надписа 3 бебета викам айде простено им е.

Джейд ще се обадя задължително.При това бяхте с Маргото една моя стара позната. Embarassed

# 102
Експрес, за мен крути мерки са две менти:))
Ужасно горещо. И ние спахме като върху скара. Започвам да се чувствам като ранен християнин.

# 103
Ще излизам на горещото (до 10-ина мин.)...казвайте да запазвам ли маса, или да рискуваме без резервация?

# 104
  • Стара Загора
Запазвай  Mr. Green
Снощи и аз се сврях в собствения си сос...сутринта в 8ч. у нас беше 30 градуса...аман Twisted Evil Пуснах двата климатика и сега е рай Crazy

Общи условия

Активация на акаунт