Стара Загора 71 - Лятото, любовта, льохманът... Тройно Л... Пак...

• 39 084
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Прекаляваш...Пълзенето не ми е в природата, объркАл си се нещо...
А свекърва ми няма нищо общо!

И никого не съм питала за прошка  Stop

# 136
И мен започна да ме дразни Бирхалето,по-скоро персонала там Mr. Green
Днес Хера съсна дори по едната сервитьорка,която е супер зле....откъде ги изкопават тези там,нямам думи Twisted Evil
Мила,добре че не ти се падна на теб,миличка,че щеше да се отвратиш още повече Peace

Обаче офиса си е офис и ние сме плътно там Mr. Green Все си викам да можеха и надници да ни дават Mr. Green

П.П.Между другото вчера ни направиха забележка заради ядене на сладолед Рафи там Twisted Evil
Виждаш ли те предлагали сладоледени торти и не било редно ние да внасяме сладолед отвън Mr. Green Къде беше връзката между 3.50 и 1.50 не разбрахме newsm78

# 137
А кога ще е следващото вечерно излизане? Нали вече се изрепетирахте?
Аз съм готова за подвизи  Party

# 138
"Бирхалето" ни беше кат' втората къща...ама понеже и ние сме вече в групата "разочаровани клиенти", не ходим там вече 3-та седмица; не схващам каква е идеята да си гониш сам клиентите, ама явно е дълбокомислена и остроумна... Crazy
Жалко за иначе хубавото заведение Confused

Вечи- и аз Mr. Green
Заета съм на 27-и и 30-и вечерта.

# 139
  • Стара Загора
За среща съм на линия до 01.08...без 29-ти. После отивам на вилата.

# 140
Здравейте, а на 28 вечерта, в четвъртък, как сте?Simple Smile)   bouquet

В "Бирхале"-то обидиха една моя приятелка, която много си харесвам. Тя е от групата и години прави луд оборот на мястото, като всички вас. Според мен новите наематели просто не знаят какво правят и както MTV каза, сами си гонят клиентите. А аз никога не прощавам безпричинните обиди на хора, които харесвам.

За избора на персонала няма да говоря. Онази вечер се наложи да стана от мястото си, за да гледам мача - просто сервитьорката поседна на парапета на дървото точно пред телевизора и така принуди 8 маси да гледат прелестния профил на цяло тяло, на фона на малък незначителен зелен терен. Остана така 17 минути по часовник. Мислех, че е особено глупава посетителка на заведението, тъй като седна на импровизираното място на маса при голяма компания, но когато на 18-тата минута стана да вземе една сметка и видях, че има портмоне през кръста и това е човекът, който трябва да обслужва масите, изпаднах в ужас.

Както кажете вие - за малчуганите е важно да играят на воля и на сигурно, там има условия. Затова - движа се с вас:)

# 141
Ако ще е за вечер, предлагам направо Хрищени, ако няма проблем да не е градско  Peace

Иначе за Бирхалето - не знам...Нямам такъв сантимент като втора къща, офис и прочие...ВИе решете къде ще сте, аз ще реша да ли да дойда  Mr. Green Все пак съм и зависима от КАльо и ремаркетата Simple Smile

# 142
  • Стара Загора/Бургас
Добро утро!  Simple Smile
И аз съм на линия до 28.07.  включително .

А някой ходи ли на Кукления през деня?

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 08:51 от doni972

# 143
  • Стара Загора

Понякога аз....че съм с двамата през деня Crazy

# 144

Ахам-аз +двамата наследника Mr. Green

Sonette -за 28-и съм ок; да казват и останалите...за Хрищени принципно съм "за", но аз съм леко обнервена, и предпочитам да съм без тях 2 часа някоя вечер Mr. Green Whistling

# 145
  • Стара Загора
Ние сме си тук тази седмица Simple Smile и нас ни бройте

# 146
  • Стара Загора
Принципно нямам проблем за Хрищени с деца и мъжове...но аз към 21,30-22ч. трябва най-късно да си тръгна защото Борис се приспива сам и искам да се прибера за това му мероприятие Crazy
Т.е ходене към 17,30-18ч. за там ме устройва

Ахам-аз +двамата наследника Mr. Green

Свиркай де Mr. Green

# 147
  • Стара Загора/Бургас
Мисля , че около 10.00 ще сме на Кукления ..ако има желаещи , моля да заповядат:)

# 148
Simple Smile Добро утро! Поздрав за слънчев и усмихнат ден!  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=XtiXiYMS86U

# 149
Добро утро  Hug
Днес не знам дали ще се видим, но за утре остава уговорката, нали?
Надвечер на Хрищени-21 век?

Общи условия

Активация на акаунт