Стара Загора 71 - Лятото, любовта, льохманът... Тройно Л... Пак...

• 39 583
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Благодаря за информацията  Flutter  А някой подобен такъв сайт с по евтини работи има ли ?  ooooh! Thinking
http://aukro.bg/

# 631
  • Стара Загора
мерси,доволна ли си от него?

# 632
  • Стара Загора
Ползвала съм го веднъж за да продам една машина. Бързо и безпроблемно се извърш продажбата.

# 633
  • Стара Загора
Добре.Мерси,ще го разгледам по-късно,че отиваме на консултация Simple Smile) Честит имен ден на всички празнуващи Hug

# 634
Здравейте! Записвам се при вас като един бъдещ родител. Simple Smile
В началото си мислех, че тук има само настоящи родители, но в правилата пише, че подфорума е и за бъдещи, така че, ето ме тук Simple Smile

# 635
Здравейте! Изчетох доста теми и мнения, за добри специалисти ортопеди в Стара Загора. Мисля, че се спрях да д-р Дърмонов. Но искам някаква информация, къде преглежда в момента,  в кои дни, някакво работно време и телефон за контакти. Има и други теми, но ме е страх, дали информацията ще е актуална в момента, за това пиша тук.
Синът ми е на 5 месеца, не сме го водили на профилактичен преглед, не сме от Стара Загора, за това моля за информацията.  Praynig

# 636
Magi_r ,
Кабинета се намира на ул."Граф Игнатиев"32В; 0887420294.

# 637
Magi_r ,
Кабинета се намира на ул."Граф Игнатиев"32В; 0887420294.

Намираше се ,вече е в мед.център Св.Лука  Peace

# 638
Мобилния номер актуален ли е? Забравих да попитам, работи ли с НЗОК? Ако не работи с направления, колко струва прегледа?

# 639
Мобилния номер актуален ли е? Забравих да попитам, работи ли с НЗОК? Ако не работи с направления, колко струва прегледа?
За моб. тел. не мога да кажа,но пробвай. Д-ра вече не работи със ЗК, скоро водиха племенницата ми при него и затова знам,а за цената на прегледа около 30лв.,но не съм много сигурна  Peace

# 640
Привет и от мен Заралии Simple Smile

# 641
Благодаря за информацията! А можете ли да ми кажете, някой добър ортопед, който да работи със ЗК? Просто си взех направление за малкия, та да го използвам поне.

# 642
  • вкъщи
дърмонов него препоръчвам отврати ме. дестки ортопеди са доц. Вдасев.д-р Радичев.д-р Иванов

приемат в битовия комбинат вход от север

# 643
  • Стара Загора
Добро утро Simple Smile Та искам да ви попитам знаете ли някоя гледачка в районите Стара Загора,Пловдив,Бургас  Thinking Ще съм ви благодарна за информацията  Hug

# 644
  • Стара Загора
Каква гледачка търсиш за детето  ли или врачка? Ако е второто по - добре не се занимавай.

Общи условия

Активация на акаунт