Стара Загора 71 - Лятото, любовта, льохманът... Тройно Л... Пак...

• 39 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Идваш в Стара Загора, отиваш в кв.Лозенец и питаш за врачка. Там всичко ще ти предскажат и помогнат.  Laughing

# 661
  • Стара Загора
Аллллоооооуууу...!!!
Да не си давала парите по врачки, баятелки и тем подобни...!
Глупости, ама глупости, ама глупости на таркалета...!
Я да не се бъзикате със сериозната професия...!
Какви са тези подигравки...!
А-ма-ха, хулигани такива с вас...!
Нехранимайковци...!

Нинчетоооо, не ги слушай, изобщо...!
Това е сериозна работа и трябва да се подходи към нея трезво и премерено...
С какво мога да ти помогна, това не разбрах...
Би ли ме насочила...?
Ако постна тук координати, ще ме разкъсат жив...
Направо ще ме изядат...
Ама за да мога да ти кажа нещо конкретно, ти ми помогни с още малко информация...
Хайде, сполай ти...!

# 662
  • Стара Загора
Експри, да не си пиян бре??? Mr. Green

# 663
  • Стара Загора
Ами аз искам просто да разбера,защо някой неща не вървят от много години насам.Просто нещо някъде куца..Как да се изразя,като започне от това,че с бащата на малкия бяхме добре докато бях в 5 месец след това се обърка всичко и още куп работи и това,че не си намирам работа,а много хора преди мен без опит си намериха и това,че парите не стигат.Да знам на всеки не стигат,но има още много неща за които се интересувам,но не искам да ги кажа.Мисля,че все има някоя или някой който да познава и да помага. Peace

# 664
  • Стара Загора
Ами аз искам просто да разбера,защо някой неща не вървят от много години насам.Просто нещо някъде куца..Как да се изразя,като започне от това,че с бащата на малкия бяхме добре докато бях в 5 месец след това се обърка всичко и още куп работи и това,че не си намирам работа,а много хора преди мен без опит си намериха и това,че парите не стигат.Да знам на всеки не стигат,но има още много неща за които се интересувам,но не искам да ги кажа.Мисля,че все има някоя или някой който да познава и да помага. Peace
Нинче, ще ти кажа нещо много важно, мила.
За горните проблеми има само един човек, който може да ти помогне - ТИ!

# 665
  • Стара Загора
Може и така да е.Не отричам,радвам се,че ми отговорихте.Когато ида и видя какво ще стане ще го споделя с Вас.Само искам да ви попитам знаете ли нещо за врачката от Горно Ботево

# 666
Ама ти си неспасяема  Laughing

# 667
  • Стара Загора
???  Thinking Naughty

# 668
Нинче,

врачката не може да ти каже, защо не можеш да си намериш работа и защо животът е толкова труден.Всичко зависи от теб! Майчетата тук са добре настроени и ако можем с нещо да ти помогнем - ок..но не си мисли, че врачката ще ти е решение на проблема! Най-много да се чудиш в северния ъгъл на стаята каква билка да сложиш и колко пъти на ден да скачаш над нея!

# 669
  • у дома с любимите си хора
Някой знае ли какво трябва да се направи за да се извади задграничен паспорт за дете?

# 670
Някой знае ли какво трябва да се направи за да се извади задграничен паспорт за дете?

Отивате с таткото в паспортен отдел, там попълвате заявлението, там правят снимки на детето, имат банков клон за таксата..

# 671
  • у дома с любимите си хора
Мерси MTV.

Танче,честит имен ден!Жива и здрава да ти!

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 11:44 от Вилиан

# 672

Най-много да ти кажат, че след незнам си колко време, след като направиш незнам си какво ще се оправи всичко. Тоест може да те объркат още повече, да те накарат дя варваш в повече неща. Мисълта ми е на теб ти трябва да повярваш, ама истински да повярваш, че всичко ще се оправи. Трябва да вярваш в късмета си, да имаш повече търпение и рано или късно всичко ще се нареди. Винаги си повтаряй една реплика "Няма да е все така" или друга "Винаги може да е и по зле"
 http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0% … ed=1t:429,r:1,s:0
и така Simple Smile Успех  Wink

# 673
  • Стара Загора
Картинката много ме зарадва мерси  Hug

# 674
Картинката много ме зарадва мерси  Hug

имах така запалка и винаги много ми е помага в буквалния смисъл на думата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт